- ako imamo posebnu temu posvećenu auto kamerama molio bi za link.
Probao par komada, bezveze su svi. Neki zarobe hladan vazduh, neki prave kondenz...Jel kupovao neko usmerivace vazduha sa klime. Ovako nesto. Nisam siguran jel pomaze
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $0.83 85%OFF | New 1pc Air Conditioner Wind Shield Cold Wind Gas Deflectors Anti Direct Blowing Baffle (white grey random)
![]()
New 1pc Air Conditioner Wind Shield Cold Wind Gas Deflectors Anti Direct Blowing Baffle (white grey random) - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ja sam uzimao ove i super su se pokazali za razne primene:Pitanje 1 za našeg everithing charger rilated stručnjaka Saleta 🤪:
- da li si možda video neki dobar usb-c <-> usb-c kabl sa konektorima pod 90 stepeni a da je:
Pogledajte prilog 446165
- silikonski (što savitljiviji),
- da može 100W da po/iz-drži (65W je dovoljno ali bolje da ima "rezervu"), i
- idealno bi bilo da ima različitu orijentaciju konektora, tipa jedan kao na levoj slici a drugi kao na desoj. Kabl će se koristiti za lemilicu.
Pitanje 2 za sve:
Znam da su se ovde pominjale periodično ali naći sad te postove to treba ozbiljno prekopavanje.
Drugar hoće da kupi a ne razumemo se ni ja ni on 🤣
Hvala
Pitanje 1 za našeg everithing charger rilated stručnjaka Saleta 🤪:
- da li si možda video neki dobar usb-c <-> usb-c kabl sa konektorima pod 90 stepeni a da je:
Pogledajte prilog 446165
- silikonski (što savitljiviji),
- da može 100W da po/iz-drži (65W je dovoljno ali bolje da ima "rezervu"), i
- idealno bi bilo da ima različitu orijentaciju konektora, tipa jedan kao na levoj slici a drugi kao na desoj. Kabl će se koristiti za lemilicu.
Pitanje 2 za sve:
Znam da su se ovde pominjale periodično ali naći sad te postove to treba ozbiljno prekopavanje.
Drugar hoće da kupi a ne razumemo se ni ja ni on 🤣
Hvala
Moraću i ja svoj istetiratiStigao mi je Anker 737 120W pre par dana ali izgleda da nešto nije u redu sa njim. Dok punim telefon (S23) punjač se baš puno zagreje, po mojoj proceni na preko 60° C tako da sam prestao da ga koristim. Pisao sam i podršci Anker Official Store, napisali su mi da ga više ne koristim i da će mi vratiti novac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari