Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Da li ti telefon predje na crno belu sliku u tom modu?
Ne, nisam namestio da mi se aktivira grayscale.
Koristim Watch 3 tizen je kod mene ali vidim da je isto ponasanje. Ukratko da ti se ne ukljucuje ekran moras da aktiviras goodnight mode. Ja sam kupio app tipa 70 din koja mi u odredjeni vreme pokrene GNM. Nisam siguran kako to funkcioniše na Wear OS
Hmmm... Ne nađoh Good night mode. Pretpostavljam da ga na WearOS nema.
U rutinama dodaj vremenski period i stavi da ti se tada aktivira sleep mod.
Vremenski period sam već imao podešen, sada sam dodao Sleeping, pa ćemo da vidimo večeras.

Zahvaljujem vam se na odgovorima @milkobgd, @Milenijumkv i @luka74 :)

The Galaxy Watch Ultra will be available in one 47mm version with Bluetooth, Wi-Fi, and 4G for 700€.
Galaxy Watch7:
  • 40mm Bluetooth version: 320€
  • 44mm Bluetooth version: 350€
  • 40mm Bluetooth and 4G: 370€
  • 44mm Bluetooth and 4G: 400€

Poslednja izmena:
Znaci kod nas plus 50ak evra.

Za samsung (apple watch ultra 2) sat 700e hahahahaha, oni stvarno nisu normalni.
Poceli su skroz da kopiraju apple.

I šta će to epohalno imati Ultra kada je toliko skuplji?

Dan jaču bateriju (tipa 3 umesto 2 dana autonomiju trenutno) i bolje materijale od kojih je napravljen. Samim tim i veću težinu što meni nikako ne odgovara. Sve u svemu ne vredno tih 700e
Zar i Watch 5 Pro nema istu bateriju kao i taj budući Ultra? A on nije koštao toliko, kakva budalaština.

Zar i Watch 5 Pro nema istu bateriju kao i taj budući Ultra? A on nije koštao toliko, kakva budalaština.
Ako se ne varam, 5 pro je tipa 520 ili 540mAh, ovaj pominju 590...možda grešim.
700e za dva dana baterije, najveca glupost koja postoji. Prvo Apple, sada i Samsung. Tona nepotrebnih opcija i gluposti koja ce da crpe i degradira bateriju, a prodajna vrednost za godinu dana 70% na dole...
Što i nije loše za sve nas koji umemo da se strpimo...ja više nemam potrebu uopšte za najnovijim "naj"boljim!

Exposition-Galaxy-Ring-MWC2024-FrAndroid-1536x1152.jpg

Galaxy Ring
10. jul
9 sizes, ranging from 5 to 13
3 colors (black, gold and silver)
450€

Mnogo ovo debelo...da izludeo od venčanog prstena koji je bar 2x tanji odokativno

I obican 7 ima safir, dobro su se setili.
Napokon veca baterija na ultri (kao na 5pro).
Ultra na papiru izgleda kako treba.
Pogledacu kasnije neki video, ali dok se ne vidi i proba uzivo dzabe.

Šta to Ultra donosi mnogo bolje od 5 Pro da bi se uzela za tu razliku u ceni, pitam se.

Hteo da zamenim GW4 Classic, al ove godine ništa od Classic modela.

Fuj izgled ultre. 🤮
Sta mislite kolika ce biti cena obicnog modela?

Al se pretrgli sa poklonom ako se naruci u pretprodaji, dobija se samo platneni kais, secam se prosle godine se dobijao neki solidan tablet od 20ak hiljada.

Hteo da zamenim GW4 Classic, al ove godine ništa od Classic modela.
Bas bezveze sto su izbacili classic model.

Ja imam GW4 Classic 46mm, i sad mi je jedina opcija GW7 44mm.
Em je manji em nema bezela

Ultra ruzna ne daj boze..

GW7 krece od $300, isto kao i prethodnih godina

Moguće da će sledeće godine izbaciti Classic, i prošli put su imali pauzu sa Classic modelom između 4 i 6.

Da, verovatno ce classic biti na dve godine.
Sinoc sam pogledao malo kako izgleda sve sto su predstavili, nisam gledao prezentaciju. Prvo sto mi je palo je da su za ultra sat i slusalice iskopirali apple.
Gw7 je potpuno isti kao gw6, nema razlike u izgledu. Izmene su ispod haube i u kaisu.
Gw ultra ne lici ni na sta. Cak je i beli ruzan. Mozda je uzivo drugacije.
Sve nade idu u novi senzor koji je po njima trenutno najbolji na trzistu.
Za kupovinu- ako uzivo bolje izgleda i potrefi se kombinacija i plus ako su senzori kao na huawei ili apple satovima onda moze da se uzme za pristojnu cenu, a ne sto je sad.

Možda pripremaju teren za četvrtaste satove? 🤔
Znam da ima mnogo ljubitelja, ali smartwatch sada prikazuje raznorazne podatke i logičniji je četvrtast ekran, više stane i bolji je raspored.
Okruglo treba samo za kazaljke ko ih koristi (ja moram jer tako vidim vreme bez naočara) da liči na "pravi sat", mada ima i takvih pravih satova.

Nazad
Vrh Dno