Kakvi su i to će vrv da naplate 6 dinara🤣Šalju SMS sa cash back, i to sa više dana zakašnjenja![]()
Ako nisi na Intesa temi, onda ne znas koliko je zloupotreba njihovih kartica bilo (myself included), a Y banka mi je bas za online placanja sva, intezinu sam jednom u 100god dao online, i odmah zloupotreba...Zanimljivo bi bilo videti statistiku NBS, ako uopšte postoji, kartice koje banke se najviše zloupotrebljuju. Rekao bih da je mobi u samom vrhu. Ljudima su stizale karice u pocepanim ili otvaranim kovertama.
Nisam, ali nema potrebe da ih braniš za nešto što stvarno nema smisla, narocito što se oglašavaju da slušaju zahteve svojih korisnika, pa me takodje zanima koji korisnik je ovo zahtevao...
Sedam danakolko se ceka na ovaj cashback u sa debitne kartice za placanje u inostranstvu?
Od prvog kada te prebace na progresiv plus racunaj na 20-ak dana da ti stigne kartica.Za koliko stigne master kartica? Prebacio sam pre par dana na Progresiv plus. Od sledećeg meseca se menja paket. Ne piše ništa u aplikaciji vezano za karticu
Au, koliko dugo se čeka.Od prvog kada te prebace na progresiv plus racunaj na 20-ak dana da ti stigne kartica.
Dovršavanje otvaranje računa obavlja se u Yettel radnji ili ekspozituri u Airport City-ju. Dina kartica stiže kroz nedelju dana.Koliko dana se u proseku cega na otvaranje Lite racuna nakon slanja zahteva preko njihovog web site-a, i posle koliko dana nakon otvaranja racuna stize Dina kartica na kucnu adresu?
evo i nova MC ako nekoga interesuje dizajn, ivice imaju plavkastu boju kao i slova Yettel 😄i evo je posle svega
Pogledajte prilog 452211
Pogledajte prilog 452212
Podigao sam 1000 dinara sa bankomata. Beskontaktno očitavanje na istom preko Dine ne funkcioniše (prikazuje na ekranu da je pogrešna kartica)
Nakon toga, obavio sam kupovinu u Ideji i platio beskontaktno bez problema tj. nije morao čip (Ingenico Lane 3000, nisam ni sumnjao, jedan je od najnovijih), zatim u Amanu i Maxiju (Ingenico IPP 320 oba).
Dovršavanje otvaranje računa obavlja se u Yettel radnji ili ekspozituri u Airport City-ju. Dina kartica stiže kroz nedelju dana.
Bukvalno se vraćam u Mobi-Yettel samo zbog kartice. Ovo kad otvoriš novčanik pa dobiješ boost vitamina D kad te obasja, prelepo.evo i nova MC ako nekoga interesuje dizajn, ivice imaju plavkastu boju kao i slova Yettel 😄
Meni su na primer embosovane uvek ulivale kvalitet izrade i estetski bile lepse (stvar ukusa,naravno).Koliko je lepo videti karticu na kojoj je jedna strana skroz čista a podaci su ištampani (ne ebrosirani) na poleđini. Mnogo lepše izgleda od onih klasični ebrosiranih (pogotovo kad krene da im se izlizuje onaj premaz preko brojki).
Otvorio račun 17-og, danas 31-i, Dina još nije stigla, treba li da se zabrinem (reagujem)?Dovršavanje otvaranje računa obavlja se u Yettel radnji ili ekspozituri u Airport City-ju. Dina kartica stiže kroz nedelju dana.
Početkom meseca sam prijavio da nije stigla pošto su mi prvobitno poslali sa čipom. Tada mi je saopšteno da je rok za dostavu 15 dana od datuma slanja.Otvorio račun 17-og, danas 31-i, Dina još nije stigla, treba li da se zabrinem (reagujem)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari