Na kraju sam jednostavno ugasio mobilni net i to je to. Daunlodovao sam preko google maps offline maps za taj deo BiH i to sam lepo koristio. Tako mi je bilo najjednostavnije, da ne komplikujem. Hvala svima , lepo sam se proveo, lepo ono erno selo Stanišići a gorivo im je, na moje iznenađenje, možda i bolje od našeg iz Beograda. Šteta što je Bijeljina onako pust grad. Očekivao sam više neke vreve. Možda zato što je bila užasna vrućina.Stavi ti odmah ručno ili ugasi roaming net. Dok stignes do Bijeline može biti kasno. Taj roaming je jedina stvar zašto nikome iznad 40 godina i nekome ko ne ume da rukuje hakerski telefonom ne preporučujem A1 postpaid. Kao vožnja motociklom. Ako si vozio kao mali bicikl i skuter sa 16 godina. Možeš da vozis i sa 36. U suprotnom polomices se na 100om kilometru. Tako je i sa A1 postpaid roamingom. Ne možeš pod stare dane da ga koristis.
Kaciga na motoru i ručno biranje na A1 jos dok si u Srbiji čuva glavu i džep
Tako i ja, s tim sto su meni nudili NEO Surf sa kao nekim popustom, ali Top plan mi je tamanRaskinuo ugovornu obavezu zbog poskupljenja i prešao na pripejd.
Prvih mesec dana besplata promocija mesečni plan 400 pa onda plaćeno još mesec dana za 400 dinara.
Posle toga 3 meseca Top plan za 700 dinara mesečno..
Da sam ostao na postpejdu platio bi račune za 5 meseci po 2100 dinara.
Otkada sam raskinuo ugovor niko me iz A1 nije zvao sa bilo kakvom ponudom za pakete sa popustom.
Dok ostanu isti uslovi za Top plan ništa neću menjati.
Matematika i inat su čudo..............
Tesko da bi se složio što se tiče goriva...Bolje je samo u smislu cenaNa kraju sam jednostavno ugasio mobilni net i to je to. Daunlodovao sam preko google maps offline maps za taj deo BiH i to sam lepo koristio. Tako mi je bilo najjednostavnije, da ne komplikujem. Hvala svima , lepo sam se proveo, lepo ono erno selo Stanišići a gorivo im je, na moje iznenađenje, možda i bolje od našeg iz Beograda. Šteta što je Bijeljina onako pust grad. Očekivao sam više neke vreve. Možda zato što je bila užasna vrućina.
lose odradjeno nisi poslao zahtev za prenos u yettel/mts tad zovu uvekRaskinuo ugovornu obavezu zbog poskupljenja i prešao na pripejd.
Prvih mesec dana besplata promocija mesečni plan 400 pa onda plaćeno još mesec dana za 400 dinara.
Posle toga 3 meseca Top plan za 700 dinara mesečno..
Da sam ostao na postpejdu platio bi račune za 5 meseci po 2100 dinara.
Otkada sam raskinuo ugovor niko me iz A1 nije zvao sa bilo kakvom ponudom za pakete sa popustom.
Dok ostanu isti uslovi za Top plan ništa neću menjati.
Matematika i inat su čudo..............
Podnesi zahtjev za prelazak u drugu mrežu.Meni ističe ugovor 15. jula u A1. Kakva je procedura, odmah da podnesem zahtev za prelazak u recimo yettel i da čekam da me neko eventualno pozove,
ili da pređem na pripejd i da čekam da mi nešto ponude?
16. idi u yettel/mts podneses zahtev i posle par sati bi trebalo da te pozovu da pregovore neki deal obicno nude neo surf i neo neo neo surf mogu da ti ponude prvu godinu upola a drugu godinu celu ili upola za ceo ugovor i neo neo obicno daju upolaMeni ističe ugovor 15. jula u A1. Kakva je procedura, odmah da podnesem zahtev za prelazak u recimo yettel i da čekam da me neko eventualno pozove,
ili da pređem na pripejd i da čekam da mi nešto ponude?
Nije prevara, regularna je prodavnica kojoj je A1 vlasnik, piše na https://fonly.rs/kontakt/Ima neko iskustva sa ovom prodavnicom Fonly? Pise da je stvorena uz podrsku A1, cak se naruceni telefoni mogu preuzeti u A1. Da nije neka prevara sunce ti. 😄
tako je, zahtev za prenos broja se podnosi dan po isteku ugovora i ako zele da te zadrze zvace te u roku od 24h. samo gledaj da ne propustis poziv jer ako zovu, stvarno nude nesto povoljno. Ako propustis uzvrati poziv na taj broj koji te je zvao i cekaj da se javi operater... ne pitaj me kako znam hahaha... Meni su nudili neo neo tarifu, znaci sve neograniceno za 1350 dinara... ko to ne bi prihvatio16. idi u yettel/mts podneses zahtev i posle par sati bi trebalo da te pozovu da pregovore neki deal obicno nude neo surf i neo neo neo surf mogu da ti ponude prvu godinu upola a drugu godinu celu ili upola za ceo ugovor i neo neo obicno daju upola
Upravo naleteh na ovaj članak.Ima neko iskustva sa ovom prodavnicom Fonly? Pise da je stvorena uz podrsku A1, cak se naruceni telefoni mogu preuzeti u A1. Da nije neka prevara sunce ti. 😄
nista ne moras u a1 samo produzi u yettel podneses zahtev i cekas da te pozovu iz a1Hvala vam na odgovorima. Jasno mi je 16. jula idem u Yetell i podnosim zahtev za prelazak u njihovu mrežu. Zanima me šta se dešava sa A1 kada mi istekne ugovor? Da li odmah tražim raskid ugovora ili tražim da pređem na pripejd?
Verovatno su ti pozivi bili ka Yettel mreži.Da li ste danas imali problem sa pozivima?
Meni danas pozivi ocajno radili! 2 od 10 poziva bilo kako treba.
Ja sam dobio uvecan racun, odnosno racun bez popusta koji sam do sada imao.Da li je neko dobio račun uvećan za jun mesec? Ja sam pre godinu ipo sklopio ugovor gde sam imao popust od 1500 din na paket, sad tog popusta nema, i račun mi je veći za tu cifru. Na sajtu ne vidim nikakav mejl gde mogu uputiti žalbu, da li neko može da me uputi na mejl za žalbe ukoliko uopšte postoji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari