Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

Jel imao neko problem sa Instagramom? Nakon par nedelja korišćenja, uđem u aplikaciju i odjednom je zatvori sam od sebe, resetujem telefon i sve kao da se ništa nije desilo. Npr. dok se to dešava, clone aplikacija instagrama mi radi normalno.

Jel imao neko problem sa Instagramom? Nakon par nedelja korišćenja, uđem u aplikaciju i odjednom je zatvori sam od sebe, resetujem telefon i sve kao da se ništa nije desilo. Npr. dok se to dešava, clone aplikacija instagrama mi radi normalno.
Dešava se to i kod mene. Ima bagova ali ne dešavaju se toliko često pa mi ne smeta. Kod mene do skoro Instagram nije mogao da se apdejtuje iz Play prodavnice, čak i nakon factory reseta, pisalo da nije kompatibilan sa uredjajem. Sad se apdejtuje regularno ali i dalje se dešava povremeno da se crashuje.
BTW, neverovatno je da još uvek nema A14 apdejta za Srbiju....

Пре сам када отворим нечији контакт имао после унетих података и Вибер и Телеграм и WhatsApp да могу директно из контакта да пошаљем поруку или позовем преко апликације коју хоћу. Сада ту више нема Вибер. Не видим како могу да га вратим... Зна ли неко? То ми је баш била супер ствар и навикао сам се на њу.
Решио сам проблем...
Неко ажурирање је мало пореметило неке ствари, али је сада све уреду.
Хвала на помоћи - СРАМ ВАС БИЛО, нико није хтео да ми помогне у невољи ;)

Verovatno nismo znali. Ja i sad ne kapiram to za Viber jer ga nemam. A i ne sećam se da sam imao.
Dodao sam Viber nalog u podešavanjima za kontakte i opet nece
Šta si uradio da vratiš opciju?

Opšta kultura na forumima je kad napišeš problem i rešiš ga, napišeš i kako je rešeno. Neko će možda imati isti problem i search će ga odvesti baš na tvoj post...

Ja sam vratio ponovo tu Viber, samo nisam siguran da je ovako, jer sam usput menjao još nešto, ali probajte kome treba:

Contacts > Settings > Accounts > Viber > sync

Molim za savet za aplikaciju za cameru, da probam da instaliram neku drugu aplikaciju za cameru da vidim da li ce resiti problem zvuka kod video snimanja

Stigao update juče, regularno. Ono što sam primetio nakon update, google tastatura mrsi, nekad sama od sebe prebaci na ćirilicu sa latinice kad pređem iz aplikacije u aplikaciju. To mi se pre na Xiaomiju dešavalo.

@Airbender Evo i meni jutros stiglo to azuriranje.

sigurnosna zakrpa

Stigao i meni, ali sam trenutno u Grčkoj :)

Ako nekoga zanima, baterija po ovim vrućina a i na plaži je fe-no-me-na-lna.

Sad ćemo da vidimo posle ovog ažuriranja :)

Kod mene baterija ne baš sjajna nakon update-a... Dešavaju se neke čudne stvari, od update-a nema prikaza Viber id -a , nego bude onako crno.. Kod žene na Samsungu na A14 radi normalno, znači nije do Vibera...

Verovatno nismo znali. Ja i sad ne kapiram to za Viber jer ga nemam. A i ne sećam se da sam imao.
Dodao sam Viber nalog u podešavanjima za kontakte i opet nece
Šta si uradio da vratiš opciju?
Тako sam i ja uradio. I ja sam pomislio da ne radi, ali se posle pojavio. Da li je potrebno neko vreme da se integriše ili je posle reseta telefona sve došlo na svoje mesto, ne znam, ali sada radi.
Opšta kultura na forumima je kad napišeš problem i rešiš ga, napišeš i kako je rešeno. Neko će možda imati isti problem i search će ga odvesti baš na tvoj post...
Izvinjavam se... Upravu si...

Interesuje me da li je neko od vas u skorije vreme koristio google maps kao navigaciju? Sada sam za vikend putovao malo kolima i bas sam u vise navrata palio navigaciju. Primetio sam da se telefon poprilicno grejao tom prilikom. Ruku na srce, tih dana je bilo i jako toplo, mada mi je u kolima radila klima. Delovalo mi je da se mozda i previse grejao za tih nekih 15tak minuta upotrebe. Pritom mi nije bio na punjacu.
Da li je neko primetio isto ponasanje?

Gde ti stoji telefon i da li koristiš GMaps na telefonu ili preko displeja u autu?

Ja sam recimo koristio ali preko Android Auta pri čemu mi je telefon bio u torbi - kada ga izvadim iz torbice nije uopšte topao.

Greje sa kada se konstantno koristi kamera i GMaps.

I ja sam primetio da se telefon greje nešto više nego pre update. Ustvari, pre updata nisam uopšte primetio da se greje, a sada s vremena na vreme primetim. Nisam obraćao pažnju u kojim situacijama. Doduše, verovatno sam ga malo više čačkao sada kada se updatovao, ali svakako ne ništa drastično.

Ume itekako SD 8G2 da se zagreje kada ga nagazis, štos je samo da ne throtluje kao 8G3 ali naravno da se greje. Na Xiaomi-u zamagli kameru, ovde je ipak sve koliko-toliko pod kontrolom.

@mlax37
Nije bio konstantno izlozen suncu.

@Martin Mystere
Vozim Volvo XC60 prve generacije, pa ako znas kako izgleda, stoji tamo gde bi trebala stajati fabricka navigacija 😁
Hocu reci nije na soferci direktno izlozen suncu. Koristim Gmaps direktno na telefonu.

@wolfbpix
@Nelexije
@NevisStarShine
Znaci nisam jedini koji je primetio da se u pojedinim slucajevima ume poprilicno ugrejati. Nekako nisam bio siguran da mi se na Gmaps ovoliko grejao pre updejta.
Sigurno je da ga je mozda u nekim trenutcima zakacilo i sunce, ali to je preko stakla koje ima svoje zastite i u kolima gde ipak radi klima. Pritom kao sto rekoh, nisam punio telefon i koristio navigaciju. Malo me je iskreno i zabrinulo sobzirom da je za kratko vreme dostigao neku vecu temperaturu.

Ja sam pomislio da pre, pošto mi je telefon najčešće bio u masci, nisam obraćao pažnju i da se verovatno i pre grejao, ali sada kada pročitam vaše komentare, vidim da je verovatno problem update, ali se nadam da će za 25-30 meseci kada stigne sledeću update sve ispeglati 😁

Grejao se i na A13 isto. Takav je presor.

Vrh Dno