^ u pravu si 100%, 4090 je zbog dlss mnogo ispred svog vremena.
Pa zar se dlss i ovo da ce da jede sve zivo ne odnosi na fps? Makar sam ja tako razumeo.Sta ce nam nove graficke, kad nemamo ni igrice, 4090 jede sve i jesce veoma dugo.
Ja gledao bas nesto osiguranje kuce ovih dana, treba i to dodati na cenu grafike.To smece od konektora ce da spali grafika tonu, a i po koju kucu, samo se nadam da ce neko da im uzme milijarde odstete za takav mazohizam
Realno nema, sve igre se prave prema PS5 a to je bese nekih "hibrid" izmedju 6700 i 6700xt sto je daleko slabije od 4090.^ niko nije spominjao fps. Nema toliko dobrih igara kao pre.
Prestani da kukas i kupi 5090. 😀 Ja bih najverovatnije i presao na 5090/AI ( ako su rumori tacni ). Iznetvirali bi me samo ako izbace 5090 pa nakon 2-3 meseca Titan Ai odnosno full cip.Prevelika razlika u vramu, mogli su da pojacaju 5080 sa 20 ili 24gb. 16gb neka guraju u 5070 gde i treba da bude... Opet ce sve pored 5090 da bude fail.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari