Ja imam i kacigu i prsluk od prvog dana. S tim da sam prsluk zamenio sa ovim pojasevima sa slike. Stvarno je neugodno po ovoj vrućini nositi i majicu, a da ne pričam još nešto preko majice.Do sada nisam video nijednog vozača trotineta sa kacigom i prslukom. Retki imaju kacige, a niko prsluk. I još gomila male dece vozi.
Probaj ovoIzgleda da nisam ja te sreće. 😔
Trebalo mi je neko vreme da se naučim da ga vozim i rešio sam sada da ga modujem i podignem na 32km/h.
Ne dozvoljava mi.
Namerno nisam upgrade-ovao firmware baš iz tog razloga, ali meni je došao sa verzijom 1.4.12. Koliko sam skontao ova fora radi samo sa firmware-om 1.4.10.
😒
Marsupilami prslukJa imam i kacigu i prsluk od prvog dana. S tim da sam prsluk zamenio sa ovim pojasevima sa slike. Stvarno je neugodno po ovoj vrućini nositi i majicu, a da ne pričam još nešto preko majice.
🥵
Probaj ovo
nisam ispratio klip do kraja ali vidim da je izvacivao nove tutorijale pa mozda neki od tih radi.
sto se registracije tice, stigao trotinet za zenu uz Xiaomi 14u sto je isao, pa sad pre dosta vremena, rekoh ajde napokon i njega da otpakujem i registrujem.
zovem agenciju u Pancevu gde sam bio prosli put za moj trotinet, kaze lik, "e pa nisam tu, sad sam u Rakovici, sledece nedelje nemam pojma gde, ko zna kad cu u Pancevo, ali ti ako hoces, uvek mozes da ga registrujes u BG-u u Dunavskoj"
ja slusam, ne verujem, ne pada mi na pamet da nosim trotinet za BG zbog njihovog uzimanja para.
bitno je da su doneli zakon i uvalili nalepnice i da uzimaju pare, jos moram da ih jurim da bi mi uzeli pare.
vozim ga, tj. zena ce ga voziti bez nalepnice pa cemo se terati sa pandurima.
Da li se placa nalepnica kao za trotinet ?Moj elektrobike sam opremio komplet, sad leti po Kosmaju. Sve je po PSu, jako lepo ide. Jedino cu videti da ove Zoom kocnice zamenim za neki sposobniji Shimano set kada ga poteram na prvi redovan servis. U sustini dobro koce, ali zadnja skipi, pa mi ide na zivce. Peo sam se sam na vrh Kosmaja (iz podnozja), pun gas struja i pedale. Ide 35-40kmh uzbrdo, jos ja motam u 27. brzini. Izletnici me vide sa strane i verovatno se pitaju iz koje ludnice sam pobegao...
Ne, zakon se za sada odnosi samo na trotinete.Da li se placa nalepnica kao za trotinet ?
Tako je, i neces onda biti zaludan da skidas i vracas prsluk non stop. Zakonski nije obavezan da se nosi stalno ali prakticno jeste.To stoji,ali mi nemamo povezane biciklisticke staze.Prinudjeni smo da neko parce puta prodjemo kolovozom.
Xiaomi 4 bhr7128eu mislim da je trenutno 40k, i ima vece gumeDa li je 28k za Sharp EM-KS1AEU-B (350W, 25 km/h, 25km, 6.600mAh) dobra cijena i ima li nekih boljih opcija za slične pare?
Koliko su te izasli paknovi , procitah na jednom drugom forumu da su mu naplatili 100€.Nema gas, moras da vrtis da bi isao.
Na malo vise od tih 500-600km sam i ja potrosio pakne, kupio nove zamenio idemo dalje.
Na KP 700-800din, ili na Aliju za upola...Koliko su te izasli paknovi , procitah na jednom drugom forumu da su mu naplatili 100€.
Realno mi treba neka varijanta dometa do 30-40 km, i da ima gas sta znam.
Iz Nisa sam, nema nekih uzbrdica. Ne treba mi za nikakav posao ili voznju do posla vec cisto razonode radi do kafica uvece i tako, pa ne bih da motam samo iz tog razloga.
Razmatram i Colosus, i ovaj Veneco sto je poslao Cekipa, tek danas sam video iz Beograda lik preko KP koji ima neke setove za nadogradnju obicnog bajsa od 500w i idu na gas 25-30km a moze i pedalanje, mada ne znam koliko je to bas pametno.
Da napomenem samo da nikada nisam probao ni jedan e-bike, trotinet skuter i sl😀
Sajt je legitiman i do donošenja zakona oni su jako dobro poslovali u Srbiji. Čak sam i ja razmatrao da uzmem Dualtron trotinet, ali sam baš zbog zakona odustao.je li ovaj dualtron sajt legit ili scam?
pod pretpostavkom da je ok, ili da gledamo KP, ovo cudo Speedway 5 ne moze da se registruje kod nas?
Ako postuju postejece zakone,tesko.
prelepiću nalepnicu sa mog Segway-a 😂Sajt je legitiman i do donošenja zakona oni su jako dobro poslovali u Srbiji. Čak sam i ja razmatrao da uzmem Dualtron trotinet, ali sam baš zbog zakona odustao.
Inače i sami su naveli da njihovi trotineti ne mogu da se registruju.
Pogledajte prilog 451628
Imam vec Segway f2 pro, 450w/900w, 32khm otkljucan, odlican je, ali mi fali tih 10-15 dodatnih kmh za ovo od semafora do semafora gde ne idem stazama.@psychofedex zaustavljaju već u gradu, proveravaju nalepnicu. A sa tim džipolikim trotinetom si veoma privlačan za zaustavljanje i sumnjiv sve i da ideš polako. Na stranu što je suludo ići 65 sa tako malim vozilom.
Nije ti dosta 500w u kontinuitetu i 900w za ubzanje sa nekim xiaomi ultra sa amortizerima na oba točka ili MS energy za oko 100k din isto takav? 70km predjes i legalan si i vuče i uzbrdo
o pravnim stvarima i logici u ovoj drzavi stvarno ne bih nista komentarisaoZamisli da se desi saobracajna nesreca dok vozis to cudo, pa da te onda i advokati s pravom spopadnu.
Kolega placa registraciju veceg skutera oko 20k godisnje, to ti je next step, batali te budzeve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari