Koju, sta? Nadam se da se nisam nesto z...Linkujte čoveku temu.
Ja sam naručio Atlas pozivom, aktiviran mi je danas a na mejl sam dobio ugovor. Sad i mene zanima šta mi aplikacija tačno omogućava? U principu bitan mi je samo sos broj I tjt(on stoji na ugovoru)Stigao mi Atlas ugovor nocas da je aktiviran, ali mi app i dalje stoji kao da nista nije? Moram da ih cimam da ispovezuju to pretpostavljam?
Koju, sta? Nadam se da se nisam nesto z...
Imaš tipa nikana5 ili kažeš da si član one grupe na fejsu sad ne znam tačan naziv. I dobijaš 5%.Da li ima negde neki popust za Atlas Internacionalni+ paket?
Pročitaj post iznad samoDa li neko ima promotivni kod za Atlas international + preko A1.Ako neko ima moze mi poslati na mail [email protected]. Hvala.
Ugovor, uzeo sam preko sajta njihovog onaj internacionalni+ paket i ne moze da se linkuje sa aplikacijomKakva pretplata?
Ja poslao mail sa dokazima pre dve nedelje radi refundacije, za sada još ništa, piše da je rok za rešavanje 30 dana. Kad se nešto desi napisaću ovde detaljno.Šta uradiše oni drugari što trebali da im refundiraju novce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari