Optimus Primal
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.08.2023
- Poena
- 75
Vredi li stavljati onu mobile outfitters zastitu na a55? Ima li neko sa njom iskustva? Da li je bas toliko izdrzljiva?
Na ovo mislis?Ako može pomoć vezana za one ui koii nisam dugo koristio...Može li se i na koji način zaključati pojedine aplikacije da rade u pozadini? Kada u otvorenim aplikacijama izaberete očisti sve da one i dalje ostanu tu?!
Čim otključaš telefon klikni one tri crtice levo u donjem levom uglu u navigation bar kako bi pogledao sve otvorene aplikacije. Pronađeš aplikaciju koju želiš da stalno bude aktivna, klikneš skroz gore po sredini i izaći će ti padajući meni a skroz dole opcija keep open. Kad klikneš na nju, pojaviće ti se katanac i to je to.Konkretno imam aplikaciju koja mjeri potrošnju mobilnih podataka. Kada slučajno odem na obriši sve ona prestaje sa radom. Kako da je zaključam da uvijek radi u pozadini?
Konkretno imam aplikaciju koja mjeri potrošnju mobilnih podataka. Kada slučajno odem na obriši sve ona prestaje sa radom. Kako da je zaključam da uvijek radi u p
Nema na čemu. Na žalost samo jedna aplikacija ostaje zaključana a za ostale nema te opcije. Verujem da će u nekom narednom OS i to biti rešeno.Odlično, hvala na pomoći, to je to. Na ovaj način se može držati tako zaključana samo jedna aplikacija? Čim zaključam jednu, za ostale aplikacije je nedostupna više ta opcija. U svakom slučaju mi i ovo radi posao.
Sta radite sa rim mov kad tako malo potrosiA55 je bolja baterija u odnosu na A54,ali ne bas tako drasticno,mozda 20%.Na 54 je za 24 casa pala za 45%,na 55 za recimo 35%
Dve kartice,firmina i privatna ,viber,puno razgovora na poslu,u pauzi internet surf.Kad stignem ili je potrebno fotografije.Poredjenja radi A52s je trosio oko 50%Sta radite sa rim mov kad tako malo potrosi
Kupio sam Samsung 25w punjac, ali mu treba preko sat i po da napuni bateriju od 20 do preko 90%. To je iskreno presporo.Sa 25w punjacem puni relativno brzo.
Kod mene nije tako. Od 20 do 100 napuni za 45-50min.Kupio sam Samsung 25w punjac, ali mu treba preko sat i po da napuni bateriju od 20 do preko 90%. To je iskreno presporo.
kupiš xiaomi umesto samsunga i rešen problem.Kupio sam Samsung 25w punjac, ali mu treba preko sat i po da napuni bateriju od 20 do preko 90%. To je iskreno presporo.
On nema proximity senzor, već je napravljeno da kada prisloniš uvo uz prednju kameru on gasi ekran. Samo S serije imaju čip za proximity. Možeš da instaliraš program HW Info i da vidiš da li ima. A54 isto nema, jer sam kod mene proverio. To kada je virtualni senzor oko kamere umesto pravog senzora je smeće i razočarao sam se. Jedino mu to fali.Baterija je super, jedino sto se sporije puni u odnosu na A52s. Jeste na A55 veci kapacitet za 500mA, ali je primjetno sporije punjenje.
I konacno proximity senzor radi bez greske, jer je na A52s ocajno radio, tacnije u 90% slucajeva bio neupotrebljiv.
Očigledno su ti uvalili fake punjač.Kupio sam Samsung 25w punjac, ali mu treba preko sat i po da napuni bateriju od 20 do preko 90%. To je iskreno presporo.
Kupio sam Samsung 25w punjac, ali mu treba preko sat i po da napuni bateriju od 20 do preko 90%. To je iskreno presporo.
Pre svega, proveri i kabl. I on može da zeza.Očigledno su ti uvalili fake punjač.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari