Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Znam da u atlasu jednom u toku ugovora tj. godinu dana, moze da se promeni auto za koji je paket vezan, bas za slucaj ako neko proda auto.

Iako sam mislio da ne uplacujem, auto sa kojim putujem ima fabricku garanciju, ipak uzeh ovaj Atlas E+ za svaki slucaj, plus zbog ostalih automobila domaci vezan za jmbg, zajedno 10.890.

Prvi put imam auto bez rezervne gume, ove godina sam 3x putovao, kad god se nocu vozim, a to je uvek, stoji pomisao sta ako. Pisao sam na drugoj temi, mnogo puta mi je pucala guma, vrv u proseku jedna godisnje a uvek imam nove premijum gume, tako da zlu ne trebalo, nek se paket nadje.
Vidis ja sam sa njima imao pozivitivno iskustvo, nedelja 22h uvece, javili se u roku od 10 min organizovali slep.

Cak mislim da sam i jedini na forumu koji ima njihov paket, pa na to jos sve i imao iskustvo sa njima.

Uzeo sam prosle godine Multi Region paket, na jmbg, koji je tada bio 4500 sa nekim manjim popustom, i tada mi je to bila top cena da budem mirniji na odmoru.
Sada je taj paket vec 6990, nije preterano jeftiniji od atlasovog internacionalnog, a opet atlsov ima vecu pokrivenost... E sad, posto imam dva auta, meni je ovaj sto se veze za jmbg zakon, a posle godisnjeg idu oba na prodaju, pa mi je glupo vezati paket za auto.
Mogao si pola sata ranije da napises ovo, mozda bi i ja uzeo njih, sad gotovo :D

Vidis ja sam sa njima imao pozivitivno iskustvo, nedelja 22h uvece, javili se u roku od 10 min organizovali slep.

Cak mislim da sam i jedini na forumu koji ima njihov paket, pa na to jos sve i imao iskustvo sa njima.

Uzeo sam prosle godine Multi Region paket, na jmbg, koji je tada bio 4500 sa nekim manjim popustom, i tada mi je to bila top cena da budem mirniji na odmoru.
Sada je taj paket vec 6990, nije preterano jeftiniji od atlasovog internacionalnog, a opet atlsov ima vecu pokrivenost... E sad, posto imam dva auta, meni je ovaj sto se veze za jmbg zakon, a posle godisnjeg idu oba na prodaju, pa mi je glupo vezati paket za auto.
Ista stvar, da si ranije napisao ovo vjerovatno bi i ja uzeo region paket. I prošle godine sam se dvoumio izmeđi njih i vozzi i uplatio vozzi zbog komentara.
O AMC je malo iskustava izneseno na forumima.

Pa jedine dve kuće koje dobro rade su Tesla i Atlas, svaki mehanicar to kaze ili bilo gde kada se pita koga uzeti a da su ljudi u bransi i sa time sto i tu ima razlika pa kako kome više odgovora.

Dok rade, rade svi dobro, ja sam pricao sa vozacem koji me slepao, kaze sve je to isto sa svima imaju korektnu saradnju, ni sa Vozzi niko nike slutio sta ce se desiti, ali eto ostavili su dosta prostora za muljanje i obilo im se o glavu...

Pored Atlasa, Tesla mi nikad nije opcija, minimalna razlika, a ovi ucili od Atlasa, da nekazem pokrali zanat... E ne dam vam, to mi je totalno oloski... ili Atlas ili AMC...

Dok rade, rade svi dobro, ja sam pricao sa vozacem koji me slepao, kaze sve je to isto sa svima imaju korektnu saradnju, ni sa Vozzi niko nike slutio sta ce se desiti, ali eto ostavili su dosta prostora za muljanje i obilo im se o glavu...

Pored Atlasa, Tesla mi nikad nije opcija, minimalna razlika, a ovi ucili od Atlasa, da nekazem pokrali zanat... E ne dam vam, to mi je totalno oloski... ili Atlas ili AMC...
pomoć na putu postoji preko 100 godina, tako da su to sve deca nekih firmi.
Meni je naprimer bitnije sta pise u ugovoru.
I sta mi ko nudi i koja je cena i kako ko radi.
Zlu ne trebalo

Možete da dobijete do 20% popusta za AMC ako preporučite dvije osobe, jedna osoba 10%. Nisam provjeravao za sve pakete, ali za Srbiju može.

Nije baš direktno vezano za temu, yettel shoping, ostvarite 20% popusta za kupovinu TAG uređaja, za sve nove korisnike ENPay usluga. P.S. Nisam zaposlen u yettelu. 😂

Amc ima neku začkoljicu za slep iz inostranstva, instalirao app pročitao uslove i odma obrisao. Uzeću ponovo teslu. danas sam uzeo nov exide akumulator koji je bio kupljen decembra 2017.bolje što me izdao ovde nego da plaćam ko zna koliko u grčkoj. Pre kupovine cu proveriti vrednost svog punta, ako je manja od vrednosti slepa na 750 km od kuće neću uzimati ništa

Amc ima neku začkoljicu za slep iz inostranstva, instalirao app pročitao uslove i odma obrisao.
Да, шлепају до куће само у случају саобраћајке. У случају квара, ако нећете у сервис, дају шлеп у вредности од 300-800€ зависно од пакета, при чему је 1км = 1,1€.

A košta boga oca, kad već plaćam hoću neograničen slep bez uslova. Ni atlas mi ne odgovara, koja im to fora ako ideš u servis i nećeš popravku e onda imaš 1000e slep ma ćao

Možete da dobijete do 20% popusta za AMC ako preporučite dvije osobe, jedna osoba 10%. Nisam provjeravao za sve pakete, ali za Srbiju može.
Мени су ово одгворили (није ми баш сасвим јасно): "Postovani dobijate 10% kada nam preporucite 2 vozaca koji ce da kupe nas bilo koji paket."

Das im broj telefona koga da pozovu da probaju prodati.
Да, шлепају до куће само у случају саобраћајке. У случају квара, ако нећете у сервис, дају шлеп у вредности од 300-800€ зависно од пакета, при чему је 1км = 1,1€.
Meni po ovome prikazu deluje obrnuto, mada ne mora da znaci.

Prilozi

• Screenshot_20240703_225426_Chrome.jpg
    Screenshot_20240703_225426_Chrome.jpg
    62.9 KB · Pregleda: 34
Isto je u AMSS: u slučaju saobraćajke vraćaju bez ikakvog troška u mesto prebivališta osiguranika.

Treba u petak da me zovu da se dogovorimo oko produzenja, pa cemo videti.

Pre kupovine cu proveriti vrednost svog punta, ako je manja od vrednosti slepa na 750 km od kuće neću uzimati ništa
proverio član 7 ugovora od prošle godine i od ove. ove godine su obrisali ove dve rečenice:
"Ukoliko su troškovi povratka vozila za Srbiju veći od vrednosti vozila,
procenjene od strane Europ Assistance, Korisnik usluge nema pravo povratka vozila za Srbiju. Korisnik usluge sam snosi sve
troškove ležarine vozila u servisu i dužan je da ih plati na licu mesta".
svake godine menjaju ugovor pa isti treba dobro pročitati.

Skoro se jedan žalio u Grčka info na AMSS, nešto mu odugovlačili 3 sata pa ih oterao u PM i zvao privatno šlep službu.

Reklama. Način na koji su napisani postovi.
Mozda. I meni cudna zadnja recenica u prvom postu. Ko ce ga znati. U mom slucaju Atlas me slepao proslog leta 220-230 km (Mak petrol pumpa na ulasku u MKD iz Grcke do Vranja) bez odlaska u servis. Vec sam pisao o tome u ovoj temi.

Definitivno je bila reklama, kakvo botovsko nadovezivanje, obrisano je s teme.

Skoro se jedan žalio u Grčka info na AMSS, nešto mu odugovlačili 3 sata pa ih oterao u PM i zvao privatno šlep službu.
Dosta ih se tu zalilo na AMSS a evo primer drugar (ovde iz Nemacke, nas covek), imao problem sa autom, doduse u Srbiji i posto je AMSS partner sa nemackim ADAC-om, dosli po auto i pitali gde da voze, Nemacka, Srbija, sta god :) . Kontam da su u takvim slucajevima "ljubazni" jer ce debelo naplatiti ADAC-u bilo kakvu akciju sa njihove strane.
Inace, ADAC je ovom slucaju ponudio pored slepa nekoliko opcija (zamenski auto da nastave put, avion nazad ili hotel dok se auto ne popravi).

Pa da, to im je sigurna lova od bitnog partnera pa ne odbijaju. AMSS mi se odavno ne sviđa, prvo su lagali ljude da svuda treba međunarodna dozvola, a odavno nije trebala. Ovo im je i na sajtu do skoro stajalo, možda i dalje stoji. Posle sam video i dosta političke bagre u njihovim redovima, nikad im dinar neću dati.

Ja ću da uzimam početkom avgusta, taman će da služi i za jul sledeće godine (nadam se: ). Za sad, po komentarima, najviše hvale Atlas, pa ću najverovatnije njih. Mada, ne znam lično nikoga kome je zatrebalo, ovo što se vidi na netu mogu lako i reklame da budu, a Atlas je, primećujem, uložio ozbiljnu kintu u reklame. Svuda ih vidim.

Zasto bi mene zanimalo ko je od koga ukrao zanat? Sta to mene briga? Mene zanima sta ja dobijam za svoj novac. Od koga je Atlas ukrao zanat?
Evo jos jedna razlika Atlas vs Tesla.
Atlas- 3 asistencije (trebalo bi 1 Evropi i 2 Srbiji)
Tesla- 4 asistencije (trebalo bi 2 u Evropi i 2 Srbiji)
Paket Evropa Srbija.
U svakom slucaju treba ovo proveriti. Koga zanima naravno :)

Sta ces dobiti za svoj novac videces tek kad ti se nedaj boze nesto desi...A da bi manje razmisljao o tome, i koliko toliko bio sigurnijji, moja prednost ide onome ko je zacetnik navedenih usluga na nasim prostorima,a ne onome ko je od njih ucio,krao, nazovi vec kako hoces, ne kazem da je Atlas izmislio toplu vodu,ali prvi su prizuli ove usluge kod nas i opstaju.

U pravu si za daj Boze...
Samo koliko ja znam prvi je AMSS :) No to nije ni bitno.
Svako nek kupi ono sto misli da je za njega naj ili ne kupi uopste :)

Bogme verovatno si upravu za AMSS, ali njega uopste ne znam ko moze smatrati za pomoc na putu, oni i DDOR, upotrebljivi jedino ako ti se nesto pred kucom desi.

Pa to je ta modernizacija. Nekad nisi mogao da imaš takvu uslugu bez pratećih sredstava, infrastrukture i odgovornosti.
Danas aplikacija, razni likovi sa prikolicama, vozilima i eto ti usluga pomoći na putu, javnog prevoza, kuririzma i sličnog.
AMSS je imao prilično veliki broj šlep vozila, mnogo je daleko bio od ovih što umeju da nestaju preko noći. Danas je slika i prilika propasti savremenog srpskog društva ali nije baš da ne funkcioniše kao što misliš.

Nazad
Vrh Dno