Šta je novo?

Električni bicikli i električni skuteri tema

50 KM/h na trotinetu? Na bajsu nije svejedno pri toj brzini. Sa trotineta ne mora niko da te zakaci pri toj brzini da bi pao s obzirom na geometriju, polozaj u toku voznje i nase puteve. Ne mogu ni da zamislim koji stepen povreda bi nastao u tom slucaju.

Ja sa trotom na semaforu propustim sve ili vecinu nervoznih vozaca koji su iza mene, lepo sidjem i stanem na bankinu a trotu ostavim na putu, nekako mi je prijatnije nego da dam pun gas pa da me brzo stignu i obilaze u koloni.

Ja sa trotom na semaforu propustim sve ili vecinu nervoznih vozaca koji su iza mene, lepo sidjem i stanem na bankinu a trotu ostavim na putu, nekako mi je prijatnije nego da dam pun gas pa da me brzo stignu i obilaze u koloni.
eto, a da mozes da ides 50 na sat i da imas ubrzanje kakvo imas, ne bi mogli da te obilaze. Klin se klinom izbija :D

salu na stranu ali u dosta slucajeva i jeste tako.
ja sam uvek bio za to da je licna bezbednost moja i da ne mora niko da se brine o meni.

tipa pojas u kolima, vezujem ga uvek makar 100m presao, navika.
ali ako neko nece da veze pojas, njegov problem. ne daj Boze sudar, nastradao je on a ne neko drugi.

tako i ovde. svestan sam rizika i da 50kmh moze da bude zeznuto ali opet je na meni.
naravno, ako vozis 50 na sat na stazi za bicikle ili pesake, onda si moroncina gde ti treba oduzeti i vozacku dozvolu za svaki slucaj.
ali licno ne mislim da trotinet treba da bude limitiran na 25 ako se ide putem.

nebitno, verovatno ga necu uzeti, f2 pro radi super, videcemo kroz godinu-dve da li ce se zakon menjati i sta ce biti.

Nastradao jeste on a mi placamo iz budzeta da se leci. Nije fer. Nije to uzalud tako smisljeno niti kinez voli da ide sporije na posao a mogao bi mnogo brze :D.
Ali zasto ne kupite sebi one bicikle sa baterijom pa jurite tih 50 bez problema i bezbednije na primer..

25 kmh na trotinetu je prilično brzo.

Komsinica kupila mladjem bratu ovaj trotinet, otisla nazad za norvesku a trotinet nece bez njenog telefona, koje je resenje?IMG_6108.jpeg

Otvori mihome nalog odgledaj video o bezbednosti koji sledi u trajnju oko 90 sek,posle tog moze da se vozi.Ili preko xiaoflashera probaj neki rom.

Otvori mihome nalog odgledaj video o bezbednosti koji sledi u trajnju oko 90 sek,posle tog moze da se vozi.Ili preko xiaoflashera probaj neki rom.
Da, uspeo sam to, ali skuter ne prima gas uppste, probao sam, ni kad se zaletim 7-8kmh. Ne znam kako bih mogao da ga restartujem?

Upalis i pokaze kilometar sat,0km/h?
Mene je taj model skroz nov tako zezao.Prvo aktiviranje,nije me pustio da vozim dok taj video nije prosao.Gospodjin telefon nije neophodan ,osim ako nije zakljucala trotinet.Mihome aplikacija je neophodna samo prvi put kad se aktivira trotinet.

Da, uspeo sam to, ali skuter ne prima gas uppste, probao sam, ni kad se zaletim 7-8kmh. Ne znam kako bih mogao da ga restartujem?
Bio je zaglavljen na 99, tek kad ga poguram pokaze nbrzinu i vrati na 99 kad stanem
Mi365 downg app, flesovao firm i proradio kao nov

Upalis i pokaze kilometar sat,0km/h?
Mene je taj model skroz nov tako zezao.Prvo aktiviranje,nije me pustio da vozim dok taj video nije prosao.Gospodjin telefon nije neophodan ,osim ako nije zakljucala trotinet.Mihome aplikacija je neophodna samo prvi put kad se aktivira trotinet.
Posle 10minuta izbacuje error 35 i 27. Rekoh nosite ga u servis...

Znaci ovo je neki "dyno" za trotinete, ekstra 🤣

Ako kupim polovan trotinet sa papirima i racunom a nije registrovan do sada, jel nece biti problem da da registrujem?

Nece, treba ti tehnicka specifikacija da prilozis.
Ali sa cenom novih trotineta, i (ne)kvalitetom proizvoda i potrosnog materijala nema puno logike kupovati polovno.

Poslednja izmena:
Gde ima da se kupi nastavak za pumpanje guma, ručna pumpa ne može da "uhvati" ventil na Xiaomi 4 scooteru.

Žurim na posao danas i zaboravim ne znam ni sam kako kacigu i na pola puta se setim da je nemam i naravno naletim na plavce... 10.000 kazna. Nije da je ne nosim, znači uvek, ali eto...

ouch

ha, ja juce isao peske od promenade do futoske i nazad (po 38stepeni) i gledam niko na troti nije nosio kacigu.
5000 ako platis?

Moj elektrobike sam opremio komplet, sad leti po Kosmaju. Sve je po PSu, jako lepo ide. Jedino cu videti da ove Zoom kocnice zamenim za neki sposobniji Shimano set kada ga poteram na prvi redovan servis. U sustini dobro koce, ali zadnja skipi, pa mi ide na zivce. Peo sam se sam na vrh Kosmaja (iz podnozja), pun gas struja i pedale. Ide 35-40kmh uzbrdo, jos ja motam u 27. brzini. Izletnici me vide sa strane i verovatno se pitaju iz koje ludnice sam pobegao...
Da li se placa nalepnica kao za trotinet ?
Taj bicikl spada u motocikle i treba da se registruje kao motocikl a ne kao trotinet. Ako ga jednom uhvate da vozi neregostrovanog i to još sa detetom pozadi, biće mu neprijatno, pogotovo što se to smatra nasiljem prema detetu.

ha, ja juce isao peske od promenade do futoske i nazad (po 38stepeni) i gledam niko na troti nije nosio kacigu.
5000 ako platis?
Da da 5k ako platim u roku od 8 dana. Inače je isto toliko i ako nemaš nalepnicu.

Pa i njima je vrućina.

Nema pravila da li je jutro ili veče, rade 24h a obično im je par dana primarno to. Noću obično kontrolišu kad su dokoni, dok su još bile opštinske tablice na skuterima drugara noću iztrkeljisali debelo i još udario po melodici pa platio kaznu zbog alkohola.

Eto da vas pitam da li neko zna koliko stepeni ovaj smešni bicikl može da tera uzbrdo? Znači pod kojim uglom, pošto u specifikacijama to ne piše. Napisali su koliko je težak, max brzina i sve osim toga....Uzeo bih ili neki jači Mi trotinet ili ovo...zbog toga me zanima

Kakav je Egoni s19 pro, od danas je na popustu u planet bike 60.000.

Poslednja izmena:
Eto da vas pitam da li neko zna koliko stepeni ovaj smešni bicikl može da tera uzbrdo? Znači pod kojim uglom, pošto u specifikacijama to ne piše. Napisali su koliko je težak, max brzina i sve osim toga....Uzeo bih ili neki jači Mi trotinet ili ovo...zbog toga me zanima
Sigurno baš-baš zavisi od telesene mase vozača.

Nazad
Vrh Dno