Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Meni je sa tih generickih, ali svi su bili Shop110 sve stiglo, sve zaista ono sto sam porucio, i sve je imalo pracenje, bez obzira sto je sve placano od 0.04$ do 4$.
Zato sto su bili pod "choice" opcijom slanja, tako sam i ja porucivao i sve je stiglo.

Da, sa tim choice ni ja nisam imao problem, deluje da je to pandan fulfilled by Amazon tj. da Aliexpress radi svu logistiku iz svog magacina.

Uglavnom izgleda da je bolje da sam naručio od tih umesto ovog, jer će sad propasti $9, ali šta da se radi. Nadam se da bar mogu da ga ocenim negativno, mada slaba vajda od toga.

Da, sa tim choice ni ja nisam imao problem, deluje da je to pandan fulfilled by Amazon tj. da Aliexpress radi svu logistiku iz svog magacina.

Uglavnom izgleda da je bolje da sam naručio od tih umesto ovog, jer će sad propasti $9, ali šta da se radi. Nadam se da bar mogu da ga ocenim negativno, mada slaba vajda od toga.
Ako istekne rok isporuke trazi refund, a AE nema toleranciju prema takvim prodavnicama, narocito prema prevarantima. Samo budi istrajan i nece ti nista propasti

Nažalost hoće propasti, jer shopping credit se ne refundira ili će mu isteći rok važenja u međuvremenu, pa će aliexpress refundirati samo onih $0.1 koliko su naplatili sa kartice.

Ima baš dosta primera na redditu, gde su ljudi pisali iskustva sa istim problemom, pogotovo u poslednje vreme, dok je trajala eurocup igra na aliexpressu.

Prodavac odbije da pošalje, jer je iskorišćen kupon i plaćeno $0.1, tvrde kako nema na stanju ili tako nešto. Uglavnom svede se na isto, da shopping credit propadne, a refundiraju tih 10 centi.

Ne mora nuzno da bude tako...meni nisu poslali stvar koja je kostala 0.75€...vratili mi novac na karticu i u znak izvinjenja poslali kupon AE sa rokom vaznosti do 6.09

I ja se nadam da neće biti tako, ali po identičnim iskustvima drugih na redditu, izgleda da hoće. Videćemo svakako.

Ne zatvataj dispute. To je jedini način da dobiješ refund. Mnogo puta pokušavaju da prevare. Meni naivnom su tako pre mnogo godina obećali refund ako zatvorim dispute. Prepiska je trajala danima, možda i nedeljama, ne sećam se. Uglavnom kad sam zatvorio dispute, pravio se lud. Uputio sam ga da pročita prethodni dijalog, on mi je mrtav ladan tražio da mu slikam broj porudžbine sa kese koju sam bacio pre skoro mesec dana. Ako zatvoriš dispute, nema nikakvu obavezu.

Hvala na hintovima Panda1 Darko95 todoss, dobro ste, ovi muljaju..

We will operate the refund for you
Not by your request
You just need to close the dispute so we could refund

Ali ni meni nije tesko da odgovorim

Please do it then and I will close the dispute once you are done.

Ne zatvaraj nikad, samo kazi da ces da sacekas da AliExpress agent resi.

Jave se sami posle par dana da vrate novac

Isti savet, ne zatvaraj nikad. Uvek pusti neka Aliexpress resi to.

Drugar na moje negodovanje zatvori dispute, kao dopisivao se sa njima i bas su dobri, poslace mu isti predmet ponovo. Naravno proslo je 6 meseci od tada i to mu nikada nije stiglo a dispute zatvoren.

Ja se sad preganjam oko necega sto su mi pogresno poslali. Umesto neke igracke koja je tipa 10x15cm stiglo mi je pakovanje Pokemon kartica. Kada sam inicijalno otvorio dispute poslao sam slike i napisao i oni su mi rekli kao da je nedovoljno dokaza, onda sam im poslao drugacijim tonom opet istu sliku sa zaokruzenim tracking brojem pa sad cekam da mi odgovore..

Ima li nade za nesto? Igracka je 13e tako da im ne bih bas oprostio..

Ako imas snimak unboxing miran si, mada je to zlatno pravilo za AE. Ja sve snimam i svaki dispute resim na keca

Pa nemam snimak, stvarno mi se ovo desava drugi put u zivotu a imam x paketa mesecno... pocecu da snimam, ne znam sta drugo...

U pocetku zna da bude mucno, ali kada uhvatis ruku snimis i raspakujes paket fazon za pola minuta. Jer drugacije ne mozes protiv bezobraznih prodavaca i AE

koristite skiptu AliHelper

Ma pametno, na vreme se ti obezbedi. Dok drugi jos kupuju kupace i pricaju o letovanjima ti obavi kupovinu za novogodisnju sezonu dok su na popustu. 🤣

Па таман ће и стићи пакети око нове године...

Punjač od 30W dobijem preko novčića povoljnije, ali onaj od 120W koji me zanima, skoro ista cena. Svašta danas zovu rasprodajom!

Prilozi

• IMG_20240726_100038.png
    IMG_20240726_100038.png
    138.9 KB · Pregleda: 31
Ne pratim ovo pa ne znam da li je povoljnije nego inače. Kroz super deals Anker h30i oko 18$.

Ма то само он има те цене увек, за нас то не важи. 😂 😂 😂

Kad bi se našlo takvo nešto za A40 moglo bi se reći da je rasprodaja :D

@Lanikor

Hvala za link, i meni je ta cena, nije da mi trebaju petnaeste TWS, ali nema veze 🤣

6.58$ Anker bezicni punjac, nista spec ali ko voli

H30i bude oko 15$ kad se odbije kupon od 3$, u SuperDeals stoji ponuda pa se od nje odbije 3$

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $50.62 | Soundcore by Anker H30i Wireless On-Ear Headphones Wireless Bluetooth Headset Wireless Headphones Bluetooth 5.3 Headphones

Ako vam ne radi onako kako sam pojasnio gore, ne znam sto ne radi nazalost

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno