Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Idi sa prenosom na prepaid u yettelu ( verovatno ce te zvati neko iz A1 sa dobrim popustom 50% na neo neo ) ili nesto, ako te ne zove niko iz A1 ili se ne dogovoris, predjes na yettel prepaid i onda cekas da dobijes 50% na postpaid tarife, nemoj ici kao stari korisnik nista neces postici, samo prenos.
Moja majka posle 10+ godina u a1 podnela prekjuče zahtev za prenos iz a1 u yettel i niko je nije zvao 🤣

sta je koristila pre prenosa?

Moja majka posle 10+ godina u a1 podnela prekjuče zahtev za prenos iz a1 u yettel i niko je nije zvao 🤣
Uopste ne sumnjam i ja sam toliko vec u a1 jos imam dva broja na istom imenu. Danas kad sam bio da pitam i kad sam trazio olaksice i popuste gledaju me ko da sam poludeo. Posle sam zvao i kol centar kao racunam mozda oni mogu da ponude nesto ali isti odgovor. Tako da mi ne daju izbora, moracu da promenim mrezu.

Danas mi stigla poruka:
Uz NEO Surf vise neces morati da palis WiFi.
Preporucujemo ti da prebacis svoj broj na postpaid do 30.06.2024. i dobijes dodatni popust za NEO Surf tarifu.
Ova tarifa ima:

• Neogranicen internet
    • 400 minuta ili poruka ka svima i
    • 6 GB interneta u regionu Zapadnog Balkana.
Posto je ugovorna obaveza na 24 meseca, prvih godinu dana placas 802 dinara mesecno, a u drugoj godini 1654 dinara mesecno.
Tvoj A1

Na pripejdu sam od kad je bilo poskupljenje. Razmišljam se kako da ne, ovo izgleda vazi samo bez uređaja. Kad se uredjaj uzima onda ide regularna cena...ma kako da ne. Čekam da se jave sa nekom normalnom ponudom. Meni odgovara i ovako 😂😂😂

Danas mi stigla poruka:
Uz NEO Surf vise neces morati da palis WiFi.
Preporucujemo ti da prebacis svoj broj na postpaid do 30.06.2024. i dobijes dodatni popust za NEO Surf tarifu.
Ova tarifa ima:

• Neogranicen internet
    • 400 minuta ili poruka ka svima i
    • 6 GB interneta u regionu Zapadnog Balkana.
Posto je ugovorna obaveza na 24 meseca, prvih godinu dana placas 802 dinara mesecno, a u drugoj godini 1654 dinara mesecno.
Tvoj A1

Na pripejdu sam od kad je bilo poskupljenje. Razmišljam se kako da ne, ovo izgleda vazi samo bez uređaja. Kad se uredjaj uzima onda ide regularna cena...ma kako da ne. Čekam da se jave sa nekom normalnom ponudom. Meni odgovara i ovako 😂😂😂
Internet je ograničen, ne padaj na njihove glupe fore. I oni izgleda počinju kao i Yettel da se foliraju

yettel kaze neogranicen net a odma ispod pise 100gb po max brzini a1 kaze 40gb posle 2 mbps a ovo sad sto posebno salju ljudima to je kriminalno
2 mb/s**

Da li ovo znaci da imam 23 gigabajta u romingu u Evropi i posle toga da se racuna 1mb=1 dinar ili ne?

Prilozi

• 3b369158-1a1b-4d5e-b384-143e9b1ec985.jpeg
    3b369158-1a1b-4d5e-b384-143e9b1ec985.jpeg
    50 KB · Pregleda: 66
Da li ovo znaci da imam 23 gigabajta u romingu u Evropi i posle toga da se racuna 1mb=1 dinar ili ne?

Vazi za sledece zemlje ( imas na njihovom sajtu)
Pretpostavljam da imas paket NEO 23 Travel

- Gde važi? NEO roming zona i mreže (*svi operatori):
Albanija (Vodafone, One), Austrija (A1, T-Mobile), Belgija (Orange), Belorusija (A1), Bosna i Hercegovina*, Bugarska (A1, Vivacom), Crna Gora*, Česka*, Danska (Telenor, Telia, H3G), Džerzi (Telecom), Estonija (Telia), Finska (Telia, DNA), Francuska (Orange, SFR), Grčka*, Holandija (Vodafone), Hrvatska*, Irska (Vodafone), Italija (Vodafone, Wind Tre), Južna Afrika (Vodacom), Kanada (Rogers), Letonija (Bite, LMT), Lihtenštajn (FL 1), Litvanija (Telia, Bite), Luksemburg (Orange), Mađarska*, Malta (Epic), Moldavija (Orange), Monako (Telekom), Nemačka (Vodafone, T-Mobile), Novi Zeland (Vodafone), Norveška (Telenor, Telia), Ostrvo Men (Manx), Portugalija (Vodafone), Poljska (Orange, T-Mobile), Rumunija*, Rusija (Beeline, MTS), SAD (AT&T, T-Mobile, Verizon), Severna Makedonija*, Slovačka*, Slovenija*, Španija (Vodafone, Orange), Švajcarska (Sunrise, Swisscom), Švedska (Telenor, Telia, H3G), Turska (Vodafone, Turkcell), Velika Britanija (Vodafone, H3G), Ukrajina (Vodafone). **Ne važi za britanski krunski posed Gernzi

Vazi za sledece zemlje ( imas na njihovom sajtu)
Pretpostavljam da imas paket NEO 23 Travel

- Gde važi? NEO roming zona i mreže (*svi operatori):
Albanija (Vodafone, One), Austrija (A1, T-Mobile), Belgija (Orange), Belorusija (A1), Bosna i Hercegovina*, Bugarska (A1, Vivacom), Crna Gora*, Česka*, Danska (Telenor, Telia, H3G), Džerzi (Telecom), Estonija (Telia), Finska (Telia, DNA), Francuska (Orange, SFR), Grčka*, Holandija (Vodafone), Hrvatska*, Irska (Vodafone), Italija (Vodafone, Wind Tre), Južna Afrika (Vodacom), Kanada (Rogers), Letonija (Bite, LMT), Lihtenštajn (FL 1), Litvanija (Telia, Bite), Luksemburg (Orange), Mađarska*, Malta (Epic), Moldavija (Orange), Monako (Telekom), Nemačka (Vodafone, T-Mobile), Novi Zeland (Vodafone), Norveška (Telenor, Telia), Ostrvo Men (Manx), Portugalija (Vodafone), Poljska (Orange, T-Mobile), Rumunija*, Rusija (Beeline, MTS), SAD (AT&T, T-Mobile, Verizon), Severna Makedonija*, Slovačka*, Slovenija*, Španija (Vodafone, Orange), Švajcarska (Sunrise, Swisscom), Švedska (Telenor, Telia, H3G), Turska (Vodafone, Turkcell), Velika Britanija (Vodafone, H3G), Ukrajina (Vodafone). **Ne važi za britanski krunski posed Gernzi
Ovo je od devojke inace, slucajno usli na moj A1 od nje da vidimo jel ima neke ponude za roming zbog Grcke i naletim na ovo. Znaci ona vec ima taj Neo 23 Travel ukljucen i ima 23gb u tim zemljama?

Upravo tako, to joj vazi do kraja ugovorne obaveze.

Samo ne znam za Zapadni Balkan, kada budete prolazili kroz Makedoniju da li se troši tih 24GB ili ona suma za Zapadni Balkan sto se dobija.

Pa ima Bog me podosta korisnika posebno kod Mt: s provajdera .
Pa da ali pored što je dobio globaltel korisnike A1 je uvećao za pola procenta i malo jace od prosle godine. Tako da mts gubi korisnike u ime yettela i A1.
Svakako neznatno. Jer nas svi operateri deru. Jedino yettel objašnjava sto im se mreža raspada... Sa obzirom da su dobili skoro 1% vise korisnika

@comid jedino ako je zaključen na daljinu (uz prethodni dogovor sa call centrom, preko agenta prodaje, online, itd), odnosno i sam ugovor sadrži klauzulu o odustanku u roku od 14 dana. U suprotnom, ne može (ako si došao lično u poslovnicu i slično).

@comid jedino ako je zaključen na daljinu (uz prethodni dogovor sa call centrom, preko agenta prodaje, online, itd), odnosno i sam ugovor sadrži klauzulu o odustanku u roku od 14 dana. U suprotnom, ne može (ako si došao lično u poslovnicu i slično).
Može, ali mora otkazni rok da saceka i da plati sve po punoj ceni paketa za vreme korišćenja i čekanja na rok.

• Like
Reagovanja: uji
Bio agent kod komsinice, pa ja nabrzinu potpisao, 400 min, ok, ali malo interneta samo 500mb.

Pošto sam platio avans kad sam uzimao novi broj i telefon jel to znači da mi se račun sad uopšte neće pojavljivati, sve dok se avans ne istroši?

Stigao mi je račun, i to obračunat u celosti, dakle pun iznos.
Rečeno mi je da se avans refundira kroz mesečne račune.

Dakle, baš je zaračunat avans pri porudžbini, ne ono kao učešće za telefon.

Piši podršci nekad ne uvežu avans kako treba.

Aha, dešava se znači, hvala.

Samo još pitanje, kako to ide sa njima; da li ja treba da ovaj račun da platim ili da ne diram?
Tj. da li poništavaju ovaj račun pa on nestane iz aplikacije pa se pojavi novi, kako to ide?

Ne diraj, piši im na X-u (Tviteru), uvezaće avans i onda će se pokazati u aplikaciji da je račun plaćen.

Evo updatea. Pre dve nedelje isticao mi je ugovor u a1, naravno za obnovu mi nudili sve skuplje pakete. Podneo sam zahtev za prelazak u jetel i zvali su me iz a1 u roku od 24h da mi nude neo neo paket sa 50 posto popusta. Naravno da sam prihvatio. E sad, po kojim kriterijumima oni odredjuju kome ce to nuditi, a kome nece to vec ne znam. Moguce da je broj racuna koje placamo kod njih, mozda redovnost placanja, potrosnja na broju itd... To vec neko upuceniji mozda bolje zna.

Ili možda imaju kvotu za određen period. Ako se ta kvota ispuni pre kraja perioda, onda svi slični zahtevi za popustima budu odbijeni, do trenutka kada se aktivira nova.

Nazad
Vrh Dno