Ostoja
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.07.2004
- Poena
- 815
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5600 + Scythe Mugen 5 B
- Matična ploča
- Gigabyte B550 Aorus Pro AC (AX210 mod)
- RAM
- 2x16GB Kingston Fury Beast 3200
- GPU
- Sapphire Pulse RX 6650 XT
- Storage
- Hynix PC711 512GB NVMe + WD Purple 4TB
- Zvuk
- Denon PMA-260 + Canton Fonum 601
- PSU
- EVGA Supernova P6 650W
- Kućište
- Black Widow + 3x Arctic P12 Silent
- Monitor
- AOC Q3279VWFD8
- Mobilni telefon
- Motorola G72
- Pristup internetu
- Optički internet
Ćao svima!
...
1. da li je "prava" optika uvedena u zgradu
2. fiksna (garantovana) cena tokom trajanja ugovora (ako sam dobro shvatio?)
O čemu treba da vodim računa prilikom dogovaranja, tj. gde se kriju zamke, jer na papiru ponuda deluje superiorno?
Kakvo je TV iskustvo kod Oriona?
Hvala unapred!
2) cenu ne garantuju u smislu potpisaces ugovor i onda ce mozda (a mozda i nece) da pokusaju da ti provuku poskupljenje posle nekoliko meseci. Razlika je sto sad ne zakopaju vest negde na sajtu da je jedva nadjes (a u isto vreme ti salju mejlove i sms-ove za svaku glupost, ali ne i za poskupljenje), nego su sad poslednji put napisali na racunu pa stvarno jesi obavesten. Ali tad imas pravo na raskid ugovora zbog promena uslova.
3) dve godine nisam imao nikakav problem, sve sljakalo kao leptir, a onda za 2 meseca sam digao oko 10 tiketa da je ruter (tj ONT) poceo da se raspada na 5GHz opsegu. Dva meseca im je trebalo da se nakane da zamene ONT, sad opet sve sljaka kako treba. Znaci, podrska malo zna da skripi. "Malo"
4) TV onako. Ja ne gledam TV toliko, kvalitet slike je losiji od ostalih (vecih) operatera, dosta kanala je SD koji su kod drugih bar 720p. HD je OK, gde ga ima. HBO nema premotavanje, meni je to najveci smor, ako nesto i pogledam na TV to je na HBO...