Šta je novo?

Motorola Edge 50 Pro

Da li je neko porucio na doticnom sajtu? Da ne bude ima cena ima sve a nema tel.... Ja sam na Pixel 7 pa se razmisljam o ovom modelu.

Ne sećam se da je ikada legalno kod nas bio u prodaju po ovakvoj ceni nekada sličan "high-end" midranger :) Lenovo baš agresivno nastupa kod nas.
50k deluje i smešno za ovaj mob sa validnim garancijom u legalnoj prodaji

Ne sećam se da je ikada legalno kod nas bio u prodaju po ovakvoj ceni nekada sličan "high-end" midranger :) Lenovo baš agresivno nastupa kod nas.
50k deluje i smešno za ovaj mob sa validnim garancijom u legalnoj prodaji
Veoma dobar deal opasno se palim po ovoj ceni.ne bi crnu boju, da li je neko video uživo ovu lavanda boju da nije malo ženska neznam?

Nema na fonly sajtu? Pretpostavljam da je bilo kad ste vi gledali...

Sklonise. Pitanje da li je iko uspeo da ga i kupi po onoj ceni. Ja sam se neckao da ga porucim ali ipak ce biti Xiaomi 13t pro.

Fonly je online prodavnica za prodaju telefona ove godine otvorena , sad ne znam preko koje kurirske sluzbe salju i da li salju racun na mejl kao neke online prodavnice.

Fonly ti je A1
Evo sta pise kada odes na kontakt stranicu
A1 Srbija doo

Pa to u prevodu ko hoce A1 telefone bez pretplate odmah u kesu kupovina preko Fonly(A1) prodavnice.

Fonly je online prodavnica za prodaju telefona ove godine otvorena , sad ne znam preko koje kurirske sluzbe salju i da li salju racun na mejl kao neke online prodavnice.
Meni su poslali preko DExpressa i racun mi je poslat sa paketom.

SuperFon.rs i Tehnomedia imaju na stanju telefon - 59.999 rsd.

A u Y... od pre nekoliko dana 89.376 din.... na ugovor bez popusta od 15.000 (sa popustom 74.376) , dok je u A1 ako se kupuje odmah u celini 38.700 dok je na otplatu 42.000 din
Od jutros za Pro model u Y.. nova cena 92.976. Dakle sto je mnogo, mnogo je. Skoro 800 evra. To nema nigde. Koliko li ce da kosta tek Ultra?

Baš su preterali sa cenama, a plus uzmeš i paket koji košta 3.000 RSD..niđe veze !

Od Y ništa novo

Drugari, da li je 50 pro apgrejd u odnosu na 20 pro? Skroz sam zadovoljan sa 20 pro. Realno, jedino zašto razmišljam da ga menjam je bežično punjenje.

Nije nikako apgrejd. Ultra će biti solidan skok.
I kod mene 20 pro radi odlično evo skoro pune tri godine.

Da li će se uskoro pojavljivati 50 Fusion i Ultra ??

Po najavama Motorola Edge 50 Fusion treba da stigne ovih dana, a Motorola Edge 50 Ultra zadnje nedelje juna.

Kada smo već kod ultre. Dosta zanimljiv telefon ako je verovati Bugarima..

S obzirom kada je telefon najavljen, očekivao sam da će recenzija izaći ranije. Još pri najavi iz Maroka se videlo da imaju problema sa video zapisom koji izgleda nisu mogli da reše do sad. Za utehu je to što je u pitanju softverski nedostatak koji se može ispraviti, ali Motorola nije baš nešto ažurna po tom pitanju, ali ostaje nada da će do puštanja u prodaju izbaciti apdejt kamere. Sa ovakvim softverom kamere nisu ni trebali telefon davati recezentima.
Ready for je otišao u penziju i tu recezent nije bio ažuran.
Cena, kakva je takva je i mislim da će kod nas biti varijanta 16 GB / 1 TB

Može li neko da preporuči case (zaštitu) za ovaj telefon?

Hvala.

Ko da ti preporuči kad verovatno jedini ti imaš na celom forumu ovaj telefon. Generalno za Motorolu je jako loš izbor dodatne opreme. Gledaj na Aliju šta ima, pa eksperimentiši malo.

Verovatno je nešto drugo u pitanju..

Imam Edge 50 Ultra. Futrolu sam uzeo preko Ali-a, (crni silikon, to mi je bilo najpraktičnije), a zaštitu za ekran u Balkanskoj mat hydrogel. Ima i to preko Ali-a, jedino je smaranje namestiti, pa je lakše kad ti to uradi neko drugi :)

Imam Edge 50 Ultra. Futrolu sam uzeo preko Ali-a, (crni silikon, to mi je bilo najpraktičnije), a zaštitu za ekran u Balkanskoj mat hydrogel. Ima i to preko Ali-a, jedino je smaranje namestiti, pa je lakše kad ti to uradi neko drugi :)
Napiši neku kratku recenziju ako te ne mrzi, pošto sam i sam zainteresovan za ovaj model, no svakako čekam da cena malo padne, jer za ovaj novac koliko trenutno traže imam i drugo rešenje. Zeznuh se jer ga nisam kupio kada je bio ispod 90k, ali frka oko puta na more i ne kupih ga.

Vrh Dno