Jel imao neko problem sa Instagramom? Nakon par nedelja korišćenja, uđem u aplikaciju i odjednom je zatvori sam od sebe, resetujem telefon i sve kao da se ništa nije desilo. Npr. dok se to dešava, clone aplikacija instagrama mi radi normalno.
Dešava se to i kod mene. Ima bagova ali ne dešavaju se toliko često pa mi ne smeta. Kod mene do skoro Instagram nije mogao da se apdejtuje iz Play prodavnice, čak i nakon factory reseta, pisalo da nije kompatibilan sa uredjajem. Sad se apdejtuje regularno ali i dalje se dešava povremeno da se crashuje.Jel imao neko problem sa Instagramom? Nakon par nedelja korišćenja, uđem u aplikaciju i odjednom je zatvori sam od sebe, resetujem telefon i sve kao da se ništa nije desilo. Npr. dok se to dešava, clone aplikacija instagrama mi radi normalno.
Решио сам проблем...Пре сам када отворим нечији контакт имао после унетих података и Вибер и Телеграм и WhatsApp да могу директно из контакта да пошаљем поруку или позовем преко апликације коју хоћу. Сада ту више нема Вибер. Не видим како могу да га вратим... Зна ли неко? То ми је баш била супер ствар и навикао сам се на њу.
Тako sam i ja uradio. I ja sam pomislio da ne radi, ali se posle pojavio. Da li je potrebno neko vreme da se integriše ili je posle reseta telefona sve došlo na svoje mesto, ne znam, ali sada radi.Verovatno nismo znali. Ja i sad ne kapiram to za Viber jer ga nemam. A i ne sećam se da sam imao.
Dodao sam Viber nalog u podešavanjima za kontakte i opet nece
Šta si uradio da vratiš opciju?
Izvinjavam se... Upravu si...Opšta kultura na forumima je kad napišeš problem i rešiš ga, napišeš i kako je rešeno. Neko će možda imati isti problem i search će ga odvesti baš na tvoj post...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari