Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Da li se moze naruciti iz RS-a? Meni ovo izbacuje kada udjem na app,a isto je i preko web-a
IMG_2532.png

Mislim da čovek misli na Republiku Srpsku, u tom slučaju ne možeš jer Temu ne dostavlja još u BiH.

Ako misli na Srpsku, da onda jos ne moze, ja sam mislio da pita za Republiku Srbiju.
Jer je RS dvoslovna medjunarodna skracenica za nasu zemlju usvojena jos davne 2006 godine.

Da li ima mogućnosti da se na Temu vide realne slike proizvoda a ne tenderi? Na Aliju, u komentarima i ocenama korisnika ima pravih fotki.
Pogledaj pocetak ovog posta:

Screenshot_20240808_180803_com.einnovation.temu.jpg
Jel ima neka fora osim sto su dva artikla zaprvo dve kupovine od 1700din? Zna li neko?

Ljudi
Ja ne vidim gde se potvrđuje da mi je porudžbina stigla.
Moze pomoc

Primeri - porudzbine 28/29.07

Za kodove postoji GENERATOR

ptrs.jpg

PT0022.....RS - 2024-08-08 16:36 B2B, Electronically arrived

Poslednja izmena:
Narucila i ja svoj prvi Temu paket...igracke za velike papagaje su bas povoljne a moj Pera (africki sivi, Žako) ih unistava u roku odmah...msm tome si igracke i namenjene, da trose kljun i zabavljaju se...kad nema igracku on sebi šiša perje...a kod nas ispod par hiljada nema da se nadje

Da li je neko narucivao peskire ili dopune za brijace? Neka preporuka?

3 naloga pravin vec i svaki put kad napravim nalog mi poveca cenu tipa sad daje mehanicku tastaturu za ~400 din ima li neko resenje brisao i app i nista

Prilozi

• IMG_2519.png
    IMG_2519.png
    506.9 KB · Pregleda: 110
PExpress juče šalje poruke da se paketi mogu preusmeriti na paketomat do 17 časova toga dana, a poruke stižu u 18 i 20 sati...

Nemoj ovde da pišeš o tome i nerviraš moderatora :D
U kurirske službe može o tome.

Inače istina živa, desilo se to meni sinoć (n)
Šta reći , kakvu poruku poslati 🤷‍♂️

Inače bila je u Nišu zadnjih nekoliko dana, u GPC, i dalje je po praćenju pošiljke, možda je sad u Zaječaru, destinacija Beograd.

Narucio i ja prvi Temu paket. Negde sam izgubio visa internet karticu pa nisam narucio sa njom vec sam napravio jednokratnu virtuelnu. Valjda nece biti problema :D
Inace malo sam uporedjivao cene Ali vs Temu. Nesto je skuplje a nesto jeftinije. Trenutno mi se vise svidja Temu pretraga. Izbaci mi odmah to sto trazim a kod alija treba da trazim i trazim. Totalno su pokvarili tu pretragu.

Podseca na google pretragu malo 😬

@mijalkocar

Kineski fazoni i fore , da te "upecaju" da pocnes da koristis aplikaciju....

@milossd

Nista novo - o tome ne vredi diskutovati

@sammy

Nagovorili smo moderatora da jos mesec-dva pisemo i ovde o Temu
logistici ( PostExpress i Milsped )
Da se ne otvara dodatna tema o tome.

Kada vidimo prva iskustva sa PE i MO-DEX , onda diskusiju premestamo na Pracenje posiljki ,
a ovde ce ostati samo diskusija o ponudi na Temu.

@virke

Na AE su totalno iskvarili interfejs i stalno tumbaju opcije .
I pretraga je mnogo gora u odnosu na period od pre par godina :(

Sto se cena tice - to su "igre velikih igraca" - i AliExpress i Temu je pod " budnim
okom velikog brata" koji iz pozadine diktira pravila igre.

@sammy

Nagovorili smo moderatora da jos mesec-dva pisemo i ovde o Temu
logistici ( PostExpress i Milsped )
Da se ne otvara dodatna tema o tome.

Kada vidimo prva iskustva sa PE i MO-DEX , onda diskusiju premestamo na Pracenje posiljki ,
a ovde ce ostati samo diskusija o ponudi na Temu.
Ne. Nigde nije bilo reči o "mesec-dva". Da ponovim:

O čemu nije diskutovano, naravno da može. Ali ne da se vrti ista priča o praćenju u nedogled.

Prva iskustva (i druga i treća,...) sa PE smo videli. Postoji posebna tema za praćenje pošiljki, pa je koristite za diskusiju o tome. MO-Dex može još neko vreme u ovoj temi, dok se ne vidi kako funkcionišu i postoji li neka specifičnost u odnosu Temu-MO.

@Corvus Corax

Na Pracenje posiljki sam "eksremno dosadan" sa GENERATOROM i opet je tema konstantno
zagusena istim pitanjima i istim primerima :(

Podrzavam tvoj cvrst stav da takvo stanje definitivno ne treba dozvoliti ovde , ali te molim
da dopustis diskusiju o logistici dok se za mesec-dva ne uhodamo na Temu.

PostExpress Px...RS su standardni kodovi - postoji GENERATOR i zaista nema potrebe
da zatrpavamo temu sa standardnim pojedinacnim primerima.
( takve pojave stalno aktivni ucesnici treba da prijavljuju i da se poruke za koje postoje svezi odgovori brisu )

Treba napisati obavestenje ako dodje do bitnih promena tempa , zastoja odredjene serije posiljki
ili promene serije kodova ( prvo su bili PJ...RS , sada su PT...RS )

Videcemo za Milsped... Verovatno ce neko smisliti mogucnost da pratimo citave serije
njihovih kodova kao sto mozemo da pratimo Ux,Rx i Lx...xx

Naručio 01.08 stiglo 08.08.
Bio iznenađen brzinom alo nije bio free shiping

Jel blokiraju kartice ako se jedna poveze na dva naloga? Da bi se iskoristio taj popust za prvu porudžbinu

Nazad
Vrh Dno