Mali Perica
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 23.02.2024
- Poena
- 75
CNG je alijin broj bez obzira da li je pošiljka registrovana ili ne i sve naručeno dobija taj broj koji ubrzo prelazi u pravi broj pa se dosta puta i ne vidi.
pa onda izaberi i za te sitnice od par dolara standard shipping umesto saver, nije free, ali nije ni 20$. pa dobijes pracenje (registered)Pa te sitnice, sto su po par dolara, one i idu bez precenja, nismo od juce, sve sto je iole skuplje ima pracenje.
Bas danas su mi stigle te iste sijalice, ubodne led t10 nisu imale pracenje, naknadno uzeo jos 10 kom i neke druge i one dobile pracenje, vrednost nije preko 3 dolara.
🤣I dok stigne nemoj da izgrickaš nokte, zna da bude duže čekanje za isporuku od UC.
Masis totalno poentu price, nije meni u ovom slucaju stalo do toga da li ce biti sa pracenjem ili ne. Samo sam skrenuo paznju da se desava i da takve posiljke znaju da predju u LA.. HU, znaci samo to, a ne tvoje instrukcije koji shippigpa onda izaberi i za te sitnice od par dolara standard shipping umesto saver, nije free, ali nije ni 20$. pa dobijes pracenje (registered)
ja otkad biram standard shipping ne dobijam Ux tracking code
Da
Apsolutno normalno, izmedju ta dva status uvek uglavnom 2 dana, posle kako se zalome, ako ne naplacuju nista prodje za 7-8 dana, ako se zadrzi vise verovatno ide naplata dadzbina, tu se vec mozes nacekati 20-30 dana.
ja sam te razumeo da ne zelis unregistered shipping. kupis nesto dobijes CNG code i ne znas jeli registered i unregistered.Masis totalno poentu price, nije meni u ovom slucaju stalo do toga da li ce biti sa pracenjem ili ne. Samo sam skrenuo paznju da se desava i da takve posiljke znaju da predju u LA.. HU, znaci samo to, a ne tvoje instrukcije koji shippig
da izaberem.
Stigao Godo(Choice)16.6.2024. 22:21:28. Отпремa, 10200 ГПЦ БЕОГРАД
Cekajuci Godoa...
Imam paket poručen pre 2 meseca, nisu ga ni skenirali još - kontaktirao poštu Holandije, kažu da su poslali 3. Maja u Srbiju (preko Holandije ide iz Japana)
Pogledajte prilog 446997
meni su posle ovog prošli neki, mislim da su bila 2 komada - ista putanja, ali su završavali u BG-u, ovaj je za NS, ne znam da li to ima veze ikakve.Imao sam jedan paket iz Japana koji je prošao tipa 5 dana pre tvog ali sada čekam drugi, juče stigao u Holandiju... nadam se da će do tada rešiti ovo![]()
Economy shipping nema praćenje tako da neće biti nikakvih informacija na sajtu pošte, sa neregistrovanim pošiljkama to je kad stigne, stigne, za BG verovatno nećeš čekati više od mesec dana ali dešava se da dođu mnogo kasnije.Cainiao Super Economy Global}
Delivery update
Received by local delivery company
May 31, 14:40 (GMT+2)
- I od tada ni traga ni glasa, na posta srbije (pracenje posiljki) ne vidim nikakvu informaciju, da li je ovo situacija i ostalima, nisam dugo narucivao a skoro sam menjao adresu pa sam hteo da isprobam kako funkcionise posta u novom kraju da bih znao za ubuduce (BG je u pitanju)
Pozdrav
Docice nekada, meni danas stigla jedna porucena 30.01.,zadnji status dobila 21.02....Cainiao Super Economy Global}
Delivery update
Received by local delivery company
May 31, 14:40 (GMT+2)
- I od tada ni traga ni glasa, na posta srbije (pracenje posiljki) ne vidim nikakvu informaciju, da li je ovo situacija i ostalima, nisam dugo narucivao a skoro sam menjao adresu pa sam hteo da isprobam kako funkcionise posta u novom kraju da bih znao za ubuduce (BG je u pitanju)
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari