Juce mi na mobilni stize sledeci sms.
Ne znam sta mi se u stvari nudi?
Sta je taj "total 4 paket"?
To jedino prema punoj ceni paketa je valjda neki ekvivalent zamena paketa Total 20,koji sad gledah kosta bese 2599d minus 100 za eracun i tacno dodje oko 2499 citaj 2500d.E sada ako ti je istekao ugovor a nije standardna ponuda,pase zove Total 4,zvanicno na sajtu to nepostoji najjeftiniji je i prrvi koji postoji Total 10.A ti dobijas vidim po screenshotu taj paket Total 20 za 1150RSD toje 50% pousta i prvu godinu 99Gb Interneta,sad dal na mesecnoj bazi ili za celu godinu 99 neznam.Pozovi ih na taj broj 063/79-99-037 pa pitaj (i ja sam zapiso broj,ko zna mozda zatreba nekad

).Uglavnom kad te standardno rebnu u poslovnici dobijas 20Gb mescno+bese 2 app ili 1na,za 2500 kada se oduzme 100d eracun.Kako bilo procitah celu temu
@Yettel Srbija je zadnji put bio na 4umu 15.04.2024g. toliko o podrsci ovde,kad sam mogao da izguram MTS (ne Globaltel,iako im pripada) izguracu i ovo docekacemo i taj dan,pa cemo videti uvek platim odmah i proknjizi se kako tarifni paket tako i Yettel Banci...e sto oni skidaju ratu 20og sta tu mogu sredstva su na racunu uglavnom.I tu me presao ovaj u poslovnici veci placao uz Tarifni paket,on spopao aman-zaman preko tada Mobi Banke...neki opsti trend rebrendiranja?I nikako mi nije jasno kako u npr SBB-u (hajde necu,bas A1 za Primer) moze sve bez i da prigviris u poslovnicu nazovu me dogovorimo se oni SBB puste sms sa linkovima ka aneksu ugovora njih stavim na spikerfon a na sms odg. broj ugovora i veliko da spojeno i miran 2 gpdine,a u Yettelu ne moze ako ADM ne obrise evo linka
Uprava recim pise glavni direktor i obavezno
Chief Executive Officer pa npr.
Chief Technology Officer ovo drugo je
Izvršni direktor Tehnike.
Uglavnom videcete ako se post ne obrise sve su sa bogatim radnim iskustvom po Rumuniji,Madjarskoj,bugarskoj i jos koje kud,blagi boze ovo je SRBIJA bre narode.Uglavnom nakon isteka UO ko zna mozda nekim cudom (ponudom) ostanem,ili odoh kod drugog provajdera i toje to.Dotle placam uredno oni knjize,i tako polako...ako ne brisne ADM post evo jos poneki link vise istorijat sadasnjeg Yettela vest iz 21. mar 2018g
Telenor prodao kompaniju u Srbiji vest su iz N1,pa se malo bune no to je nebitno i vest iz 24.08.2018.g
Novi vlasnik menja prvog čoveka, novi direktor Telenora Srbija i grand finale vest iz 04. avg 2023g.
Novi vlasnik „Yettela“ u Srbiji objašnjava zašto je kupio nekadašnji „Telenor“ inace vlasnik Telenor grupe je tragicno nastradao,bilo mi glupo da ostavljam link,mada ima vest preneo BBC na Srpskom....sutra posta nema