Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Najisplativije je platiti piratsku streaming platformu. Nisam daleko da uradim to...

Prilozi

• IMG_4471.png
    IMG_4471.png
    482.1 KB · Pregleda: 206
  • IMG_4463.png
    IMG_4463.png
    84.1 KB · Pregleda: 198
  • IMG_4470.png
    IMG_4470.png
    561.5 KB · Pregleda: 201
Neće ni meni više Netflix. Znači više nije moguće ovde da nađemo ekipu i napravimo familiju?

Ne znam koliko je pametno da ovde promovišete pirateriju, ali i mene zanima koji je to servis. 😃

Šta je sada najednostavnije za gledanje netflix-a? Mislim i na cenu, a i na duže staze?

Koja je mesečna cena Netflix za Srbiju? Ne mogu da nađem nikako, sve mi nešto treće izlazi.

Ako
Šta je sada najednostavnije za gledanje netflix-a? Mislim i na cenu, a i na duže staze?
Ako si mislio na pretplatu za Netflix, najednostavnije ti je da se pretplatiš sa našom karticom na naš region. To je najednostavije ali najskuplje. Malo jeftinije i malo komplikovanije je da otvoriš preko Turske uz pomoć VPN-a, vaučera ili par trikova sa tehničkom podrškom da ubaciš našu karticu. Najeftinija opcija je Nigerija, ali najkomplikovanija i nije garantovano da ćeš uspeti. Mogu i da ti prekinu pretplatu ako provale, bez da ti refundiraju novac.
Koja je mesečna cena Netflix za Srbiju? Ne mogu da nađem nikako, sve mi nešto treće izlazi.
4k-10€, 1080p-8, 720p-5

Probao sam skoro na nekom PS4 koji mi je došao na popravku... Reko, ajde da testiram i ostavim ga da radi. Pustim netflix i kada sam video kvalitet slike oduševio sam se. Ja sve gledam online sa prevodom i video je očaj... Zato sam i razmišljao da uzmem netflix. Ako imaju prevodi to je super. Znam da je to ranije bio problem i da nije imalo za sve filmove...

Probao sam skoro na nekom PS4 koji mi je došao na popravku... Reko, ajde da testiram i ostavim ga da radi. Pustim netflix i kada sam video kvalitet slike oduševio sam se. Ja sve gledam online sa prevodom i video je očaj... Zato sam i razmišljao da uzmem netflix. Ako imaju prevodi to je super. Znam da je to ranije bio problem i da nije imalo za sve filmove...
4000 naslova ima prevode (55% ukupnog sadržaja). Nije situacija kao pre kad je bilo nekih 10%, ali eto, idalje nemaju svi naslovi prevode.

Imam 3 slota koja mogu preko kompa ili laptop-a ali sa HDMI kablom možeš da se povežeš na TV.Ako je ko zainteresovan,nek mi piše na pp.

Izvinjavam se moderatorima sto pisem uzastopno.Još jedno mesto ostalo.

Da l da otkazujem ili ga neka, na onu foru na Nigeriju, da se uplati i otkaze? Prodje tako prosli mesec lagano...
p.s. Ovo ce samo ovi iz Nigerije da razumeju :)

Da l da otkazujem ili ga neka, na onu foru na Nigeriju, da se uplati i otkaze? Prodje tako prosli mesec lagano...
p.s. Ovo ce samo ovi iz Nigerije da razumeju :)
Svejedno ti je. Utvrdili smo već da ta metoda otkazivanja pretplate nije imuna na tu povremenu čistku.
Radi još uvek i nama koji nismo otkazali.

Cek, nekom su otkazali, a pre toga je sam otkazao. Nisam to ispratio...

Cek, nekom su otkazali, a pre toga je sam otkazao. Nisam to ispratio...
Ti kad otkažeš pretplatu ona je i dalje aktivna do kraja naplatnog perioda, nije ugašena. Tokom "čistke" oni u potpunosti otkažu pretplatu, dakle postaje neaktivna (ne možeš gledati do kraja naplatnog perioda). Neko je javljao ovde pre mesec da mu je tako isto ugašena pretplata (a imaš i na Redditu)

Vec 2 dana se zezam sa aktivacijom nigerijskog Netflixa.
Probao PIA i Tunnelbear vpn.
Kad je ukljucen vpn, ne mogu uopste da se ulogujem u nalog.
Kad iskljucim i ulogujem se, ne mogu da se pretplatim jer javlja problem sa placanjem.
Probao preko private window preko Firefoxa, nista.

Vec 2 dana se zezam sa aktivacijom nigerijskog Netflixa.
Probao PIA i Tunnelbear vpn.
Kad je ukljucen vpn, ne mogu uopste da se ulogujem u nalog.
Kad iskljucim i ulogujem se, ne mogu da se pretplatim jer javlja problem sa placanjem.
Probao preko private window preko Firefoxa, nista.
Probaj preko Nigeria VPN i preko telefona.Preko PIA nisam ni ja uspeo.

***, juri se usteda od dve kafe, umesto da se placa srpski netflix, poveca broj korisnika i na taj nacin ubace sprski jezik, a ne da se zale na hrvatski ili sto nema prevoda. :D

Jeste, tako smo pricali i na temi za Disney, daj da se poveca broj srpskih korisnika pa ce doci prevodi - ne, nece, bar ne u skorije vreme.

Da li se na Disney mreži povećao broj srpskih korisnika? Izvor?

Gde pratite to koliko ima naših korisnika na njihovoj mreži? Jesu to pouzdane informacije ili? Ja mislim da država treba kroz licencu da plati to za prevod kao što rade kada neki kanal sa kablovske treba da puste u etar. Ne može to tek tako... Drugo, to sada radi veštačka inteligencija kada su prevodi u pitanju, tako da sutra mogu da puste ako im je u interesu, a očigledno nije, jer znaju da muljamo i kuburimo sa nekakvim pretplatama za džabe... Realno.

To kao kada bi neka firma počela na našem tržištu da prodaje automobile pa kao pošto smo malo tržište i volimo da muljamo. Oni će za početak da prodaju automobile bez točkova. Pa sad ako se ti bez točkova dobro prodaju,onda će da jednog dana možda i točkove da daju uz automobil

Nije to isto. Porediš babe i žabe. Oni da uvedu i prevod na naš, a ima na hrvatskom što ti je isto kada gledaš iz njihovog ulga, neće ni ubacivati srpski. Poenta je što neće povećati više pretplatnika mesečno ako ubace sprski jezik što je još jedan od razloga da nemaju svrhu da ulažu u to... Sitni smo mi igrači.

Pa čekaj onda su HBO i Skyshowtime budale koje bacaju pare. Oni imaju Srpski i Hrvatski od prvog dana. Nije mi jasno zbog čega toliko branite netflix. Ponudiš polu proizvod, i onda ako se taj polu proizvod dobro proda,e onda će te dobiti ceo proizvod. I pritom taj polu proizvod se prodaje po punoj ceni

Stvar je principa,razumem i onaj jezik(uglavnom) ali hocu srpski.

Nazad
Vrh Dno