Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Stvarno se prijavljuje preko call centra i to samo ko ima uslova za 4k, opticki net. Od septembra krece naplata, 700 din+pdv tako mi rekoše.

Бесплатно до 30.09.2024. Касније 4К пакет 699 дин месечно. Може се деактивирати у сваком тренутку.

• Like
Reagovanja: tcp
Bezveze što mora da se zove i aktivira, računaju na to da se zaboravi deaktivacija posle, ma idi .... whatever

Znači naplaćuju posebno isto kao što su godinama i HD paket posebno držali i naplaćivali(n)

Баш тако... 700 дин за неколико канала, а не знају да ли ће ту упасти и Арене 4К је много. До краја септ после толико...

Gde su Arene u 4K bre 😂 Ako će da budu 700 rsd onda paket mora i treba da ima jos RTS 4K i sve Arene u 4K. Neće valjda da puste 3 kanala u 4K Ako budu Arene nije problem ovo da I'm placam da gledam ajkule u palme u 4K zabole me uvo 👂

Upravo sam i ja zvao call centar... operaterka prvo nije znala o cemu se radi pa se ubrzo raspitala i sve vec gore navedeno obrazlozila... znaci ko zeli 4k kanale za sada aktivacija samo putem call centra i besplatno do kraja septembra a posle toga 700 dinara... a u CG promovisu 5G mrezu danas...

Je li ovi kanali nisu u start HD paketu, mislim na brojeve 374-375? Nisam kući par dana pa da proverim na boksu a na Iris Smart veli da mora da se kupi.

A SBB nikad nije naplaćivao 4K kanale dodatno već su deo standardne ponude.

Ko hoce da gleda Love Nature u pravom 4K, ima beplatni link za VLC ili koji vec player:
Kod:
https://i.mjh.nz/SamsungTVPlus/USBA3400003IP.m3u8

Ова три канала деф нису 4К. Ок, за прва два исписује HLG али трећи није хдр. Слика није довољно оштра, чак ни када сам ручно пребацио на 2160р. Не ради AFR, не пребацује аутоматски на резолуцију канала. Можда зато што канали и нису што би требало. Гледао сам 4К канале, деф имају оштрију и јаснију слику са лепшом бојом од ове мтс варијанте. Ако овако остане, отказујем септ.

"4К" верзије са хдр су као 181,182,183 а не-хдр и вероватно хд су 374 и 375.

Ова три канала деф нису 4К. Ок, за прва два исписује HLG али трећи није хдр. Слика није довољно оштра, чак ни када сам ручно пребацио на 2160р. Не ради AFR, не пребацује аутоматски на резолуцију канала. Можда зато што канали и нису што би требало. Гледао сам 4К канале, деф имају оштрију и јаснију слику са лепшом бојом од ове мтс варијанте. Ако овако остане, отказујем септ.
Pise ti u postu iznad u kojoj su rezoluciji.

Pa nije jasno kad meša supernovu i MTS. Verovatno nije isto ali na MTS to ne može da se vidi. Treba da se ova priča razdvoji po temama. Biće zabavno ovako 🙂

Ove pozicije što je Vlada napisao su na MTS. Iskreno nisam ni znao za te 374 i 375 kanale da postoje uopšte.
Ne mogu da kažem ništa pošto nemam na šta da pustim 4k. Inače je i na eon-u Eurosport 4k meni lično ružan.
Ne dam para ni za full hd televizor, tek ću da platim 4k kanale 🙂

Данас сам видео канале 374 и 375 преко тел на 200 и 201, где пише хдр па написао да их има и преко апликације. Тек касније кући видео да постоје различите верзије тих канала. Само ово није то што треба да буде.

Moraće da puste Arene u 4K za bilo kakvu naplatu paketa. Mada cena ne mora da znači nista može promocija da se produžava u nedogled po starom običaju

Само да буду нативе 4К.
Иначе, "4К" се активира ко жели да види и проба. И на супернови 374 и 375 нису 4К верзије већ обичне, као код мтс на тим позицијама

Pa one slike koje je okačio za supernovu su SD krš. To treba da ide u temu za supernovu.

Kod mene na 374 je u nazivu kanala 4k HDR. Da li jeste ili nije ne znam, slika je oštra, ali ima možda malo lošiju kolornu korekciju. Na 375 osim volim prirodu ne piše ništa 🙂 inače odlična slika i boja.
Kako ti kanali izgledaju na 4k televizoru ne znam. Pišem za HD i full HD.
Nisam zvao da mi uključe 18...

Kao sto znamo Arenu 4k testiraju nedeljama... pitanje dana kada ce je pustiti u etar sem ako moraju za taj kanal posebnu dozvolu od REM-a... na web sajtu mtel-a CG pise da su u ponudi WOW 4k kanal koji promovise prirodne lepote CG i FTV 4k (Fashion tv uhd) pa ih mozda puste i kod nas... mozda nekad RTS 4k... Fun Box UHD... zivi bili pa videli...

Nazad
Vrh Dno