djalf
DJ u penziji
- Učlanjen(a)
- 27.11.2004
- Poena
- 2,645
Samouslužno kuvanje besplatne kafe, nije to loše
Meni je to razlog broj jedan, put je neuporedivo lakši, ja od Svilajnca do Paralije imam 570km, skoro sve autoput, nema magistrale i kamiona. Rado bih išao i dalje ali to samo ako bih negde prespavao pošto kičma ne dozvoljava duže od ovoga, i ovo mi je mnogo. Ja lično ne bih ni išao nego idem zbog mojih, ne bih da operišem kičmu kad još nisam za operaciju a pogotovo ne zbog letovanja. Žena vozi dobro, ja preuzmem kad se ona umori, meni nije problem ni danju ni noću ali zbog leđa ne mogu dugo, mislim teram ja al posle kad se to upali džabe mi sve.Ima istine i u tome ali to ne znaju ljudi koji nikad nisu bili. Najveća predrasuda je put. Lakše im je da idu 500km do CG nego 800km do Grčke, a ceo put maltene je autoput i mnogo lakše pada nego vožnja do CG. Zatim dobra većina misli da je dosta skuplje a realno je tu negde, zavisi od mesta do mesta. Ima još dosta stvari, ali recimo primetio sam da jezik predstavlja problem, posebno kod starijih ljudi, nisu sigurni kako bi se snašli. Ja već godinama pokušavam da ubedim roditelje da idu u Grčku ali ne vredi zakucani su za CG. Posebno što znam da bi im Grčka dosta više legla i više bi uživali. Navika je čudo.