Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice pojedinaca kojima se filmovi prikazuju u 4K, (to takodje vazi i za mene posto se i meni prikazuju u UHD rezoluciji), poenta je da ce tako i biti dok ne istekne pretplata za HBO Max, meni nazalost istice 28, a nekom ko je okacio ss koliko sam video 12 juna. Kad isteknu te pretplate onda cemo svi na standard tj necemo imati UHD ako ne predjemo na Premium.
Ja sam vec poslao email da se zalim i da im skrenem paznju, jer smatram da se neki neiskusni menadzer lose preracunao kad je nas koji imamo dozivotne popuste stavio na Standard umesto na Premium. Niko od nas nece hteti da izgubi popust i placa punu cenu Premiuma zbog sake UHD filmova i serija. Ovako bi automatski imali veci prihod da su nas prebacili na Premium. Nadam se da ce se sto vise takvih korisnika obratiti, pa mozda i naprave ustupak da nam daju tih 33% popusta i za Premium.

A, da na Google TV-u tj i Android TV-u idu sada srpski prevodi.

Po čemu si zaključio da ti ide 4K?

Na standardu isključivo ide HD, uz HDR gdje je prisutan.

Zato sto znam da uocim na 65" tv-u razliku izmedju FullHD i UHD, samo je 4 puta veca rezolucija :)

Po čemu si zaključio da ti ide 4K?

Na standardu isključivo ide HD, uz HDR gdje je prisutan.
Meni očigledno ide samo HD i to bez HDR ( što je možda i dobro jer je kod mene na LG-ju UQ8000 očajno mračan HDR prikaz, ne znam što uopšte implementiraju tu opciju kad ne stave dovoljno kvalitetan displej koji može da podrži prikaz na pravi način).

Kako da nastavim kad mog operatera Supernove nema , a Telekom nalog koji imam ne prolazi

Ovo kod mene je totalna konfuzija...

ulogujem se na hbo max nalog, i dobijem poruku da ce mi biti sacuvane sve istorije gledanja itd...
ali da bi nastavio treba da pripojim svog provajdera usluge, medjutim to ne prolazi.

Zovem supernovu, i uz njihovu pomoc kreiramo na mts sajtu novi profil sa kojim treba da se ulogujem na max.
medjutim sistem ne prepoznaje taj nalog, pa dobijem savet da kreiram novi MAX nalog sa istim podacima sa mts sajta
medjutim ni to ne prolazi...

Cekam da mi jave sta dalje.

Može da se doplati za sport paket , samo ne može preko aplikacije za tv , ali sam se ulogovao sa svojim podacima preko browsera na telefonu na Max i dodao sport paket , a inače sam preko Yetella standard paket

Nikad nije odmah i instant prolazilo preko mts-a kad se pravio nov nalog. Iz iskustva ovo pišem...

Sutra će već biti sve ok, dok se sve proknjiži, vide podaci, tako da verovatno je i sad tako...

Predlazem svima koj hvata nervoza oko logina i prevoda da se strpe nekoliko dana. Uvek pri ovakvim promenama ima brdo problema. Bolje sacekati nego bezveze se nervirati. Meni je login sacuvao kao i liste sadrzaja po korisnicima. Jedino nisu migrirali profilne slike ako su rucno dodavane.

Uzgred nisam znao da ovoliko ljudi koristi HBO kod nas. Na par sati par novih strana.
Predlažem da tražimo smanjenje računa zbog nemogućnosti gledanja plaćenog sadržaja

Prolazio pored poslovnice, pa svratio da pitam... Kaže zaposleni da misli da zna u čemu je problem, da će da mi spoji stari Supernova korisnički nalog sa MTS nalogom... Naravno, ništa nije spojeno, niti radi :)

Kazem ti razlika je "samo" 4 puta u rezoluciji, i dovoljno je da pridjes tv-u na pola metra i jasno se vidi razlika izmedju Full HD i UHD. Drugo, pali mi Dolby Vision prilikom gledanja, a trece, evo ti SS koliko vuce, ovo prvo ti je Aquamen, a drugo ti je Equalizer 3. Jedan je UHD drugi FullHD

1716299187893.png

Fino ih napljuvaše na Instagramu, zbog toga što su svi prebačeni na Standard.

Ja sam preko Yettela , dobio standard , i dodao sam sport addon , i sad imam ove teniske mečeve sa kvalifikacija Rolan Garosa , ali nigde ne mogu da vidim da li ima neke razlike u kvalitetu slike na tom sport dodatku ako koristiš uz standard pretplatu u odnosu na premium pretplatu ? Kako mogu da vidim dok koristim Max koja je rezolucija filma ili tog tenisa ? Pretpostavljam preko smart aplikacije nikako ? Možda preko računara ?
Hvala

Kazem ti razlika je "samo" 4 puta u rezoluciji, i dovoljno je da pridjes tv-u na pola metra i jasno se vidi razlika izmedju Full HD i UHD. Drugo, pali mi Dolby Vision prilikom gledanja, a trece, evo ti SS koliko vuce, ovo prvo ti je Aquamen, a drugo ti je Equalizer 3. Jedan je UHD drugi FullHD

Pogledajte prilog 443339
Ja sam upravo I napisao bio da mi se cini da je slika 4k .Nemam dokaz ,ali godine goriscenja 4k I fhd snimaka ,valjda mogu da uocim razliku :) .

Kako mogu da vidim dok koristim Max koja je rezolucija filma ili tog tenisa ? Pretpostavljam preko smart aplikacije nikako ? Možda preko računara ?
Hvala
Na smart TVima (bar na LG) imaš dugme "Info" ili slično gdje ti da podatke o trenutnoj statistici. Na Netflixu da i bitrate, i to ga mijenja uživo, kako se mijenja stream.

Ja sam preko Yettela , dobio standard , i dodao sam sport addon , i sad imam ove teniske mečeve sa kvalifikacija Rolan Garosa , ali nigde ne mogu da vidim da li ima neke razlike u kvalitetu slike na tom sport dodatku ako koristiš uz standard pretplatu u odnosu na premium pretplatu ? Kako mogu da vidim dok koristim Max koja je rezolucija filma ili tog tenisa ? Pretpostavljam preko smart aplikacije nikako ? Možda preko računara ?
Hvala
Kako si dodao sport addon?

Nije 4K definitivno, pustio Dune 2 po očima u krupnom kadru se vidi. Pusti 4K dune sa stremija i ko ima standard na Maxu pa se lepo vidi. Sto se mene tice isto s.... samo drugo pakovanje. Aj da kazemo da je malo brza aplikacij na android TV i to je to. Titlovi i sinhronizovani crtaci sve radi.

Neće ni latinska Amerika. I po Redditu pišu da ne radi..
A vi koji tvrdite da vam ide 4K probajte streamati sa više od dva uređaja istovremeno, pa nam javite jel vam uspjelo!

A sport addon, jel' to Eurosport 1 i 2 samo ili kao Eurosport player da ima sve?

Ovo na c2 izgleda ocajno i na 55 i na 65, ako pustim film na D+ izgleda neuporedivo bolje nego na Maxu gde sam prebacen na Standard. Naravno presao sam na Total Data+ i racunao na Max kao nesto sto se podrazumeva, kad sam zvao Yettel da DOPLATIM za Premium odjebali su me, rekli da su svi prebaceni na Standard i da ne postoji mogucnost doplate za jaci paket. Sto znaci ako hoces 4K sadrzaj moras uzimati paket direktno preko Maxa…

Smecari i provajderi i Max.

Nije 4K definitivno, pustio Dune 2 po očima u krupnom kadru se vidi. Pusti 4K dune sa stremija i ko ima standard na Maxu pa se lepo vidi. Sto se mene tice isto s.... samo drugo pakovanje. Aj da kazemo da je malo brza aplikacij na android TV i to je to. Titlovi i sinhronizovani crtaci sve radi.
Dodjoh kuci ,I Ako ovo nije 4k ,onda ne znam sta je :) .Al probacu I da uporedim preko stremio kad prebacim mi box ,eto cisto da vidim jel ima razlike .Inace info dugme na Samsung tv ,kad je upaljen HBO ,ne prikazuje nista .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno