Šta je novo?

Uzmi račun i pobedi, nagradna igra - skeniranje QR koda

Neko je to preuzeo kao dnevni posao i tu je stvar čista. Isto sam i ja uložio vreme u prošlom ciklusu sa oko 10k računa, skupljajući pune kese i kutije i to dok je još aplikacija bila aljkava, znao sve cake (voda ispravljala gužvotine, TaxCore app, itd), ali to zaista mora da bude preokupacija da bi se maksimalno uvećale šanse.
Opet i to je poštenije, nego ovi što održavaju kase pa skeniraju kodove. Zato mnogi izvise, jer im račun u međuvremenu bude prijavljen.

Mene jedino čudi da nije namešteno za podobne, bar se čini da nije baš sve... S obzirom na to koliko bi lako mogli to da urade.

@djalf Koja je razlika da li su dve radnje i 50 računa i 6 radnji i 2000 računa?
I ti i ova gospođa radite isto, samo se ona bolje organizovala, tako da ne vidim kako možeš da pričaš o pravilima i ko treba da bude diskvalifikovan...

Poenta igre je da za svaku kupovinu dobiješ i uzmeš fiskalni račun i da ljudima to postane normalno. Čuvanje računa za bilo koga svakako treba da bude zabranjeno, bez obzira na igru.
Da baš je isto mojih 500 računa i njenih 200.000...

200.000 racuna lol...kapiram ja da sto vise skenova, vece sanse, ali ovo je klasicna zloupotreba i manipulacija, a i ozbiljna masinerija za prikupljanje...mogu da zamislim koliki im je stres kad se toliko iscimaju za svako izvlacenje i onda ne vide svoje ime.

Da je iole posteno, i da je svaki racun bio po 100 dinara x 200.000...to bi bilo minimum oko 170.000e sto bi ionako bilo dovoljno za kupovinu stana.
Kao zezancija ok, skeniras tu i tamo,ionako 2-3 racuna dnevno prosecno dobijes u kupovini, nista te ne kosta da skeniras, pa ako dobijes dobijes, ali toliko ozbiljno da se cimatam...no tnx.

Ako racun placen karticom,vredi duplo,onda treba uz sken racuna ,ubaciti i kakav podatak slipa,koji treba da potvrdi vlasnika platne kartice,sa registrovanim nalogom za igru.Tako bi se sprecilo čergarenje racuna,i svaki kupac bi imao jednake sanse,shodo svojim kupovinama.

kod nekih računa mi piše da nisu bezgotivinski iako su plaćeni karticom te zato nisam dobio duplu šansu

drugo kolo ovogodišnje počinje 26.X, poslednje izvlačenje 23.XI

Izbacuje li nekome mobilna aplikacija Uzmi račun i pobedi poruku - Održavanje u toku?

Da, kod mene samo na jedan jedini račun tako reaguje, ostale skenira bez problema.

Da, kod mene samo na jedan jedini račun tako reaguje, ostale skenira bez problema.
Mislio sam da zaista imaju neko održavanje na sistemu, a ja baš ko za inat nekoliko puta pokušavao da krenem sa skeniranjem nekoliko računa baš od tog problematičnog. Pokušao sam taj problematični da unesem ručno, ali mi je aplikacija izbacila poruku da je račun već iskorišćen.

Hvala za info!

Krece opet nov krug,potrebna je nova registracija i vaze svi racuni od nove godine.

Nije još sasvim zvanično, koliko vidim, tj. nema i dalje nikakvih detalja kad bi to tačno bilo i pod kojim uslovima. Samo su mediji juče iz nekog razloga reciklirali vest koja je na sajtu nagradne igre objavljena još 31. decembra, sa ciljem da nas obavesti da već od narednog dana (1. januara) možemo da sakupljamo račune. Mali je to zapravo najavio još prilikom dodele ključeva poslednjim dobitnicima (kraj novembra), ali upitno je stvarno šta će biti kad se uzme celokupna situacija u obzir.

@Daki_81 je li nalog od prošle godine?

Novo kolo nagradne igre je pocelo, moralo se ponovo prijaviti u aplikaciji na telefonu, a aplikacija skenira racune fenomenalno brzo.
Meni se cini da su nesto promenili i da sad trenutno skenira racun aplikacija.
Istina nisam imao "problematicne" racune, izguzvane, belde, malo pomaknute u stranu pa da se ne vidi u potpunosti i sl. alo to sto je do sad skenirala proslogodisnja aplikacija je bilo u trenutku.
Kako se klikne u prozor za skeniranje a prethodno "naciljano od prilike" podrucje racuna, tako skenira u treptaju oka.
👍

Kako pišeš, ili si Siniša Mali lično, ili si do sada već dobio jedan stan pa si euforičan zbog novog kola. 😀

Primetno bolje skenira, imam jednu prodavnicu čije sam račune ranije uvek morao da kucam ručno jer im fiskalna kasa pravi par praznih linijica na kodu ali sad prolaze bez problema.

Svaka vam cast na etuzijazmu, kad sam cuo da je negde potrebno 10.000 racuna tj da su oni koji su dobili stanove imali tako neku cifru 😄
Ja sam jedva nakupio 1800 prosle godine, a skenirao svaki racun koji sam video 😄

Gde si čuo da je potrebno 10000 računa?!?

Dovoljan je samo jedan.
Jedino moraš da pogodiš onaj dobitnički.
:p :D :ROFLMAO:

Igra je odavno namestena, a vi i dalje gubite vreme oko skupljanja racuna... :D

И ја сам имао слично размишљање, а онда је особа коју лично познајем добила један од станова.
Тако да и ја сада скенирам рачуне, шта фали, не кошта ништа.

Kad već pominjete to, da kažem da i ja znam jednu dobitnicu, a posebna zanimljivost je da je ona dobitini račun unela praktično u istom trenutku u kom i ja jedan. Njen dobitni je bio tipa AB123456, a jedan moj AB123459. Da sam ga samo uneo malčice ranije, eh...

Nema veze sa temom ali ima sa ovim što je rovello napisao - pre dvadesetak godina kada je Bingo išao na BK televiziji delili su se automobili BMW 316 čini mi se i u jednom izvlačenju auto dobije neki lik koji je kupio tiket nas istom kiosku gde i moja majka a razlika serijskog broja je bila samo u poslednjoj cifri i to za jedan. E sad, možda je čovek kupio tiket par minuta ranije a možda i par sati tako da nije vredelo razmišljati "da je došla malo ranije" ali da mi se to neko vreme vrtelo u podsvesti - jeste...

Postoji mogućnost i da je taj uzeo više tiketa, pa da ne bi značilo ni da je tvoja majka došla odmah pre njega. Isto tako, u ovoj mojoj priči je moguće da sam ja zapravo malko pre dobitnice uneo račun, ali da je ipak njen stigao do servera pre mog. Kad se razne mogućnosti uzmu u obzir, čini se da je uprkos svemu sreća presudna, naravno, pod pretpostavkom regularnosti samih igara. 😀

I ja znam osobu koja je dobila stan, preko 9000 skeniranih, ni ne seca se vise, al' dobi stan

Nazad
Vrh Dno