Upravo tako, neko ko je ne upućen ce da koristi... Posebno mi sa Androidima gde imas koliko ti duša hoće neta nije za nas svakako... Ali za IOS, strance i slično jeste paket...stranci hahaha
Upravo tako, neko ko je ne upućen ce da koristi... Posebno mi sa Androidima gde imas koliko ti duša hoće neta nije za nas svakako... Ali za IOS, strance i slično jeste paket...stranci hahaha
Upravo. Tačnije za neupućene i ne moćne. Ko nema u procesoru ima u novcaniku 🤣.Znači, na Androidima gomila neta, al ako si neupućen, pa koristiš iOS-u ili si stranac, šipak, osuđen si na te pakete![]()
Oduvek me je nerviralo sto nekadasnji Telenor i mts nikad korisnicima nisu davali bilo kakvi dokument o registraciji broja.Vidim da sad može da se registruje pripejd broj na MTS sajtu i htela sam da registrujem za majku ali kad sam kucala broj kaže da je on već registrovan. Ona taj broj ima još od početka 2000. Šta sad raditi?
A u kojoj mrezi ste registrovali broj?Pre par godina, kada je brat registrovao moj prepaid broj na njegovo ime (posto nisam mogao na svoje zbog prebivalista, iz straha gubitka broja ako izgubim karticu), uredno smo dobili dokument o registraciji.
Mislim da ga imam i dalje, zaturen negde medju dokumentima.
Par sati nakon prijema ove poruke pozivao sam njihov Korisnicki. Rekli su mi da je nekom sistemskom greskom registracija broja izbrisana. Jedino sto im pise je datum prvobitne registracije. Sve u svemu, moj broj se sad vodi kao neregistrovan. Sva sreca pa su me obavestili porukom da ga ponovo registrujem, jer bih i dalje ziveo u zabludi da je broj registrovan.Oni umesto da olakšaju registraciju, teraju ljude da idu do poslovnica. Inače, nemoj da te čudi, ja sam morao da ponovim registraciju 2022. pre prenosa u Globaltel, pošto mi je Yettel istu iz 2021. brisao (i to đavo mi nije dao mira da proverim, pošto znam dokle njihov bezobrazluk može da ide).
Isto i meni jedan pripejd izbrisan , Do sad sam pratio u aplikaciju postpejd i pripejd , ali pripejd se izgubioPar sati nakon prijema ove poruke pozivao sam njihov Korisnicki. Rekli su mi da je nekom sistemskom greskom registracija broja izbrisana. Jedino sto im pise je datum prvobitne registracije. Sve u svemu, moj broj se sad vodi kao neregistrovan. Sva sreca pa su me obavestili porukom da ga ponovo registrujem, jer bih i dalje ziveo u zabludi da je broj registrovan.
I kako oni misle da sa uspehom registruju sve korisnike ako im sistem brise registracije. Kad malo bolje razmislim, nisam ja za dzabe od njih uvek trazio dokument o registraciji. Za ovaj broj koji su mi izbrisali registraciju, kao za inat, nisam trazio nista napismeno.
Nismo dali krv i otiske prstiju tada?Jetel tj. tad Telenor je verovatno radio registraciju brojeva koja nije po sadašnjim standardima (moguće do načina identifikacije ili informacija koje su uzimali od korisnika) te su zbog toga morali da izbrišu registracije brojeva koje su urađene pre nego što su izmenili politiku registracije brojeva koja je u skladu sa pravilnikom. To je moja pretpostavka.
Evo sta kazu na onom linku:Koje nove regulative?
Ne, zato što je video identifikacija svuda u svetu verodostojna za KYC, a samim tim menja lično prisustvo i elektronski potpis. Isto tako, pravilnik o prenosu broja predviđa upotrebu kvalifikovanog elektronskog sertifikata i to čak još uvek nije kod svih sprovedeno u primeni.Najavljivali su i registraciju putem interneta, tako da mi se kose ova dva podatka. Znaci li to da ovi koji registruju mts brojeve putem video identifikacije moraju sutradan ponovo da se registruju u poslovnici... Dzungla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari