Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

nisi platio carinu, nego porez i otvaranje paketa. carina se ne plaća ispod 50e. u nekim gradovima puštaju te pakete i bez dodatnih troškova, uglavnom beograd, dok novi sad, niš... uvek naplate.
Sad ,u je lakse jer nije platio carinu a platio je skoro 50% od vrednosti sata

p.s i dalje se za pdv dobija carinska deklaracija i carina to naplacuje

Dajte neku preporuku za multimediu za Golfa 6 , cena nije bitna. Bitno mi je da radi lepo i da ne koči.

Jedino što valja i pristojno izgleda je RCD330, sve ostalo su budzenije. Ima Andorid Auto, Apple Carplay i Mirror Link. Samo pazi, ima par verzija pa ukoliko se odlucis za njega najbolje iscitaj specijalizovane forume. Ja ga koristim vec 2 godine i za sada sam prezadovoljan.

Jedino što valja i pristojno izgleda je RCD330, sve ostalo su budzenije. Ima Andorid Auto, Apple Carplay i Mirror Link. Samo pazi, ima par verzija pa ukoliko se odlucis za njega najbolje iscitaj specijalizovane forume. Ja ga koristim vec 2 godine i za sada sam prezadovoljan.
Prepostavljam da on odgovara i za passat b7 model?

Neverovatna cena, sad i ja uđoh, sa novčićima i shake kuponom od 2 usd ispadne 19 usd, što nikad nije bilo.

Koje su ti brzine prilikom kopiranja?
K79xh1eh-Q8qhb-IO6-IDWh-Iw.png

Oko 350MB

Eto ga za 19.43$ u Transpeed store kroz Coins

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $22.24 77%OFF | Magcubic Projector HY300 PRO 4K Android 11 Dual Wifi6 260ANSI Allwinner H713 BT5.0 1080P 1280*720P Home Cinema Outdoor Projetor
Vredi li kupiti to? Nisam pomisljao ali kad razmislim moze biti bas bas kul za gledanje filmova uvece

Za ove pare nema nista bolje.

Prvo naredno je HY320 ali on je retko ispod 35$ i bucan je dosta koliko sam video po review-ovima pa sam odustao.

To sto je stvarno best buy kosta oko 70e ali ne salju u Srbiju.

Tako da, za 18e ovo je best buy.

Iste su cene za oba, izaberi beli EU, sivi nema u EU varijanti. Obavezno kroz Coins deo.

19.43$ meni ispadne sa EURO24 vaucerom 2$ na 29$ + nesto malo od novcica.

Ima li neko ovo vec i radi li kako treba na iphone? Odnosno procitah da je npr netflix samo crna slika a neki ne mogu ni da se povezu bezicno

Prilozi

• Screenshot_20240704_163404_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240704_163404_AliExpress.jpg
    82.1 KB · Pregleda: 70
Goldenfir SSD

Nemaju svi iste kontrolere i firmweri iz razlicitih perioda se totalno razlikuju ,
pa se zbog toga razlikuju i performanse

Dodatno pitanje za projektor posto ne vidim u specifikacijama
Vidim da je a11
Jel vec ima neku memoriju ili ide nesto eksterno
Da li stremio moze na ovo cudo?

Dosta igracaka koje sam pazario pre par nedelja uz coine i kupone spustao cenu ,sada nizu cenu imam uz samo 1$ kupon opusteno.

US $22.24 77%OFF | Magcubic Projector HY300 PRO 4K Android 11 Dual Wifi6 260ANSI Allwinner H713 BT5.0 1080P 1280*720P Home Cinema Outdoor Projetor
Meni pre bilo interesantno i po znatno gorim cenama, al sam odustao raspitujuci se ovde. E sad... sad mozda i porucim, cisto igranja radi, samo ne znam koliku carinu na to mogu da klepe

Da li je neko ovih dana kupovao USB C kablove da postavi link sa dobrim ponudama?

Koliko % skida tebi preko novčića?
Meni iz nekog razloga uopšte neće da ga prikaže u coins sekciji, pa onda tamo u toj sekciji pretražujem i samo 4% skida.

Da li je neko ovih dana kupovao USB C kablove da postavi link sa dobrim ponudama?
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $1.99 20% Off | Baseus 100W USB C To USB Type C Cable PD Fast Charging Charger Cord 5A USB-C USBC TypeC Cable 2m For MacBook Samsung Xiaomi POCO

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $4.49 25% Off | Baseus PD 100W Type-C to Type-C Cable for Huawei Xiaomi 5A Fast Charger for MacBook iPad ApplebookPro Quick Charger Data Cable

Koliko % skida tebi preko novčića?
Meni iz nekog razloga uopšte neće da ga prikaže u coins sekciji, pa onda tamo u toj sekciji pretražujem i samo 4% skida.
Samo 4% stoji na slici, ako ti ne prikazuje idi u Discount finder deo, tu ti hronoloskim redom izbaci sve sto si kliknuo pocev od poslednjeg a da ulazi u Coins pricu

Poručio za 20.43$, nisam imao ovaj kupon 19-2$, ali dobro je i ovako.

Nazad
Vrh Dno