Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni su juče kreirali mts nalog, međutim i dalje ne mogu da se ulogujem na MAX i sa tim podacima. Sad čekam naprednu podršku i da mi ponovo daju nove kredincijale.

Појавили се некоме српски титлови за Хром?
Неприхватљиво ми је да гледам садржај са другим титловима.

Aleluja

Pisao jutros mejl da cu da podnesem zahtev za raskid ugovora, na mts portalu se pojavilo kao da je smetnja resena medjutim nista. Nakon toga ih zvao opet rekli da ce biti prosledjen zahtev, zvali me posle 4h od zadnjeg poziva i pitali na koju mejl adresu hocu Max nalog, isao sam samo sign in obican ne preko operatera, jedino nemam listu gledanja i sve to posto je nov nalog ali sta da se radi bolje i to nego nista haha

Prilozi

• Screenshot_20240529_203000_Max.jpg
    Screenshot_20240529_203000_Max.jpg
    42.2 KB · Pregleda: 134
Aleluja

Pisao jutros mejl da cu da podnesem zahtev za raskid ugovora, na mts portalu se pojavilo kao da je smetnja resena medjutim nista. Nakon toga ih zvao opet rekli da ce biti prosledjen zahtev, zvali me posle 4h od zadnjeg poziva i pitali na koju mejl adresu hocu Max nalog, isao sam samo sign in obican ne preko operatera, jedino nemam listu gledanja i sve to posto je nov nalog ali sta da se radi bolje i to nego nista haha
I mene su danas popodne zvali. Dao im novu email adresu za novi Max nalog. Medjutim nista mi nisu poslali na mail. Pretpostavljam da su ti dali password za taj novi Max nalog?

tema za Supernovu je u sobi "internet provajderi". zamolio bih da nastavite u toj temi, eventualno da otvorite u toj sobi novu temu u vezi ovoga. hvala na razumevanju

Ja ne mogu da nadjem gde da podesim titlove, tj kako da uklonim crnu pozadinu koja se samo odjednom pojavila danas. Piše da ima u podešavanjima…

Prilozi

• IMG_0464.jpeg
    IMG_0464.jpeg
    60.8 KB · Pregleda: 108
U podešavanjima telefona, u settings traži captions.

Max mi je instaliran preko EON boxa. Nakon prelaska na sa HBO Max titlovi su vidljivi samo delimično: ako su u jednom redu vidi se gornja ivica (linija), ako su u dva reda, vidi se gornji red teksta. Dok se prikazuje info sadržaja sve je ok, ali ne može se tako gledati. Obratio sam se podršci Maxa, odjavili su me pričom kako je EON box android zastareo pa da proverim s njima. Pisao SBBu s dozom sramote :ROFLMAO:, uzeo apdejt (koji sam već ručno obavio preko boxa) i opet isto. "Budite strpljivi..." Trenutno kastujem s telefona, na kojem ne rade sprski tilovi već hrvatski. EON box je onaj OTT model (bez zaobljenja), tv je Samsung smart 2015. Verujem da je do njih i bagova koje imaju... treba li ja nešto da podešavam?

treba li ja nešto da podešavam?
da u podešavanjima samog box-a podesiš titlove, pošto Max aplikacija prema njima prikazuje titlove

kako se EON box podešava videti u temi

Ima li rešenje za uzimanje MAX-a preko Argentine jer vidim da su drugi uspeli, ali ja nikako.

Probao sam sa Nord i Surfshark VPN-om, sa Surfsharkom uspe da prikaže cene u ARS, ali mi izbacuje grešku kada kliknem da platim, a probao sam i sa Revolut, Wise, OTP i Raiffeisen karticom - Mastercard, Visa i Maestro

Ima li rešenje za uzimanje MAX-a preko Argentine jer vidim da su drugi uspeli, ali ja nikako.

Probao sam sa Nord i Surfshark VPN-om, sa Surfsharkom uspe da prikaže cene u ARS, ali mi izbacuje grešku kada kliknem da platim, a probao sam i sa Revolut, Wise, OTP i Raiffeisen karticom - Mastercard, Visa i Maestro
Screenshot 2024-05-31 at 20.53.31.png

Da se ne nadovezujem na postove oko titla, da li se nekome pojavio srpski na LG televizorima?
Usput, da li vam default font iliti Type font, posto vidim da je isti, ima retardirana slova sa kvacicama?

Da se ne nadovezujem na postove oko titla, da li se nekome pojavio srpski na LG televizorima?
Usput, da li vam default font iliti Type font, posto vidim da je isti, ima retardirana slova sa kvacicama?
Meni se nisu pojavili srpski titlovi ni na webu ni na Samsung TV-u, a hrvatski titlovi su isto defektni, tj. slova sa kvačicama imaju drugi font koji je drugačiji od fonta ostalih slova.

Ja cu probati da napravim preko Argentine Premium nalog, ako je zainteresovan neko da upadne u grupu neka se javi na pm.

Ne mogu ni ja, probao sam sa TunnerBear, UrbanVPN i Control D, sa svima mi izbacuje gresku kod dela za placanje karticom kada unesem sve podatke sa kartice i pokusam da uplatim. Jedino mi sa Surfshark izbacuje u dolarima, konkretno za Premium godisnji paket 49.990$. Dok je sve ostalo na spanskom. Preko ostalih vpn izbacuje u ARS. Nisam smeo da probam, ko zna sta ce mi obracunati moja banka :D Koju valutu je vama ostalima koji ste uspeli da se registrujete izbacivao?

Sve ovo sam radio preko Iphone-a, Safari pretrazivac, probao i sa private tabom i normalno, ali nece.

Ne mogu ni ja, probao sam sa TunnerBear, UrbanVPN i Control D, sa svima mi izbacuje gresku kod dela za placanje karticom kada unesem sve podatke sa kartice i pokusam da uplatim. Jedino mi sa Surfshark izbacuje u dolarima, konkretno za Premium godisnji paket 49.990$. Dok je sve ostalo na spanskom. Preko ostalih vpn izbacuje u ARS. Nisam smeo da probam, ko zna sta ce mi obracunati moja banka :D Koju valutu je vama ostalima koji ste uspeli da se registrujete izbacivao?

Sve ovo sam radio preko Iphone-a, Safari pretrazivac, probao i sa private tabom i normalno, ali nece.
Pa $ je oznaka za ARS.
49.990$ je cena Standard plana.

Evo sad sam probao, ne vredi, nece da prihvati ni preko Surfsharka. Jedino da probam sa drugom karticom.

To je cena za Platinum plan, 42.000 je standard plan.

Treba vam kreditna kartica jer ona nije vezana za državu i adresu, dok debitne jesu i prepoznaje je da je iz Srbije

@simmke kreditnim ili debitnim? @nenad99 reče da treba da su kreditne

Probao i sa caletovim karticama druge banke (MC i Visa), takodje nece. Dakle, preko Mobi banke i Unicredit definitivno ne prolazi.

Kreditnu karticu na zalost nemam da probam.

Ja sam probao tunelbear i windscribe vpn i izbacuje mi US cene.

Probao sam i urban preko mobilnog ali isto mi izbacio US cene (znam da je isti znak za dolar) 200$ godišnja pretplata. Iznenadilo me da je kod nas duplo jeftinija godišnja pretplata. Ili sam nešto debelo pobrkao.
Probaću sutra da uradim nešto, kad se naspavam ko čovek

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno