Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024)

Ubacen novi kanal Superstar 3 na poziciju 202, Klasik pomeren na 203, izbaceni Film klub i Film klub extra...
Zna li neko zasto je ovo uradjeno? Zasto su izbacena ova dva kanala? Obavestenje na sajtu je bilo tek jutros, a jos nocas su uklonili kanale sa liste.

Prema nekim izvorima sve što je do sada bilo na FK i FK extra biće ubuduće i na Superstar 3, neki dil između vlasnika distribucijskih prava koji su držali ova dva kanala i MTS-a koji će naravno na ovoj trojci emitovati i program iz svoje produkcije.

Može, ja konkretno ima Smart next tube zbog reklama a svakako može i ''klasični'' YT da se instalira. A sve u vezi instalacije davno je opisano šta i kako, od strane 23 pa na dalje čitati.

Pozdrav prijatelji. Da li na IRIS box moze da se flashuje custom rom i ako moze gde ga mogu naci?

Rekli su jun ali ko zna koje godine :ROFLMAO: u CG i MKD to već ide a kod nas ko zna kad.

Ako bude kao sa ovim licitacijama za lojaliti program onda piši propalo.

Postovanje,

Jel ima na Aliexpressu zamenski daljinac za hp4024?

Oznaka daljinca je WH221019C/ROH

Odnesi u poslovnicu pokvareni i zameniće odmah ako imaju.
Možeš i da poručiš preko njihovog korisničkog, zaboravio sam da li je dinar ili je sada neka normalnija cena .
KP meni kao zadnja varijanta :)

Заменски су искључиво без бт. Био до пословнице у Нишу и наручио да стигне за 1 дин.
Позитивно је што имају углавном "вишак" враћених бт па поклоне кориснику.

… tri od jednom prvi put…?! To verovatno nisu predvideli pravilom ‘prvog puta’… :)

Ja korisnik tri stb uređaja preko 5 god. Ne zanima me šta jesu ili nisu, daljinski ne rade više kako treba.
Rekli su da odnesem u poslovnicu i zameniće. Mogla je i varijanta zamene po dinar ako šalju.
E sada što ljudi zloupotrebljavaju pa se vuku po kp nije moj problem da rešavam.
I apsolutno nikakvu evidenciju ne vode oko te zamene. Što isto nije moj problem koji dovodi do iznad napisanog.

… ma, ja se našalio… kada sam ranije bio na MTSu, menjali su bez ikakve evidencije ‘glavu za glavu’… niko ništa ni ne pita, samo ti donesu drugi… pred kraj moje MTS ere, uveli su zamenu za dinar i to je zadnje čega se sećam… kasnije čuo da je svaka sledeća naplaćivana, ukoliko pre toga ne zamene box novim…

Relativno skoro sam zamenio. Možda par meseci nema. Dobio jedan bt i dva bez bt.
Možeš da zamisliš napredak u daljinskom upravljanju 🙂 jer su korišćeni do tada oni što su išli uz debele cigle od uređaja i q11. Imali su gore brojeve i domet od pola metra uz snajper nišanjenje 🙂
Uglavnom nema tu šta da se razmišlja. Nisu baterije, odeš do poslovnice i zameniš ako imaju.

Zbog tv prava.

Pozdrav...imam Mts Iris box hph07....kad ga ukljucim izadje na ekranu logo Iris pa Android i tu stoji...nece dalje....da li mozda neko zna kako moze to da se resi i u cemu je stvar....

Jesi li mooozda nesto cackao oko modema, je l je u 2 i 3 povezan?

Videh danas na pijaci, na tezgi, prodaju Iris STB, konkretno HP4024 sa daljinskim. Može li to da radi ili mora biti registrovan kod njih za određenog korisnika ?
Uzgred, ja i dalje imam Q11. Ima li smisla da tražim da mi zamene za ovaj najnoviji ? Nemam 4K TV, imam stariji LCD 1920 x 1080.

IMG_20240617_124755.jpg

Proverio sad...
Mts na aplikaciji ne može, Eon može.

Videh danas na pijaci, na tezgi, prodaju Iris STB, konkretno HP4024 sa daljinskim. Može li to da radi ili mora biti registrovan kod njih za određenog korisnika ?
Uzgred, ja i dalje imam Q11. Ima li smisla da tražim da mi zamene za ovaj najnoviji ? Nemam 4K TV, imam stariji LCD 1920 x 1080.
Kupi ga ako ti ne traže više od 500 dindži - to je neka max ulična cena (ja sam ga nalazio i za 200 uz cenkanje).
Ako ništa drugo možeš bez problema da ga iskoristiš kao odličan standalone android boks - prouči Urketov odličan tutorijal na XDA forumu.

Sinoć je bilo užasno seckanje tokom utakmice u 21h, kako na areni tako i na rts-u, po završetku utakmice je radilo sve kako treba. Na arenama se kočila slika povremeno, dok je na rts-u bilo pikselizacije. Na kraju sam prebacio na sbb kabal. Na oba stb-a je bila takva situacija, izgledalo mi da je preopterećena mreža. Za divno čudo probao sam uporedo iris go aplikaciju, radila je bez greške.

Meni ništa nije seckalo ni pikselizovalo za vreme utakmice.

Pogledajte prilog 446633
Ja imam jedan q11 i jedan hp4024. Meni je bolji q11, brz, nikad zabagovao, po godinu dana ga ne isključujem iz struje. Hp4024 ponekad zabaguje, ne često, jednom u mesec-dva. Jedina njegova prednost je što ima bt daljinski kome znači

Nazad
Vrh Dno