Šta je novo?

Mobilna telefonija: ponuda

Ja sam jos uvek na pripejdu ali su se lopovi dosetili pa i tu povecali dopunu na minimum 300 din (do pre neki mesec bilo je 200 din).
Danas mi sms - om stize poruka"Spremili smo super ponudu samo za tebe sa sjajnih 50% popusta na mesecnu pretplatu.Predji na Go Start Paket i ceka te 1GB i 100minuta po ceni od 524.5 rsd mesecno"
Na njihovom sajtu vidim da je taj paket 949rsd uz akiviran e-racun.
Супер понуда за тебе *😀😂

Ja sam jos uvek na pripejdu ali su se lopovi dosetili pa i tu povecali dopunu na minimum 300 din (do pre neki mesec bilo je 200 din).
Danas mi sms - om stize poruka"Spremili smo super ponudu samo za tebe sa sjajnih 50% popusta na mesecnu pretplatu.Predji na Go Start Paket i ceka te 1GB i 100minuta po ceni od 524.5 rsd mesecno"
Na njihovom sajtu vidim da je taj paket 949rsd uz akiviran e-racun.
Lesinari! Treba im iseci krila

Evo sada opet nude"neverovatnu ponudu samo za mene - za samo 599din mesecno ako predjem na postpejd paket sa 100 minuta i 3GB neta"
Ok pre mesec dana su nudili "1GB i 100minuta po ceni od 524.5 rsd mesecno"
Siguran sam da imaju uvid u moje koriscenje telefona i valjda vide da ga i ne koristim ni za razgovor ni za net pa ne vidim cemu ovakve ponude.
Ja ni dopunu ne iskoristim/potrosim za ta dva meseca koliki joj je rok a ne da uzimam jos i njihove pakete.

Juce mi na mobilni stize sledeci sms.
Ne znam sta mi se u stvari nudi?
Sta je taj "total 4 paket"?

Prilozi

• Screenshot_20240712_153930_Chomp.jpg
    Screenshot_20240712_153930_Chomp.jpg
    126.6 KB · Pregleda: 108
To jedino prema punoj ceni paketa je valjda neki ekvivalent zamena paketa Total 20,koji sad gledah kosta bese 2599d minus 100 za eracun i tacno dodje oko 2499 citaj 2500d.E sada ako ti je istekao ugovor a nije standardna ponuda,pase zove Total 4,zvanicno na sajtu to nepostoji najjeftiniji je i prrvi koji postoji Total 10.A ti dobijas vidim po screenshotu taj paket Total 20 za 1150RSD toje 50% pousta i prvu godinu 99Gb Interneta,sad dal na mesecnoj bazi ili za celu godinu 99 neznam.Pozovi ih na taj broj 063/79-99-037 pa pitaj (i ja sam zapiso broj,ko zna mozda zatreba nekad :)).Uglavnom kad te standardno rebnu u poslovnici dobijas 20Gb mescno+bese 2 app ili 1na,za 2500 kada se oduzme 100d eracun.Kako bilo procitah celu temu @Yettel Srbija je zadnji put bio na 4umu 15.04.2024g. toliko o podrsci ovde,kad sam mogao da izguram MTS (ne Globaltel,iako im pripada) izguracu i ovo docekacemo i taj dan,pa cemo videti uvek platim odmah i proknjizi se kako tarifni paket tako i Yettel Banci...e sto oni skidaju ratu 20og sta tu mogu sredstva su na racunu uglavnom.I tu me presao ovaj u poslovnici veci placao uz Tarifni paket,on spopao aman-zaman preko tada Mobi Banke...neki opsti trend rebrendiranja?I nikako mi nije jasno kako u npr SBB-u (hajde necu,bas A1 za Primer) moze sve bez i da prigviris u poslovnicu nazovu me dogovorimo se oni SBB puste sms sa linkovima ka aneksu ugovora njih stavim na spikerfon a na sms odg. broj ugovora i veliko da spojeno i miran 2 gpdine,a u Yettelu ne moze ako ADM ne obrise evo linka Uprava recim pise glavni direktor i obavezno

Chief Executive Officer pa npr.​

Chief Technology Officer ovo drugo je​

Izvršni direktor Tehnike.​

Uglavnom videcete ako se post ne obrise sve su sa bogatim radnim iskustvom po Rumuniji,Madjarskoj,bugarskoj i jos koje kud,blagi boze ovo je SRBIJA bre narode.Uglavnom nakon isteka UO ko zna mozda nekim cudom (ponudom) ostanem,ili odoh kod drugog provajdera i toje to.Dotle placam uredno oni knjize,i tako polako...ako ne brisne ADM post evo jos poneki link vise istorijat sadasnjeg Yettela vest iz 21. mar 2018g Telenor prodao kompaniju u Srbiji vest su iz N1,pa se malo bune no to je nebitno i vest iz 24.08.2018.g Novi vlasnik menja prvog čoveka, novi direktor Telenora Srbija i grand finale vest iz 04. avg 2023g. Novi vlasnik „Yettela“ u Srbiji objašnjava zašto je kupio nekadašnji „Telenor“ inace vlasnik Telenor grupe je tragicno nastradao,bilo mi glupo da ostavljam link,mada ima vest preneo BBC na Srpskom....sutra posta nema :unsure:

Poslednja izmena:
Nemam kod njih nikakav ugovor to jest na pripejdu sam oduvek.
Znaci nude mi da predjem na ugovor/postpejd?

Zaista nam je žao ukoliko tvoj papirni račun nije stigao na vreme, ali je svakako poslat kao i svakog meseca. Ukoliko se takva situacija ponavlja bilo bi potrebno obratiti se pošti u tvom mestu. Predlažemo ti našu opciju eRačuna, gde račune dobijaš u elektronskom formatu (putem SMS poruke ili na mejl adresu) zatim ih možeš platiti kako god ti najviše odgovara. Pored toga što na taj način doprinosimo očuvanju životne sredine, i svaki račun biva umanjen za 50RSD. Ukoliko si zainteresovan, dovoljno je da nam kucneš svoje podatke putem privatne poruke. Stojimo ti na raspolaganju!
Zasto on da ide u poštu? Vi ste dužni da mu dostavite račun za pružene usluge a njegovo je da ih plati?! Ako pošta ne dostavlja račune na vreme promenite ih! Zašto bi to bio problem korisnika?

Total 4 i Total 5 paketi, pretpostavljam, nisu deo standardne Yettel pounde Total paketa. Yettel ih nudi pripejd korisnicima koji prelaze na postpejd, tako da se linkovi do ponude nalaze samo u Yettel aplikaciji.

Prilozi

• Total 4.png
    Total 4.png
    130.3 KB · Pregleda: 90
  • Total 5.png
    Total 5.png
    134.9 KB · Pregleda: 90
Znaci nude mi da predjem na ugovor/postpejd?
Da uz 50% popusta,klikni na slike ove 2 gore i toje to.Ali u sustini nude ti,da predjes na Ugovor.Nisam znao da za prelaz sa pripejda na postpaid(Ugovor),imaju ove posebne pakete.Ja licno po isteku UO,idem kod drugog provajdera e ako ponude nesto razumno...ko zna mozda i ostanem 🤔

To su takozvane nekomercijalne ponude, svi operateri ih imaju i nude određenoj grupi korisnika

To su takozvane nekomercijalne ponude, svi operateri ih imaju i nude određenoj grupi korisnika
Nisam znao ali isuvise lici na Total20,e kad bi meni po isteku ove UO Total Data obican (ne onaj +)...ponudili Total20 uz 50% popusta bez telefona ostao bih.No bice vremena videcemo,moze ili ne moze 🙂

Ističe mi Total Data (50%), nude mi SMS-om Total Data 40 za 2900 i prvih 12 meseci neke GB. Nisam prihvatio… jel uspeo ko ovih dana dobiti 50%?

Ističe mi Total Data (50%), nude mi SMS-om Total Data 40 za 2900 i prvih 12 meseci neke GB. Nisam prihvatio… jel uspeo ko ovih dana dobiti 50%?
Jedini način da dobijete 50% popusta na mesečnu pretplatu u Yettel mreži ako Vam ističe ugovorna obaveza je :
1. Prelazak na prepaid ( dopuna ).
2. Da podnesete zahtev za prelazak u drugu mrežu —> mt:s, A1, Globaltel ( ovo je i (( ujedno )) najbrža opcija ).

Nisam morao 3 ugovora zadnjih da pretim prelaskom na 1 ili 2, ali izgleda da ću morati. :)

Moj prethodni post u ovoj temi ako sam lepo stavio link,tamo ima datumi clanaka itd.Tada je to jos uvek bio Telenor i sve radilo ko sat,pa i onih 50% i slicno,e tada iznenada 29 mart 2021g clanak javan na google Telenor Srbija: Poginuo Petr Kelner, vlasnik telekomunikacione kompanije i najbogatiji Čeh mpzda zvuci surovo,ali tako je bilo.E onda 03.08.2023.g clanak dali i po kom osnovu,dali je PPF trazio ili je to sredio...zna se ko odjednom

Gigant važan kao NAFTA, ove godine već zaradili 32 milijarde Kompanija "Emirates Telecommunications Group", poznata i kao"Etisalat", postala je novi vlasnik "Yettela". Reč je o kompaniji koja je 6. najveća na Bliskom istoku.​

NOVI VLASNIK YETTELA JE 6. NAJVEĆA FIRMA NA BLISKOM ISTOKU! pa gospodo mi bas ne plivamo u nafti i slicno,dodao bih jos koju opasku...ali ajde sad,svska cast na iskustvu kod seika i tamo kako ste poslovali,ali ovo je Srbija.Pri tome ne mislim nista lose ili pogrdno,ali mi se ovde bukvalno borimo za 50% popusta...i hmmm bolje da cutim.Jer od momenta vaseg dplaska rebrendiranja u Yettel odose kola lagano nanize,nisam opet izmislio ja vec na zvanicnom RATEL sajtu postoji izvestaj za 2023g.Prema njima a oni su jedini merodavni zvanicni,i Yettel i MTS su imali vise odlazaka iz mreze,nego novih tj prelazaka u iste...samo je A1 zabelezio rast.Koliko dase zna nisam fan ni A1 mreze ali eto bolje posluju,i umesto dase neko zapita zasto je to tako nije vazno :unsure:

Mislim da Arapi još nisu preuzeli kompaniju. Šta će biti kad oni preuzmu videćemo

Nisam morao 3 ugovora zadnjih da pretim prelaskom na 1 ili 2, ali izgleda da ću morati. :)
Tri puta zaredom su ti davali 50% popusta na Total pakete?

Meni prvi ugovor sa njima na Total Data paketu sa 50% popusta ističe u decembru, pretpostavljam da neću dobiti nikakve pogodnosti za obnovu ugovora.

Tri puta zaredom su ti davali 50% popusta na Total pakete?

Meni prvi ugovor sa njima na Total Data paketu sa 50% popusta ističe u decembru, pretpostavljam da neću dobiti nikakve pogodnosti za obnovu ugovora.
Nisu to bili samo total, već godinama kako se menjalo. Zadnjih 2,3x je bio Total u pitanju, ja mislim…

Danas sam bio u nekoliko poslovica Yettela,tražeći oderđeni mobilni aparat.Pošto je bio u tzv premijum klasi ,nisam moga fizički da ga vidim jer je zapakovan.Pokazali su mi fotografije sa sajta.Cirkus i sramota.Naravno nisam hteo da ga kupim.Prošle godine sam kupio auto koje je koštalo nešto ispod 35000 evra.Pre toga sam testirao tri modela i odlučio se posle dve nedelje koji ću kupiti.Alo bre,aparat od 1000 evra ....žao mi je što sam produžio ugovor o preplati a kako vidim,raskinuću ga iako ću platiti penale.Dok je Telenor bio bilo je mnogo bolje.Vaši prodavci nemaju pojma o ničemu,u stvari jedna devojka u Zemunu mi je sve lepo objasnila i svaka joj čast.Ostali su nešto nadrndani i bezvoljni.Ne znaju objasniti proste stvari a kao papagaji ponavlju jedan isti tekst.Stvarno ste jadni.

Sta se desava sa web shopom?
Sest puta pokusavam da kupim maske za telefon, svw uredno kreiram, dobijem potvrdu putem e-maila i na kraju mi otkazu kupovinu

Nazad
Vrh Dno