Mogao si pola sata ranije da napises ovo, mozda bi i ja uzeo njih, sad gotovoVidis ja sam sa njima imao pozivitivno iskustvo, nedelja 22h uvece, javili se u roku od 10 min organizovali slep.
Cak mislim da sam i jedini na forumu koji ima njihov paket, pa na to jos sve i imao iskustvo sa njima.
Uzeo sam prosle godine Multi Region paket, na jmbg, koji je tada bio 4500 sa nekim manjim popustom, i tada mi je to bila top cena da budem mirniji na odmoru.
Sada je taj paket vec 6990, nije preterano jeftiniji od atlasovog internacionalnog, a opet atlsov ima vecu pokrivenost... E sad, posto imam dva auta, meni je ovaj sto se veze za jmbg zakon, a posle godisnjeg idu oba na prodaju, pa mi je glupo vezati paket za auto.
Ista stvar, da si ranije napisao ovo vjerovatno bi i ja uzeo region paket. I prošle godine sam se dvoumio izmeđi njih i vozzi i uplatio vozzi zbog komentara.Vidis ja sam sa njima imao pozivitivno iskustvo, nedelja 22h uvece, javili se u roku od 10 min organizovali slep.
Cak mislim da sam i jedini na forumu koji ima njihov paket, pa na to jos sve i imao iskustvo sa njima.
Uzeo sam prosle godine Multi Region paket, na jmbg, koji je tada bio 4500 sa nekim manjim popustom, i tada mi je to bila top cena da budem mirniji na odmoru.
Sada je taj paket vec 6990, nije preterano jeftiniji od atlasovog internacionalnog, a opet atlsov ima vecu pokrivenost... E sad, posto imam dva auta, meni je ovaj sto se veze za jmbg zakon, a posle godisnjeg idu oba na prodaju, pa mi je glupo vezati paket za auto.
pomoć na putu postoji preko 100 godina, tako da su to sve deca nekih firmi.Dok rade, rade svi dobro, ja sam pricao sa vozacem koji me slepao, kaze sve je to isto sa svima imaju korektnu saradnju, ni sa Vozzi niko nike slutio sta ce se desiti, ali eto ostavili su dosta prostora za muljanje i obilo im se o glavu...
Pored Atlasa, Tesla mi nikad nije opcija, minimalna razlika, a ovi ucili od Atlasa, da nekazem pokrali zanat... E ne dam vam, to mi je totalno oloski... ili Atlas ili AMC...
Да, шлепају до куће само у случају саобраћајке. У случају квара, ако нећете у сервис, дају шлеп у вредности од 300-800€ зависно од пакета, при чему је 1км = 1,1€.Amc ima neku začkoljicu za slep iz inostranstva, instalirao app pročitao uslove i odma obrisao.
Мени су ово одгворили (није ми баш сасвим јасно): "Postovani dobijate 10% kada nam preporucite 2 vozaca koji ce da kupe nas bilo koji paket."Možete da dobijete do 20% popusta za AMC ako preporučite dvije osobe, jedna osoba 10%. Nisam provjeravao za sve pakete, ali za Srbiju može.
Meni po ovome prikazu deluje obrnuto, mada ne mora da znaci.Да, шлепају до куће само у случају саобраћајке. У случају квара, ако нећете у сервис, дају шлеп у вредности од 300-800€ зависно од пакета, при чему је 1км = 1,1€.
proverio član 7 ugovora od prošle godine i od ove. ove godine su obrisali ove dve rečenice:Pre kupovine cu proveriti vrednost svog punta, ako je manja od vrednosti slepa na 750 km od kuće neću uzimati ništa
Mozda. I meni cudna zadnja recenica u prvom postu. Ko ce ga znati. U mom slucaju Atlas me slepao proslog leta 220-230 km (Mak petrol pumpa na ulasku u MKD iz Grcke do Vranja) bez odlaska u servis. Vec sam pisao o tome u ovoj temi.Reklama. Način na koji su napisani postovi.
Dosta ih se tu zalilo na AMSS a evo primer drugar (ovde iz Nemacke, nas covek), imao problem sa autom, doduse u Srbiji i posto je AMSS partner sa nemackim ADAC-om, dosli po auto i pitali gde da voze, Nemacka, Srbija, sta godSkoro se jedan žalio u Grčka info na AMSS, nešto mu odugovlačili 3 sata pa ih oterao u PM i zvao privatno šlep službu.
Zasto bi mene zanimalo ko je od koga ukrao zanat? Sta to mene briga? Mene zanima sta ja dobijam za svoj novac. Od koga je Atlas ukrao zanat?Pored Atlasa, Tesla mi nikad nije opcija, minimalna razlika, a ovi ucili od Atlasa, da nekazem pokrali zanat... E ne dam vam, to mi je totalno oloski... ili Atlas ili AMC...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari