Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 13/13 Pro/13 Pro+

Pa probleme čovek može uvek da ima ako se sa tehnikom ponaša kao da mu nije stalo do iste .

Ja ono što sam napisao je napisano iz najbolje namere da se korisnik usluga zaštiti a to tih " 60 ,70 ..." evra nemaju cenu .
Prijatelju nisam ni pomislio da si pisao iz lose namere. Medjutim tvoja konstatacija o kupovini robe na daljinu i vracanja iste u roku od 15 dana je neka druga prica i tema. Ovde smo pisali o kupovini u ovl. radnjama i na KP, kao i o garancijama od 1. i 2. godine. Al necu da sirim, tema je ipak redmi note 13 pro.

Prijatelju nisam ni pomislio da si pisao iz lose namere. Medjutim tvoja konstatacija o kupovini robe na daljinu i vracanja iste u roku od 15 dana je neka druga prica i tema. Ovde smo pisali o kupovini u ovl. radnjama i na KP, kao i o garancijama od 1. i 2. godine. Al necu da sirim, tema je ipak redmi note 13 pro.
Moje izvinjenje Vama i svima ostalim na forumu !👍

Šta mislite, vredi li uzeti RN 13 Pro+ 8/256 za 38000 din? Varijanta sa 12 GB RAM-a i 512 GB ROM-a je skuplja nekih 8000, što nije baš malo.

Da ja sam baš i pisao o tom uređaju ali i kako je bezbednije isti naručiti i platiti .

Pozdrav ljudi, hvala na sugestijama.

Nisam stigao da kupim telefon, tačnije nisam kupio jer sam pitao prodavca u radnji da li će uskoro biti neke akcije i rekao mi je da će biti za nekoliko dana. Trebalo bi danas da idem da uzmem. Odlučio sam se tada za RN 13 pro+ 5g, 12/512. Danas je krenula akcija dobijaju se slušalice i mi stick uz 13 seriju.

E sada, taj 12/512 je na ananasu i skuplji nego u mi. A ovaj od 8/256 je jeftiniji za 9 hiljada, a to pokriva razlika u ovim poklonima u mi.

Ponovo sam u dilemi da li 12/512 sa poklonima u mi ili 8/256 na popustu u ananas :D

12/512 u mi-storeu je 54000 din, što nije 9 hiljada nego dobrih 15 hiljada. Ako već ideš na 12/512 probaj preko superfona, tamo ti je 48800 din.

Pokloni su čista glupost što se mene tiče. Stick je starija generacija sa samo 1 GB RAM-a, a sluške su lite varijanta i ne vrede više od 20€.

Mislio sam da je 8/256 verzija jeftinija na ananasu za 8k. A da se verzija 12/512 ne razlikuje ili je čak i skuplja.

Tako da jedino možda ako se predomislim i rešim da uzmem 8/256 uzmem preko ananasa, ovako 12/512 preko mi, imam do 17h da se smislim :D

Realno pokloni su bezveze, jedino ako ti treba toliko memorije uzmi jacu verziju.

Mislio sam da je 8/256 verzija jeftinija na ananasu za 8k. A da se verzija 12/512 ne razlikuje ili je čak i skuplja.

Tako da jedino možda ako se predomislim i rešim da uzmem 8/256 uzmem preko ananasa, ovako 12/512 preko mi, imam do 17h da se smislim :D

Zašto bi uzeo preko Mi-Srbija 12/512 kad je tamo skuplja za 5 hiljada nego na Superfonu? A opet i tamo i tamo dobijaš poklone.

Zašto bi uzeo preko Mi-Srbija 12/512 kad je tamo skuplja za 5 hiljada nego na Superfonu? A opet i tamo i tamo dobijaš poklone.
Sta je superfon, sajt mi izgleda isto kao i mi u čemu je fora?
I kako ide garancija preko Ananasa, kome se ja žalim tu ako se nešto desi sa telefonom posle nekoliko meseci, valjda ananasu?

Superfon je prodavnica kao i Mi store... Ne znam šta očekuješ da ti kažem.
Žališ se tamo gde si kupio telefon.

Iskreno, nisam ga kupio sebi, a trebalo je da uzmem i sebi. Cenu sam javio par postova iznad, garancija dve godine. Ne verujem da postoji bolji telefon za te novce sa dve godine garancije u ovom trenutku.

Iskreno, nisam ga kupio sebi, a trebalo je da uzmem i sebi. Cenu sam javio par postova iznad, garancija dve godine. Ne verujem da postoji bolji telefon za te novce sa dve godine garancije u ovom trenutku.
A kako si ga uzeo za 38k kad vidim da je na ananasu ta verzija preko 50k?

Ima i futrolu i zaštitu na staklu. Jedina mana je što nije ona verzija sa 12/512, ali mislim da ne vredi 10 hiljada više za te dve stavke.

Planiram da obnovim ugovor u MTS- u , a imam dilemu oko telefona, da li uzeti Xiaomi 13 pro+ ili Motorolu Edge 50 Pro ? Sličnih su cena .

Nazad
Vrh Dno