Šta je novo?

Xbox Series X / S

Insistiraj da ti omuguće na tvoju odgovornost, ako neće menjaj banku.
Inače je dobra praksa da na te kartice koje se koriste za plaćanje na raznoraznim sajtovima ide namenski račun. Na taj račun prebacuješ samo onoliko para koliko ti treba za plaćanje, tako da ako kartica bude kompromitovana ne ode cela plata :)
Banka privremeno uklonila zaštitu, dodao sam karticu, vratili zaštitu, opet mogu da kupujem u Turskoj :)

Mene je mrzelo da kreiram novi nalog pa sam probao sa Ininal karticom - prva kupovina prosla bez problema.

Da li još radi ono EA Play 12 meseci, pa odmah zatim i 1 mesec GamePass?

Uzeo u januaru i uskoro mi ističe pa bi ponovo da uzmem..

Hvala, koja je sad varijanta najisplativija preko Turske?
Mislim da je najisplativija i dalje konverzija sa game pass core (live gold) na GPU. Uzmeš onu od 12 meseci i izvršiš konverziju sa jednim mesecom GPU ili direktno preko konzole konverzija.

Преко нета се активира, мени лично лакше преко компа. Налог треба да ти је на том региону и наравно впн (ја користим бесплатан урбан впн без проблема). Укуцаш код гп голд, кад ти прође купиш код гпу и активираш њега, након чега ће ти избацити поруку у фазону "Е, имаш већ Х месеци гп голд, да ли желиш да га конвертујеш у гпу" и само прихватиш и имаш 8 месеци (ако си 12 месеци гп голд узео, јел са оног линка) и колико год месеци гпу да си купио јер се сабира.

Upravo odradio, kupio gold (core) od 12 meseci sa linka koji si postavio, redeemovao preko vpna na netu ALI mi je konvertovao u 4 meseca gpu a ne 8. Da nisu menjali nesto?

Edit: Of course, the big caveat to this is that it only works at the 3:2 rate if you let an existing subscription expire. Otherwise, the ratio is worse for converting from Core to Ultimate, working at a 3:1 ratio.

E do k

Upravo odradio, kupio gold (core) od 12 meseci sa linka koji si postavio, redeemovao preko vpna na netu ALI mi je konvertovao u 4 meseca gpu a ne 8. Da nisu menjali nesto?

Edit: Of course, the big caveat to this is that it only works at the 3:2 rate if you let an existing subscription expire. Otherwise, the ratio is worse for converting from Core to Ultimate, working at a 3:1 ratio.

E do k
Грешка у корацима хаха, *** сад, обзиром да ће пре изласка Блек Опс шестице сигурно бити поскупљење, моја препорука би ти била да кад будеш могао купиш опет кодове па их запиши кад ти истекне претплата да урадиш конверзију како треба

Грешка у корацима хаха, *** сад, обзиром да ће пре изласка Блек Опс шестице сигурно бити поскупљење, моја препорука би ти била да кад будеш могао купиш опет кодове па их запиши кад ти истекне претплата да урадиш конверзију како треба

Nije greska, nisam znao 😁😁😁

Dobra ideja

Ali za sve koji hoce konverziju - ODRADITE JE KADA VAM ISTEKNE PRETPLATA da bi dobili 8 meseci gpu, a ne 4.

Sportski pozdrav

Xbox x turski nalog,pri pokretanju nudio 1 month ultimate free,na intesa internet kartici nije bilo novca

Sad nema vise free,nudi redovno 209 try

Jel mora reset konzola da bih probao dobiti taj mesec free ?

Smorio ovaj ms,puzle sa ebenih 20 slagalica

Jel postoji mogucnost da igras instalirane igre na konzoli kad se desi ovako nesto( padnu im serveri) ili kad iz nekog razloga nemas net? Sinoc nisam mogao da pokrenem ni jednu igru...

Ako je konzola podešena kao Home console tj. primarna, nije ti potrebna internet konekcija da bi igrao singleplayer igre.

Kako se pravilno radi konverzija?Kupio sam code za Game pass core 12 meseci turski code,ali mi tek 17.08 istice game pass core.

A kako da pretvorim u GPU ovaj core?Sacekam da mi istekne komplet pretplata.Pa onda preko vpn na kompu ubacim kod za 12 meseci core,a posle odem na konzolu i kupim karticom 1 mesec gpu bez vpn?

Tako je, sačekaj da ti istekne trenutna, redeem preko kompa/fona i onda preko konzole uzmeš 1 mesec gpu

Onda onih 12 meseci cora prelazi u 8 meseci GPU?

Za novi tr nalog ako se doda kartica ide plus 1m ultimate
Pravio nalog i ubacio praznu intesa internet karticu
Kupio 1m ultimate kod i dobio gratis 1m za placanje karticom

Jel mora da se otkaze ili samo kad istekne(prazna kartica),kupi se core

Ima neki rok posle isteka za konverziju?

Bio sam na SBB optici i tamo sam bio iza nat-a.Ali kad u ruteru stikliram dmz ka ip od xbox-a pise mi nat type open.Presao sam na supernovinu optiku,isto iza nata isto u ruteru podesim dmz,i bio je nat type open.Od juce sta god da stavim dmz,upnp,port forward stoji nat type strict?

Rešio sam da kupim igru Sniper Elite 5. Način na koji MS Turkey store nudi igru ako imate GPU je neobičan.
Sniper Elite 5 Complete Edition sadrži Sniper Elite 5 base game, Season Pass One, Season Pass Two i Sniper Elite 5: P.1938 Suppressed Pistol. Puna cena je 312.5, na sniženju košta 93.75 lira. Obratite pažnju da nema nigde Xbox Series X|S, to jest da nije optimizovana za Series S/X.
https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/sniper-elite-5-deluxe-edition/9PC65MVQHLGC/0010
Sniper Elite 5 Deluxe Edition sadrži Sniper Elite 5 base game i Season Pass One. Naglašeno je da je optimizovana za Series S/X. Puna cena je 800, na sniženju košta 300 lira.
Kad sam kupio Complete edition i instalirao Sniper Elite 5, igra jeste optimizovana za Series S/X iako su tvrdili drugačije. Complete edition (uz lažnju tvrdnju da nije optimizovana igra) za 93 lire daje više nego Deluxe edition za 300.

Game Pass Ultimate
India INR 549 -> 829
Türkiye TRY 209 -> 309
PC Game Pass
Serbia RSD 800 -> 950

Nazad
Vrh Dno