Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Nisu uopste precizni ti helperi, prave presek na x dana, a cena se u jednom danu nekad promeni po 2-3 puta...
Koliko dole ide ovaj projektor, trenutno mi je 34.71$ da li da vrebam jeftinije ili uzeti?

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $45.44 61%OFF | Magcubic Projector HY300 PRO 4K Android 11 Dual Wifi6 260ANSI Allwinner H713 BT5.0 1080P 1280*720P Home Cinema Outdoor Projetor
Bio 24 i kusur najnize sto sam video, ako si uzeo na 31 ili 35 to su isto ok cene

1000005399.png
Dobre cene rekao bih, ne smem više da naručujem, oboleo sam.

Uh , ovaj Chuwi prvi put vidim, deluje vrh, taman ima ono što fali Vatrenom Šišmišu (pominjani Firebat T8)

Prilozi

• Screenshot_20240603_133051_com.alibaba.aliexpresshd_edit_134934388540555.jpg
    Screenshot_20240603_133051_com.alibaba.aliexpresshd_edit_134934388540555.jpg
    78.1 KB · Pregleda: 117
Vatrenom šišmišu fali samo Wifi6, ostalo je top :) Čuvi ima nešto malo manje rama ali 12gb je sasvim dovoljno.
Meni je prodavac poslao paket 2h posle naručivanja, tražio sam da stavi cenu 38$. Videćemo hoće li me pokenjati carinska vila.

Ako nekom slucajno treba, bas je povoljno preko Coinsa.😀
Kazu da nema razlike izmedju Stihl i ovog ostraca, a cena Stihla je preko 4700.
Screenshot_2024-06-03-16-18-50-370_com.alibaba.aliexpresshd.png

Sto se tice projektora, pojedinacno HY300 i HY320 kao i HY300 i HY320 poredjenje. Jos jedna bitna stvar je da u njih moze da se bocne neki stick (tipa Mi Stick 4k i sl.) i zaobilazi se ogranicenje samog projektora koji imaju labave karakteristike.

Inace ovaj Chigz ima gomilu dobrih videa za raznorazne projektore, zvucnike i slicno sa Alija tako da je dobar kanal kog zanima.

Svasta se kupuje, najpozitivnija iskustva imam sa LED sijalicama za automobile, kad se nadju prave za korektnu cenu, traju jako dugo u svetlost koju daju je odlicna...
Pa daj neke linkove, ja nisam uspeo da nađem sijalice nprb za poziciju koje mogu više od 2 meseca da izdrže.
Dakle konstantno upaljene, ne samo periodično kao za migavce.

Ovi su izgleda počeli da daju lažne popuste. Napiše "Extra 60% off" sa coinima, a kad ideš checkout onda obračuna neki sitan popust.

Prilozi

• IMG_20240603_192022.jpg
    IMG_20240603_192022.jpg
    64.2 KB · Pregleda: 124
Poslednja izmena:
Dosta dugo su oni i drzali to posteno. Neke stvari su skoro poklanjali, a nisu oni bas tako velikodusni. Ne znam tacno sta izvode, ali mozda se nadaju da deo ljudi nece primetiti, nego da ce verovati broju po navici. Ali, ako to pokusavaju, lose brojeve biraju. Mislim da bi i Era Ojdanic primetio razliku izmedju 20% i 70%.

Aneng narandzasti unimer za 1.35$ preko Coins, 70% popusta, da ne bude da bas uvek lazu :)

Budzet varijanta pa s tim u vezi i ocekivanja nek budu takva.

US $4.50 55%OFF | ANENG DM850 1999 Counts Digital Multimeter Eletric Professional Automatic AC/DC Votage Tester Current Ohm Ammeter Detector Tools

Pa daj neke linkove, ja nisam uspeo da nađem sijalice nprb za poziciju koje mogu više od 2 meseca da izdrže.
Dakle konstantno upaljene, ne samo periodično kao za migavce.
Da se ubacim, moja iskustva su dobra sa MaxGTRS i Auxito sijalicama, jesu skuplje, stavljane na skuter, i to sa AC strujom, godinu dana rade odlično.

Koristio sam Auxito led za pozicije napred, kratka svetla, rikverc svetlo, za tablice i unutrašnjost.
Ove za unutrašnjost i tablice su očaj živi. Jeste da je svetlost baš jaka, ali par meseci i kreće nesnosno treperenje.
H7 kratka slična priča. Svetlost odlična, ne smetaju drugim vozilima, vidljivost po kiši dobra. I onda kreću da trepere, pale se gase, otkaže im ventilator i tu je kraj.
Dva para sam imao, 7-8 meseci mislim da je trajala koja je najduže izdržala, ostale kraće. Pobacao sve i vratio se na halogene na kraju...

Ovi su izgleda počeli da daju lažne popuste. Napiše "Extra 60% off" sa coinima, a kad ideš checkout onda obračuna neki sitan popust.
Ne nasedaj. Čekaj popust, ja sam preko coina uzeo krajem marta. Lepo radi, i da... Računaj carinu, ne zanima ih šta je kinez napisao.

Prilozi

• Screenshot_2024-06-03-23-28-16-545_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg
    Screenshot_2024-06-03-23-28-16-545_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg
    105.7 KB · Pregleda: 122
Ljudi moji, kako je ova alibaba konfuzna mogli bi romani da se napišu. Ono je katastrofa kako su napravili,
Kontaktiram jednog prodavca, pošaljem mu poruku šta me interesuje, javi se njih 10 sa ponudama !!! wtf. I posle ako slučajno zatvorim tu stranicu gde sam video proizvod nema načina da je ponovo otvorim preko poruka tom prodavcu, kao što na aliexpresu ubaci link proizvoda/stranice odakle je krenula poruka prodavcu...
Užasno loše rešena platforma.

Pominjali smo SSD - 120/128GB ponovo mogu da se nadju za oko 6,5$ ,
u sustini su OK , ali ponekad "uleti" i po koji los primerak

los.jpg

@Sirius9

Iz aplikacije je bas nezgodno :(

Da nisi mozda trazio krpe ;) 🙃 :ROFLMAO: :ROFLMAO: ?

krpe.jpg

Sto se tice projektora, pojedinacno HY300 i HY320 kao i HY300 i HY320 poredjenje. Jos jedna bitna stvar je da u njih moze da se bocne neki stick (tipa Mi Stick 4k i sl.) i zaobilazi se ogranicenje samog projektora koji imaju labave karakteristike.

Inace ovaj Chigz ima gomilu dobrih videa za raznorazne projektore, zvucnike i slicno sa Alija tako da je dobar kanal kog zanima.

Krš je to, kupio moj buraz taj projektor.
Za te jeftine projektore čekiraj ovaj kanal:

Krš je to, kupio moj buraz taj projektor.
Za te jeftine projektore čekiraj ovaj kanal:
Gledao sam, ne mozemo da uzmemo te koji su best buy tipa onaj Vamvo i slicno jer uopste ne izlaze u pretrazi kod nas

Da li je neko uzimao ili ima da preporuci neke media plejere za auto, ne multimedija koja se ugradjuje nego bas ekran koji bi mogao npr da se montira pozadi da klinci mogu da gledaju nesto u toku duzeg putovanja? Vidim da ima nekih raznih, sad preko coina ima i popusta ali ne znam da li valjaju? I da li moze da prodje bez carine.:unsure:
evo na primer:

Da li je neko uzimao ili ima da preporuci neke media plejere za auto, ne multimedija koja se ugradjuje nego bas ekran koji bi mogao npr da se montira pozadi da klinci mogu da gledaju nesto u toku duzeg putovanja? Vidim da ima nekih raznih, sad preko coina ima i popusta ali ne znam da li valjaju? I da li moze da prodje bez carine.:unsure:
evo na primer:
Mozda je bolje da uzmes neki tablet i drzac, moci ce klinci da ga vucaraju tamo amo kad niste u kolima i da ga koriste u kolima.

evo na primer:
Ja ovaj uzeo, samo zato sto mi ga ponudio za ovu cifru, inace kao i za vecinu stvari sa AE, nemam pojma koji cemi...

Prilozi

• Screenshot_20240604_094534_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240604_094534_AliExpress.jpg
    187.7 KB · Pregleda: 95
Da,realno, mozda je tablet bolje i jednostavnije resenje.
Ma zaludeo sam se sa ovim udjem i isto tako, gledam sta je povoljno al ne sta mi treba :LOL:

Aneng narandzasti unimer za 1.35$ preko Coins, 70% popusta, da ne bude da bas uvek lazu :)

Budzet varijanta pa s tim u vezi i ocekivanja nek budu takva.

US $4.50 55%OFF | ANENG DM850 1999 Counts Digital Multimeter Eletric Professional Automatic AC/DC Votage Tester Current Ohm Ammeter Detector Tools
Kako si uspeo :)

Trebao bi mi jedan ovakav jeftilen, ali nikako da mi izbaci uslove kao tebi :)

Prodali su mozda taj kontigent za 1.35, bice narednih dana verovatno po slicnoj ceni

Edit: ipak je dostupan jos, klikni na link pa ga nadji u Coins sekciji, vazi samo za narandzastu boju

1000022299.jpg

Vrh Dno