Još uvek nije povećana cena. Ja kad sam pročitao o poskupljenju odmah aktivirao GPU. Odradio konverziju sa Core-a na GPU, 9 meseci sam miran.Game Pass Ultimate
India INR 549 -> 829
Türkiye TRY 209 -> 309
PC Game Pass
Serbia RSD 800 -> 950
Јел си преко Турске урадио конверзију или Индије?Još uvek nije povećana cena. Ja kad sam pročitao o poskupljenju odmah aktivirao GPU. Odradio konverziju sa Core-a na GPU, 9 meseci sam miran.
Nudi mi da obnovim pretplatu za 309 lira.
Za 45 lira se ne bih dvoumio 🤣Meni istice 27. jula.
Ne znam sta da radim, Xbox slabo ukljucujem u zadnje vreme.
Ali mozda pametnije da se dopuni jos jednu godinu GPU po jeftinijim cenama.
Meni nudi da nastavim pretplatu po 45 lira???
Vidi, uvek možeš da kupiš kodove i čekaš dokle god je taj bug. Drugaru je na ARG dugo stajala isto neka bug cena sve do momenta kad nisu ukinuli plaćanje karticama van ARG zimus.Ma verovatno zabagovalo, ostalo od prosle godine.
Ne verujem da ce ostati ta cena, sigurnije mi da uzmem celu godinu unapred.
Inace za tu cenu se i ja ne bih dvoumio.
VPN na USA i reedemDobio sam kod od 15$ ali za USA store, sad kad kucam na redeem kaze mi da nisam iz tog regiona, jel moze neko ukratko da mi objasni kako da predjem samo da ukucam kod. Ja sam pokusavao da stavim neku adresu iz USA na microsoft acc ali nista nisam dobio, na kompu mi vec stoji USA region, ne znam gde gresim?
Bem ga, probaj drugi vpn, ili ako imas konzolu preko nje idi na usa region i redeem (ortak ovako unosi kredit).Nece, upaljen vpn usa preko chroma, region namesten usa, billing adresa neki random hotel u NY i opet kaze kod nije za taj region. Radim preko microsoft sajta https://account.microsoft.com/billing/redeem
Kako znas do kada moras da ukucas code koji si kupio?Preko Turske, imam kupljene gift cardove od ranije, pre nego što su podigli cene prošli put. Ne znam koliko košta sada gift card sa 12 meseci core-a preko turske, da li se još isplati? Za Indiju nisam ni znao da može i da neko to radi.
Evo ja trazim kodove, nalazim za Tursku 35 EUR najnize a za Indiju 25 EUR (mislim na Game Pass Core na 12 meseci).
Nalazite li vi nesto nize (mislim pre svega na Tursku, Indija tesko da moze nize)?
PS: Da ne pravim novi nalog na Indiju...
Mada za 10E razlike me nece mrzeti... 😅
Koja je zadnja?Sramota je da više od dve godine nije izašla krštena igra na Xbox...
Ja sam tamo negde davne 2000-ite, igrao Deus Ex, na Pentium I 166 Mhz. To mi je bila prva pucačina i rpg. Ne znam koliko je frejmova bilo ali često je to bio slajd šou. Čim je bilo malo više efekata frejm rejt je toliko padao da nisam mogao da naciljam ništa. A svaka smrt je značila učitavanje od po nekoliko minuta. 😆 Trebalo mi 2 meseca da je predjem, ali mi nije bilo teško jer mi se jako svidela priča. Poenta je da ako ti se svidja igra nije toliko bitno da li radi na 30, 60 ili 120 fpsa, bitno je da uživaš.KAko smo nekad do pre 10 god uzivali u igricama, kakav fps, kakvi hz .... ukljucim na Zamundi uvece da se skida novi COD, Assassin, Prince of Persia, koga bilo briga za fps samo da se skinula igrica i da cepam, uzivao,a sad se ljudi opterecuju takvim glupostima....
Apsolutno se slažem za sve što je napisano. Međutim, koliko je danas jaka YT IT scena, pa sajtovi, pa forumi... Svi smo online.Ja sam tamo negde davne 2000-ite, igrao Deus Ex, na Pentium I 166 Mhz. To mi je bila prva pucačina i rpg. Ne znam koliko je frejmova bilo ali često je to bio slajd šou. Čim je bilo malo više efekata frejm rejt je toliko padao da nisam mogao da naciljam ništa. A svaka smrt je značila učitavanje od po nekoliko minuta. 😆 Trebalo mi 2 meseca da je predjem, ali mi nije bilo teško jer mi se jako svidela priča. Poenta je da ako ti se svidja igra nije toliko bitno da li radi na 30, 60 ili 120 fpsa, bitno je da uživaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari