V.i.P.e.R
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.11.2007
- Poena
- 365
Sto se tice pojedinaca kojima se filmovi prikazuju u 4K, (to takodje vazi i za mene posto se i meni prikazuju u UHD rezoluciji), poenta je da ce tako i biti dok ne istekne pretplata za HBO Max, meni nazalost istice 28, a nekom ko je okacio ss koliko sam video 12 juna. Kad isteknu te pretplate onda cemo svi na standard tj necemo imati UHD ako ne predjemo na Premium.
Ja sam vec poslao email da se zalim i da im skrenem paznju, jer smatram da se neki neiskusni menadzer lose preracunao kad je nas koji imamo dozivotne popuste stavio na Standard umesto na Premium. Niko od nas nece hteti da izgubi popust i placa punu cenu Premiuma zbog sake UHD filmova i serija. Ovako bi automatski imali veci prihod da su nas prebacili na Premium. Nadam se da ce se sto vise takvih korisnika obratiti, pa mozda i naprave ustupak da nam daju tih 33% popusta i za Premium.
A, da na Google TV-u tj i Android TV-u idu sada srpski prevodi.
Ja sam vec poslao email da se zalim i da im skrenem paznju, jer smatram da se neki neiskusni menadzer lose preracunao kad je nas koji imamo dozivotne popuste stavio na Standard umesto na Premium. Niko od nas nece hteti da izgubi popust i placa punu cenu Premiuma zbog sake UHD filmova i serija. Ovako bi automatski imali veci prihod da su nas prebacili na Premium. Nadam se da ce se sto vise takvih korisnika obratiti, pa mozda i naprave ustupak da nam daju tih 33% popusta i za Premium.
A, da na Google TV-u tj i Android TV-u idu sada srpski prevodi.