Nillkin Qin Pro. Naravno da je toplo preporučujem 😂Koja je to maska na telefonu?
Bolji ti i ne trebaKoliko vidim u Nišu imam jedino ProMobi kao ovlašćenog servisera. Pokušaću sutra da ih kontaktiram jer danas ne rade.
Šteta...kaži mi samo da li je telefon u momentu pada imao na sebi tu zaštitnu masku sa slike?Drugari, da li je neko menjao ekran na telefonu i koliko je to koštalo? Takođe me interesuje da li imate preporuke za neki konkretan servis (živim u Nišu). Pri šetnji telefon mi je ispao na beton ravno na ekran i ekran je napukao na par mesta.
Pogledajte prilog 444752
Da imao je tu masku koja je preklopljena preko ekrana. Međutim kada je telefon pao na beton, pao je ravno na ekran i maska je bila otvorena. Ispadao mi je telefon i pre i ništa mu nije falilo, ali ovog puta je pao na beton koji je baš pun nekih oštrih kamenčića, apsolutno su bili idealni uslovi da ekran pukne na više mesta. Šta da se radi sada, otićiću sutra do servisera pa ću vam javiti cenu i vreme popravke.Šteta...kaži mi samo da li je telefon u momentu pada imao na sebi tu zaštitnu masku sa slike?
Spigen ima "lips" oko svih ivica ekrana, eto zašto Spigen over Nillkin. 🙄 Idem da poručim gotovo je...
Ako se kupuje tel od 1500e onda se podrazumeva da vlasniku nije problem da da još 300e za popravku bilo čega. Ne mogu ni da zamislim taj osećaj da koristim telefon u ovoj tvojoj kondom zaštiti... jedva i ovaj slim case koristim i to samo da mi ne bi klizio tel, svestan sam da će prvi pad na beton biti poguban za display ali ne opterećujem se time.Mozda je tebi/vama smesno ali Dariu sigurno nije sto mora da baci 300eu na popravku.
Tako da to sigurno ne zelim i ugradio bih i airbag da postoji.
Ne dobija se.U ovlascenom bi trebalo da je oko 300e. Ali se dobija ceo ram i nova baterija u toj ceni.
Samsung silikon ima najbolji grip koji sam video od maski. Prosto se lepi za ruke, ali se lepi i po dzepovima, pa zna malo da nervira.Ја носим Самсунгову силиконску маску и WSD стакло, али мислим да ми никад до сад није испао телефон. Можда пар пута, али ништа се није оштетило. Али, да не урекнем.
Imaju dva tipa ekrana jedan ima digitizer i podržava s-pen nakon zamene on dolazi sa ramom i drugi koji nema digitizer i dolazi samo ekran bez rama. Tako je obijasnio u ovom videuNe dobija se.
Ја носим Самсунгову силиконску маску и WSD стакло, али мислим да ми никад до сад није испао телефон. Можда пар пута, али ништа се није оштетило. Али, да не урекнем.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari