Ja sam takođe proverio sa Orionom, podižu mi cenu od 01.07. za 300 dinara. Zvao sam da se žalim i ponudili su mi veću brzinu interneta i imam fore da razmislim pa da im javim. Dajte neki savet? Šta da radim?
Opcija 2 na toj adresi mi je Telekom. Kada uporedim sve opratere, više manje dođem na isto, kod Oriona imam 50% popusta još 15 meseci+tih 300 dinara, opet me ispadne jeftinije nego Telekom koji isto daje samo net, ali kao 4 meseca 50% i dosta niža brzina. Na drugoj adresi gde imam SBB, koji su me isto iznervirali, jer su mi javili da mi podižu cenu od kada mi istekne ugovor za 300 dinara ako ne produžim ugovor i to bez ikakvih benefita (nude mi glupe pink kanale), a već im plaćam 4500 dinara (iako mi je kada sam zaključivao ugovor rečeno da je 4000 i da imam HBO uključen u tu cenu, ispostavilo se da se prodavac zeznuo i da se HBO u tom paketu ipak naplaćuje), sam dogovorio Yettel, iako mi svi kažu da im je televizija baš loša (neki bag sa aplikacijom) i tu mi obećali 12 meseci gratis i 3999 dinara posle, za internet od 500 i televiziju na dva uređaja. Međutim, pošto sam čekao da istekne ugovor kod SBB, zovem Yettel operatera juče i on mi kaže sada je 4299 i 6 meseci gratis

. Ne znam šta da radim, da li neko ima iskustvo sa Yettel televizijom, jel stvarno toliko loša kao što se piše, tu mi živi majka, njoj je tv bitan, inače bih ja uzeo samo internet.