Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Code Black

Mega giga ultra "emotivna" melodrama / sapunica zamaskirana u ER / medicinsku tematiku.

Primer opisa epizode u drugoj polovni sezone 1:

As the doctors treat patients from the chaotic multi-vehicle accident, a love triangle begins to build between Mario, Angus and Heather.
U prvih 3-4 episode nije bilo odmah očigledno da će da gađaju ovooooliko na sentiment.

Naravno da NE preporučujem da se gleda.

Poslednja izmena:
Završio Stranger Things 4

Sve što mogu da kažem: krš

Da ne upotrebim težu reč

Gejmotron za platni razred do 300eura: sezona 2 epski krs
Cela S2 osim 1 ep filer i poluizmisljeno smaranje.
Ono finale uopste nije finale kao da fale jos 2 epizode, jezivo sta su uradili. I sad cekanje 2 godine na S3
Selu S2 treba premotavati i odgledati za 20 min.
Danasnje filmove i serije samo tako i treba gledati.

Ne znam meni je baš legla Kuća zmaja S2 iako znam šta su promenili naspram knjiga, dodaju nepostojeće stvari (creative freedom 🤮)
Rešili su da razvuku seriju jer je očigledno gledanost velika.
Kamo sreće da ima nešto bolje da se gleda pa da se ovo preskoči, opljune

Kuca Zmaja je definitivno krsh.
Genericka serija sa notom i atmosferom GoT-a, zaboravnom postavkom, glumom i radnjom.
Nije ni cudo sto se nisam secao uopste sta se desilo u prvoj sezoni kada je druga sezona pocela.

Otkud odjednom ovoliki hejt protiv Kuće Zmaja? S obzirom šta se sve danas snima, ovo je zapravo vrko korektna serija. Jesu dodali ponešto što nije bilo u knjizi, ali daleko od toga da su upropastili početni materijal.

Nije nikakav hejt u pitanju, samo stvar ukusa...
a ukusi su razliciti :)
pre bih gledao Pamelu Anderson kako kuva, nego bivse i buduce xxx zvezde u nekoj seriji na HBO
kako stoje ispred zelenog/plavog platna i izgovaraju recenice

Poslednja izmena:
Kuca zmaja meni skroz ok. Zadnja epizoda je mogla biti bolja ali opet meni skroz okej. Gluma, CGI, kostmi su mi vrh... E sad radnja ko radnja, nikome nikada nece sve biti top!
Ocena 8/10

Nije nikakav hejt - serija generalno jeste prilično korektno odrađena ali je finale druge sezone IMHO jedan ogroman filer i ubedljivo najgora epizoda u drugoj sezoni a rekao bih i u čitavoj seriji što je ogroman fejl naročito ako smo navikli da generalno gledano upravo finala sezone ponude najviše od svih epizoda u sezonama...

Neko voli da zavrsi odma a neko voli malo da produzuje kad zavrtsi da bude jace :) Tako ce mozda biti u 3 sezoni :p

Kuća Zmaja, nisam čitao knjige i nisam se udubljivao previše u celu tu priču, al kao serija S2 je više nego solidna. Potpuno gledljiva, drži pažnju, dal je zeleno platno dal prati knjigu dal ovo, dal ono, bitno je samo ekspertima i sličnima, meni kao smrtniku koji nema vremena da je upoređuje sa ovim ili onim je odlična. Ima mana, al daleko od toga da je loša.
Meni lično i Tulsa King, Silo, Last Of Us, Shogun, Halo, SAS, Mandalorian....su serije koje sam rado odgledao a opet The Bear, Lost, Monarch i još neke su brzo smorile...ukusi i očekivanja su različiti , tako da , HotD po meni zaslužuje sveukupno jaku 7.5 ocenu i leka se treća sezona, koju ćete svi gledati, pa makar i krišom 😄

Zapravi nismo ni gledali, ni to ni novog gospodara prstenjaka.
E pa ta serija je mogla prilično uspešno da se proceni kakva će da bude (i o čemu će da budex suštinski) bez pokušaja gledanja.
Takođe je nisam ni započinjao niti ikad imam u planu.
HotD sam "dao šansu" jer je HBO serija i jer je GoT univerzum (i pored toga što ja lično ni GoT ne smatram za "odličnu" seriju tj smaram je za debelo overrated i da nije u Top 8 HBO serija) . Video tj procenio da nema potencijal da bude ikad bolja od "gledljivo" i nisam imao ni želju ni volju da nastavim.
Gledao jesam neke druge objektivno lošije serije ali su makar imale bonus momenat da ne forsiraju "neke stvari" što radi većina modernih serija američke produkcije.

Sad tek ovde vidim da je ovo poslednja epizoda 2. sezone za HoD. Jos ja mislim al ce da prsti sledeca epizoda u ponedeljak 😂
Mozda tamo nekog ponedeljka 2026. Taman ce CGI zmajevi da narasnu... Ponestalo im Merino ovaca.
HotD solidna...gledljiva...
Matt Smith me bas razocarao narocito u ovoj drugoj sezoni. Ocekivao sam vise od njega.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno