Pozdrav...da li ga mozda prodajes....iz kog mesta ste....Videh danas na pijaci, na tezgi, prodaju Iris STB, konkretno HP4024 sa daljinskim. Može li to da radi ili mora biti registrovan kod njih za određenog korisnika ?
Uzgred, ja i dalje imam Q11. Ima li smisla da tražim da mi zamene za ovaj najnoviji ? Nemam 4K TV, imam stariji LCD 1920 x 1080.
Pogledajte prilog 446633
Napisao sam da sam video na pijaci. Niti imam niti prodajem.Pozdrav...da li ga mozda prodajes....iz kog mesta ste....
Iskreno ja sam zamenio Q11 sa 4024 i kad sam povezao daljinac preko bt mnogo mi je brži 4024 jer sam sa Q11 morao da tražim fizičku vidljivost i tu se nekad gubio response. Možda je ranije bio bolji Q11 ali verujem da su sa update-ima sredili situaciju.Meni ništa nije seckalo ni pikselizovalo za vreme utakmice.
Ja imam jedan q11 i jedan hp4024. Meni je bolji q11, brz, nikad zabagovao, po godinu dana ga ne isključujem iz struje. Hp4024 ponekad zabaguje, ne često, jednom u mesec-dva. Jedina njegova prednost je što ima bt daljinski kome znači
Ima li razlike u kvalitetu slike ?Iskreno ja sam zamenio Q11 sa 4024 i kad sam povezao daljinac preko bt mnogo mi je brži 4024 jer sam sa Q11 morao da tražim fizičku vidljivost i tu se nekad gubio response. Možda je ranije bio bolji Q11 ali verujem da su sa update-ima sredili situaciju.
Znao sam da ce doci i ovo, jos kad sam pisao da je bolji 4024 od Q11 mnogi su mi se smejali a rekao sam da ce doci i ovo da ce mnogi da pocnu drugacije da pisu i da ce traziti da ga menjaju(Q11) i eto dosao i taj dan.Iskreno ja sam zamenio Q11 sa 4024 i kad sam povezao daljinac preko bt mnogo mi je brži 4024 jer sam sa Q11 morao da tražim fizičku vidljivost i tu se nekad gubio response. Možda je ranije bio bolji Q11 ali verujem da su sa update-ima sredili situaciju.
Ima ih svuda (jer ih izgleda dosta ljudi baca pa onda ovi što vade iz kontiša to prodaju na gomili): Cvetkova pijaca iza Maksija, Dušanova (potez od 29-tog do Bajlonija), Kalenić pijaca deo ka parkingu, Banjica pet solitera oko bus stanice, itd, itd.Napisao sam da sam video na pijaci. Niti imam niti prodajem.
Iskreno ne mogu da kažem pošto sam u isto vreme promenio i TV, ne vidim neku spec razliku, osim te koju sam napisao, da kada se poveže na bluetooth može Box da se stavi iza tv-a i radi bez problema. PS Pitah čoveka instalatera o tim famoznim Move boxevima - kaže čovek nema pojma o tome, tako da u neko skorije vreme tanka priča. Obnovio sam ugovor pre mesec dana i pomenuo sam im da pravno prema ugovoru imam pravo na novu opremu koja još uvek nije zamenjena, došli i zamenili. Ostavili su mi i stare daljince (2komada, pošto sam menjao dva boxa) i starw punjače, samo su boxeve odneli. Vrlo korektno moram da kažem.Ima li razlike u kvalitetu slike ?
Koji je postupak zamene ? Napiše se zahtev MTS-u ?
Razlike u kvalitetu slike nema koji god box da je u pitanju.Ima li razlike u kvalitetu slike ?
Nije došlo još do toga! Imam oba i rado bih menjao ovaj hp4024 za q11, napisao sam i zašto. Jedina prednost hp4024 ke bt daljinac za one kojima treba da sakrju box u fiokuZnao sam da ce doci i ovo, jos kad sam pisao da je bolji 4024 od Q11 mnogi su mi se smejali a rekao sam da ce doci i ovo da ce mnogi da pocnu drugacije da pisu i da ce traziti da ga menjaju(Q11) i eto dosao i taj dan.
Ne moraš ali je preporučljivo ukoliko planiraš da ga ne koristiš par dana ili duže zna da zabode ako uđe u sleep modeDa li gasite i Iris box na daljinskom, kad ugasite TV?
Biće i Arene. Čeka da se dobije licenca za striming sadržaja nemaju ugovor da strimuju evropsko u 4KNije u redu za ovo s.... uzeo si mustuluk @markokostic75 al on ce prvi kad budu arene 4k tamo neke 2030-te i ne budu naplacivali posle nekog septembra 😂🤣😂🤣 do tad gledajte Nature u 4k
Evropsko niko ne emituje u 4K, već u HD rezoluciji (1080p). https://www.forbes.com/sites/barrycollins/2024/06/18/your-4k-tv-is-wasted-on-euro-2024/Biće i Arene. Čeka da se dobije licenca za striming sadržaja nemaju ugovor da strimuju evropsko u 4K
50HzКоји је стандард за 4К канале, такође 50Hz или 60Hz?
HP4024 ? Nisam nailazio na to, a imam neki koji stoji ne koristi seAko ništa drugo možeš bez problema da ga iskoristiš kao odličan standalone android boks - prouči Urketov odličan tutorijal na XDA forumu.
Upoređuješ rezoluciju slike s 3D-om? Kao da si rekao "Pitanje je da li 1080p uopšte ima budućnost kada se i dalje kanali prikazuju u 576i."Odluka da se evropsko prvenstvo ne snima i ne emituje u 4k već u full hd dosta toga govori. Moguće je da će u budućnosti i drugi sadržaji prestati da se stvaraju u 4k.
Pitanje je da li 4k uopšte ima budućnost i da li će izumreti kao npr. 3D tehnologija svojevremeno.
I to sad, kad mts konačno počinje sa 4k!!!
Nije napisao da poredi 4K sa rezolucijom slike u 3D-u, vec govori da ce 4K proci isto kao i 3D svojevremeno ...Upoređuješ rezoluciju slike s 3D-om?
Хвала. Да гледам још мало док не угасе 4К.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari