Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Može.
U naprednim funcijama ideš na pokrete i uključiš "podigni za buđenje", a zatim ideš na Zaštita i privatnost-> Biometrija -> Prepoznavanje lica -> i isključiš opciju "ostani na zaključanom ekranu dok ne prevučeš prstom".
Kod mene je na srpskom, al se nadam da ćeš se snaći.
Pitao je da li može da nema nikakvu aktivnost a da se ekran uključi. Samo da ga pogleda i da se otključa. Podigni za buđenje podrazumeva da moraš da ga podigneš da bi se probudio.

Bio neki update juce i sad mi otvara aplikacije po minut :(
To kad sam van kuce i javlja da nema mrezu.(e-sim)

Da ti pročita misli kad ga pogledaš?
Ne, nego upravo ovo sto je napisano ispod. "Kada pogledam" sam mislio bez dodatnih aktivnosti tapkanja ekrana, tastera i slicno.
Može.
U naprednim funcijama ideš na pokrete i uključiš "podigni za buđenje", a zatim ideš na Zaštita i privatnost-> Biometrija -> Prepoznavanje lica -> i isključiš opciju "ostani na zaključanom ekranu dok ne prevučeš prstom".
Kod mene je na srpskom, al se nadam da ćeš se snaći.
Ovo mi je trebalo, hvala puno. Mozda nisam najbolje objasnio, ali mi je drago da smo se razumeli. Hvala jos jednom
Pitao je da li može da nema nikakvu aktivnost a da se ekran uključi. Samo da ga pogleda i da se otključa. Podigni za buđenje podrazumeva da moraš da ga podigneš da bi se probudio.
Mozda nisam najjasnije napisao, ali smo se razumeli. Hvala

da li je neko narucivao neki od ovih 65w GaN punjaca sa AE za s23? Kakva su iskustva tj da li radi fast charge?
UGreen
Baseus
Anker

znam da za brzo punjenje treba PD3.0 + PPS ali informacije koje daju kinezi su mi sumnjive... negde pise jedno, negde drugo...

Radi i pretraga na forumu, 106846x pisano o tim punjačima i još 525 drugih.

Ja ne znam je li placebo, ili manje imam vremena za telefon, baterija nešto legla malo?

procitao, ne brini
ali ne videh da je neko punio samsung, zato i pitam ovde

Na s23 "brzo" punjenje radi sa njegovim kablom i punjačem 7A sa jeftinijih Samsunga...Ja moj punim 25W sa adapterom koji dolazi uz Samsung A13...

Kupio Anker GaN 120W na KP i S23U pokazuje superfast charge 2.0 sta god to znacilo.

Zna li neko kako povećati "osvetljenje" na AOD-u? Posle apdejta je mnogo manje uočljiv, odnosno tamniji

Eto i ja učim nešto svakog dana!...mada aod ne koristim zbog sata

Kada je VoLTE uključen i stoji ikonica gore, jel svejedno da li ima onaj HD calling kao što ima na nekim csc kodovima? Nisam primetio neku razliku kad ima i kad nema osim što piše HD calling

I ja bi voleo direkt link do aplikacije i odgovarajuceg configa, bez da moram da trazim po raznim temama za s23 ultra. Hvala

niti ces imati jos nekih 2-3godine :ROFLMAO:

A brate stavio sam vam dva posta iznad video u kojem je opisu link za gcam i config za s23 ultru i video od 2min kako to postavit.
Linkovi ti ne rade, makar ne gledano sa telefona. Samo kažem, meni ne treba nego nije baš sve tako lako dostupno u tvom video postu a instalaciju, kada ima linkove, valjda ume svako ko je dobacio do s23 ultra da uradi, za to mu ne treba instrukcija već linkovi. :)

Linkovi ti ne rade, makar ne gledano sa telefona. Samo kažem, meni ne treba nego nije baš sve tako lako dostupno u tvom video postu a instalaciju, kada ima linkove, valjda ume svako ko je dobacio do s23 ultra da uradi, za to mu ne treba instrukcija već linkovi. :)
GCAM:

KONFIG:

Meni sve ok prikazuje i radi, al evo i ode

Drugari, da li je neko menjao ekran na telefonu i koliko je to koštalo? Takođe me interesuje da li imate preporuke za neki konkretan servis (živim u Nišu). Pri šetnji telefon mi je ispao na beton ravno na ekran i ekran je napukao na par mesta.

20240602_141809.jpg

U ovlascenom bi trebalo da je oko 300e. Ali se dobija ceo ram i nova baterija u toj ceni.

Vrh Dno