Jel može neki predlog za pumpu i alat potreban za zamenu? To obično ide u onu torbicu ispod sedišta?
Nisam nikada menjao gumu na biciklu. Zapravo, nisam ni siguran kako da skinem zadnji točak. Moraću da pogledam.
pa ja nemam ni torbicu

alat drzim u bidonu...
Mini pumpa je "za ne daj boze" ja imam najjeftiniji giyo od 400 dinara, koju inace nikada nikom ne bi preporucio.😁
Uvek sam se vodio mislju da je bolje kupiti skuplju gumu, nego ulagati u dobru pumpu i set za krpljenje, i uglavnom mi je jako retko trebala, a i kada mi je trebala obicno neko ima bolju pumpu od mene pa se ogrebem za duvanje😂
Kod mini pumpi ide ovako, necu novoditi ni jednu odredjenu marku vec kako cete prepoznati losiju od bolje pumpe;
-ova najgora kao sto imam ja je tek da imas pumpu, da nisi proleter to je 3-4eur
-posle toga mini plasticna koja ima zakljucavanje na ventilu da ne moras da drzis ko ****** dok pumpas i ne daj boze polomis ventil!
-sledeca bolja bi bila sa teleskopom, znaci znatno brze se pumpa, jer je to i dalje mini pumpa za nedaj boze
-sledece bolje od toga bi ta pumpa trebala da bude od aluminijuma umesto jeftine plastike, tako da bude manja tanja, laksa i po pravilu skuplja
-jos bolje od toga je da ima sve navedeno i da ima integrisano crevce koje se nasrafi na ventil... e to vec bude dobra pumpa, ali je i dalje za nedaj boze, a one su preko 30 eur
-na kraju verovatno i najzgodnije co2 patrone za brzo duvanje ali i uz njih bi valjalo imati malu pumpu za nedaj boze, jer co2 patrona ima samo jedan pokusaj😂
Montiraci ovako izgledaju, kupi obavezno spakuj negde i kad ti budu trebali shvatices kako se koriste
www.decathlon.rs
preporucujem obavezno plasticne, ne zapinjati kao sivonja da nesto ne bi slomio i ostetio, jer ide na tehniku a ne snagu, a plasticne jedine nece izgrebati nasu lepu crnu felnu.
metalne sigurno da hoce i ako su jace, bolje i da se slomi nego da osteti rub felne.