Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Pa čekaj onda su HBO i Skyshowtime budale koje bacaju pare. Oni imaju Srpski i Hrvatski od prvog dana. Nije mi jasno zbog čega toliko branite netflix. Ponudiš polu proizvod, i onda ako se taj polu proizvod dobro proda,e onda će te dobiti ceo proizvod. I pritom taj polu proizvod se prodaje po punoj ceni
Mislim da je greška u startu što ljudi percipiraju da će naknadno nešto uvesti ako se pokaže da treba. Stvar je u tome da sve te kompanije su svoje odluke na ovom tržištu već donele na početku, procenili su i ocenili tržište. Mogu ljudi ovde da raspravljaju da li to će da plaćaju i da misle da njihova odluka nije u redu, ali je naivno očekivati da će se nešto promeniti. D+ i Netflix neće uvesti srpske prevode, da su hteli, stavili bi ih poodavno.

To sa principima je besmisleno, jer taj jezik stranci ne razumeju. Samo profit i korist. Da smo bitni, a nismo imali bi ga odavno. Za sada nam ostaje da čekamo. To da je polu proizvod zato što nema srpskog jezika je smešno. Danas svi znaju engleski i to je odlika pismenosti, a ne srpski jezik ili neki drugi... Tako da se sve svodi na to, pa onda sve ostalo. Mislim da mi kao zemlja zaostajemo dosta što se nekih inovacija tiče i sve nam je čudno, mislimo da neko nešto namerno radi protiv nas... Onaj ko zna engleski ili ima hrvatski prevod, a nije mu bitan princip će svakako plaćati program i gledati kvalitetan sadržaj. Onaj ko gleda princip, može da plaća i nervira se ili da gleda na nekom drugom programu. Stvar je prosta. Hrvatski i srpski jezik su u suštini jedno te isto.

Ni sledeće zemlje nemaju lokaliziran Netflix:

Bugarska, Albanija, Makedonija, Island, Estonija, Slovenija, Latvija, Litvanija, Crna Gora

Dakle, nije Srbija jedina koja nema lokalizaciju. I pada u vodu onaj argument koji sam ovde često čuo da nisu dodali prevod jer nismo u EU

To su sve banana države ako bolje pogledaš i mislim da je to razlog... To što nekome stoji da je EU, ne znači da je u EU kada su zakoni i narod 25 godina unazad... Malo je tržište i verovatno zbog malog profita nemaju interes ulagati u programere i proširivati aplikaciju.

Majko draga, pa vi ovde kao da radite za Netflix pa ste ih dužni braniti 😂

Znaci banana države ne zaslužuju gledati filmove na svom jeziku? HBO i SkyShowtime nas ne smatraju banana državama?

To je isključivo do Netflixa. Kad su mogli dodati baskijski jezik koji ima 800.000 govornika, onda stvarno ne znam šta da kažem…

Majko draga, pa vi ovde kao da radite za Netflix pa ste ih dužni braniti 😂

Znaci banana države ne zaslužuju gledati filmove na svom jeziku? HBO i SkyShowtime nas ne smatraju banana državama?

To je isključivo do Netflixa. Kad su mogli dodati baskijski jezik koji ima 800.000 govornika, onda stvarno ne znam šta da kažem…
Pa, koji je onda pravi razlog zašto nema našeg jezika?

Samo Netflix Kodi edition. Imaš negde objašnjeno kako da se prijaviš kad neće, ima neka fora, ako nađem postaviću link.

Hvala ali nece meni da se pokrene taj Autentifikator, Win7, mozda treba noviji OS. Kad pokusam da ga pokrenem iskoci prozorcic NFAutencitator has stoped worrking (tako nesto, napamet pisem)

@Gargamel83 za KODI teme su u ovoj sobi

Paaaa ne bi nikom da solim pamet jer vi ste moderadori , urednici super....... , ali ovde se vise radi o Netflixu nego o Kodiju jer je napravljen bas za ovu streaming platformu i ako se ne varam upravo na ovoj temi smo i dosta puta pisali pa i ja i trazio savet kako da se uradi Authentication key jer sa ovom "metodom" se ne moze logovati na Netflix sa user/pass nego mora sa tim Auth....key

Da li je jos nekom stigla naplata sa NETFLIX.COM 4087249160 NL?
Meni su vec jednom naplatili duplo u aprilu, srecom sada sam presao na virtuelnu karticu, pa su mi skinuli samo jednom posto sam im ogranicio broj transakcija😅

Šta mislite da li bismo mogli ******* sistem ako bismo nabavili nigerijsku ili egipatsku aircash karticu? 😀

Ja i brat delimo Netflix i pojavilo se ono s*** Household, Kucanstvo kako god - koji je lek za to?
Zivimo na razlicitim lokacijama ali i ja i on imamo Supernova internet (koji bi trebalo da je natovan).

Da li je nekom Nigerijcu ponovo otkazana pretplata ili vam i dalje šljaka?

Šljaka, prvi put nakon obnove, odmah ukinuo, neko je već pisao pa ajde...Opet aktivirao treći put znači i radi sve...

Delimo nalog, izadje meni da potvrdim kuću, radi to ok, pa izadje kolegi kroz 5 dana. Moram da mu potvrdim ja, pošaljem kod, pa radi sve ok. Kad hoće neki novi uredjaj isto... Za 20 dana opet sve ispočetka, ali sve radi i dalje :ROFLMAO:

Ja sam se vratio na drugi nalog preko Turske, čekao sam da vidim koliko često će Nigerijci da otkazuju. Izgleda da će to periodično da se dešava, isplativije je opet nego preko Turske.

Meni radi obnovljena nigerijska pretplata bez ikakvih problema, nisu je ponovo otkazivali. Trenutno je koristim u CG bez ikakvih problema i pitanja da li putujem, istina samo na telefonima i računaru, verovatno zbog toga. Domaćinstvo mi je podešeno na TV-u kod kuće.

Imam slobodan slot za Netflix, ako nekog zanima neka me kontaktira na PP

Zar ne važi više pravilo da ne mogu nalozi van domaćinstva da se dele (tj da ih Netflix blokira)?

Nazad
Vrh Dno