Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Ovi sto prodaju naloge na KP za igre uopste mi nisu jasni pre 2 nedelje sam pitao jednog prodavca koliko je Cyberpunk 2077 Ultimate Edition cena je bila 3200, juce sam ga ponovo pitao cena je bila 5200? Vise sigurno necu kupovati igre, naloge preko KP, po meni uopste nisu normalni.
A tek da ne pricam o novim igrama, deru ko ludi. Nove igre su mozda 10% jeftinije nego da ih kupis preko originalnog sajta PS5.
Stellar Blade - 5500 dinara
Final Fantasy VII Rebirth - 5500 dinara
Motal Kombat 1 Premium - 9000 dinara !!!

Poslednja izmena:
Oni kupuju igre u trenutku kada im tražiš (osim ako nesto nije ostalo za deljenje). Tako da ako igra nije na akciji, nemaju računicu da daju po nižoj ceni.

Ali to je deljeni nalog, znaci ne daju mi igru.
Koju ce oni kasnije i dalje da dele po istoj ili slicnoj ceni drugima.
Pa ako cemo da cekamo akciju onda cu i ja da kupim sa PS5 originalnog sajta, a ne od njih.

Poslednja izmena:
Tako je, svaki je deljen. Na dva ili tri dela.
Kao da si sa drugarima podelio nalog, a on drži podatke maila ako neko promeni šifru da može da reaguje.

Ako je nalog podeljen na vise ljudi to znaci da je od svake osobe uzeo priblizno isto para, sto bi mu onda dao 5500 dinara?
Deljena igra treba da ima podeljenju cenu na ravne delove ako mene pitas.
Jel nisi mozda ti prodavac koji mi je juce napisao te sulude cene za deljenje naloge kad ga toliko branis.

Evo na prvu za 2 min pretrage MK1 premium 4300. Moras malo bolje da pretrazis naravno te naduvane cene zaobilazis.

Kao sto je vise puta receno, imate razmenu igara forum gde mozete da zaobidjete ove lovatore i secikese sa KP-a. U krajnjem slucaju ako niko ne nudi igru koji zelite, napravite sami nalog i sve, igrajte a ponudite na prodaju share koji vam ne treba i zavrsen posao

MK 1 Premium za 4300 dinara nije primarni nalog, kontaktirao sam coveka.

Da li ovde na forumu postoje ljudi koji se udruze i zajednicki kupe igru, podele troskove kao sto rade za Netflix, Disney+ i ostalo.
Ako postoje mogu da mi se jave privatnom porukom.

Imaš temu "Razmena igara za PS5" i tamo onda možeš da pitaš sve što te zanima.

Ovi sto prodaju naloge na KP za igre uopste mi nisu jasni pre 2 nedelje sam pitao jednog prodavca koliko je Cyberpunk 2077 Ultimate Edition cena je bila 3200, juce sam ga ponovo pitao cena je bila 5200? Vise sigurno necu kupovati igre, naloge preko KP, po meni uopste nisu normalni.
A tek da ne pricam o novim igrama, deru ko ludi. Nove igre su mozda 10% jeftinije nego da ih kupis preko originalnog sajta PS5.
Stellar Blade - 5500 dinara
Final Fantasy VII Rebirth - 5500 dinara
Motal Kombat 1 Premium - 9000 dinara !!!

Вероватно је овде за Сајберпанк цена била за гост 3200 и носиоц 5200.

Скоро сам узео игру са сличном разликом у цени и било је гост/носиоц.

Вероватно је овде за Сајберпанк цена била за гост 3200 и носиоц 5200.

Скоро сам узео игру са сличном разликом у цени и било је гост/носиоц.
Ne, krajem aprila je bila cena 3200 za nosioca, a pre neki dan je bila za nosioca 5200, ali ne znam što je sad to bitno?
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition, krajem marta preko PS5 sajta je na akciji bila 53$. Što ću i da kupim pre nego što ću da kupim od derikože sa KP.

Sad je na PS5 sajtu FINAL FANTASY VII REBIRTH na akciji za 52,49$, ali mi je i dalje skup, kad bude bar 50% možda ga i uzmem.

Да ли се Minecraft може играти on-line без PS5+ као Fortnite?

Deluje kao kopija efootballa, trcanju nesto nije dobro i ingame grafika jw muljava ali dobro beta je. Replay i cut scene grafika je super. Mislim da ce da bude jos jedan Cash Grab kao efootball. Skontali gde lezi lova i sad ce da muzu.

Ne moze niko da stigne EAFC u dogledno vreme po pitanju svega. Jeeeedino ako je Fifa pre x godina vec krenula da razvija zamenu za EA..

Krenuo je razvoj, nisam siguran da li ovo moze biti to jer ne verujem da bi FIFA isla na resenje koje u beta fazi ne komunicira FIFA licencu. Bilo je priče da će 2K razvijati novu Fufi, videćemo.

Да ли ће и Astro bot бити бесплатан?
Видим да сутра излази нови Astro.

Astro Bot izlazi u septembru. Koštaće $60.

1717849088846.png

Nazad
Vrh Dno