Veoma dobar deal opasno se palim po ovoj ceni.ne bi crnu boju, da li je neko video uživo ovu lavanda boju da nije malo ženska neznam?Ne sećam se da je ikada legalno kod nas bio u prodaju po ovakvoj ceni nekada sličan "high-end" midrangerLenovo baš agresivno nastupa kod nas.
50k deluje i smešno za ovaj mob sa validnim garancijom u legalnoj prodaji
Koliko je pouzdan fonly za kupovinu?Pojavio se i na Fonly
Eto lude cene bez paketa...
Meni su poslali preko DExpressa i racun mi je poslat sa paketom.Fonly je online prodavnica za prodaju telefona ove godine otvorena , sad ne znam preko koje kurirske sluzbe salju i da li salju racun na mejl kao neke online prodavnice.
A u Y... od pre nekoliko dana 89.376 din.... na ugovor bez popusta od 15.000 (sa popustom 74.376) , dok je u A1 ako se kupuje odmah u celini 38.700 dok je na otplatu 42.000 dinSuperFon.rs i Tehnomedia imaju na stanju telefon - 59.999 rsd.
Od jutros za Pro model u Y.. nova cena 92.976. Dakle sto je mnogo, mnogo je. Skoro 800 evra. To nema nigde. Koliko li ce da kosta tek Ultra?A u Y... od pre nekoliko dana 89.376 din.... na ugovor bez popusta od 15.000 (sa popustom 74.376) , dok je u A1 ako se kupuje odmah u celini 38.700 dok je na otplatu 42.000 din
Ne razumem. Uređaj je loš ili je nešto drugo u pitanju?Ko da ti preporuči kad verovatno jedini ti imaš na celom forumu ovaj telefon.
Napiši neku kratku recenziju ako te ne mrzi, pošto sam i sam zainteresovan za ovaj model, no svakako čekam da cena malo padne, jer za ovaj novac koliko trenutno traže imam i drugo rešenje. Zeznuh se jer ga nisam kupio kada je bio ispod 90k, ali frka oko puta na more i ne kupih ga.Imam Edge 50 Ultra. Futrolu sam uzeo preko Ali-a, (crni silikon, to mi je bilo najpraktičnije), a zaštitu za ekran u Balkanskoj mat hydrogel. Ima i to preko Ali-a, jedino je smaranje namestiti, pa je lakše kad ti to uradi neko drugi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari