GeForce Now na mesec dana i resen problem.Ajde sve specs i jezgra na stranu, ali ko bi sledece godine recimo dao neku svotu novca za Doom The Dark Ages?
Ja bih dao, mehhh mozda 350-500e ali max... jer to je jedino sto ce realno spasiti FPS u 2025.
Još od 2014. smo to pričali na forumu, jer smo se mi neki bunili i tada. A tada je bilo u pitanju 100$. Sada su karte po 3000$, niko ih više i ne kupuje, gaming praktično mrtav, ovo sto je ostalo od njega, e-sports, nije gaming. Još ovi konsultant tipa Sweet Baby Inc.. Treba biti potpuno lud pa uložiti 5000 eur i high end PC, zato ih i na forumu i danas imamo 5 umesto 500 kao pre 10 godina.Takav trend nikada ranije nije bio. Pa to bi onda islo u nedogled . Kartice niko ne bi ni kupovao koliko bi bile skupe. Na svaku sledecu arhitekturu i pomak u performansama proporcionalno povecanje cene?
opravdan skok.
Samo za RETKE situacije kad igra postoji na njihovom servisu... Ako jednog dana sve bude dostupno, moze da se razmatra kao resenje za gaming.GeForce Now na mesec dana i resen problem.
Najpoznatiji naslovi svakako budu uključeni, Doom će biti od prvog dana.Samo za RETKE situacije kad igra postoji na njihovom servisu... Ako jednog dana sve bude dostupno, moze da se razmatra kao resenje za gaming.
sarkazam je ovo, al opet volim kuupiti^ sića za tebe 🤣. Ali opet jedan je život i ako možeš uzimaj kad izađe
Ti i Ajs.Ako bude 3000 evra , ja kupujem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari