Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cekam paket od fizickog lica iz Kine, vec dva dana mi na update-u stoji 10200 ГПЦ БЕОГРАД, nikad se nije desilo da sledeci dan vec ne dostave, osim kada je bio strajk. Poslao sam upitnik posti sta se desava, ali klasicno oni ce odgovoriti tek za par dana. Sta i kako ce biti nemam pojma, nadam se da nece opet neki strajk da im nastupi ili slicno sad pred izbore...

Da se pohvalim.
Paket prošao carinu za jedan dan.

Prilozi

• Screenshot_20240521_140910_com.android.chrome_edit_273754349737914.jpg
    Screenshot_20240521_140910_com.android.chrome_edit_273754349737914.jpg
    76.4 KB · Pregleda: 52
Danas mi stiglo 5 paketa UC...HU .....zadnji statusi 03.04 , 10.04 , 30.04 i jedan 14.05 .... ovaj zadnji narucen 05.05.

Cekam paket od fizickog lica iz Kine, vec dva dana mi na update-u stoji 10200 ГПЦ БЕОГРАД, nikad se nije desilo da sledeci dan vec ne dostave, osim kada je bio strajk. Poslao sam upitnik posti sta se desava, ali klasicno oni ce odgovoriti tek za par dana. Sta i kako ce biti nemam pojma, nadam se da nece opet neki strajk da im nastupi ili slicno sad pred izbore...
E pa sad se to desava jako cesto, inovacija drugara iz poste.

zna li neko sta znači ovaj poslednji status? da sam prošao bez dažbina i paket stiže sutra ili ipak čekam još nekoliko dana? iHerb porudžbina preko UPS
IMG_20240521_195123.jpg

zna li neko sta znači ovaj poslednji status? da sam prošao bez dažbina i paket stiže sutra ili ipak čekam još nekoliko dana? iHerb porudžbina preko UPS
Pogledajte prilog 443376
Meni su zviznuli dažbine na gimbal kako su mi dostavili isti, ne mora da znači, sve zavisi od naših carinika hoće li zalepiti taksu ili ne, možda grešim... Ako je neka sitnica naručena, mislim da nemaš troškova...

Trebalo bi da stigne po ovome sledećeg radnog dana, tj. sutra, mada sve zavisi... Ako su poslali iz svog pogona u Mađarskoj, onda je to tu.

• Like
Reagovanja: kVu
došlo je iz Nemačke. nije problem za dažbine, više me zanima dal ovaj status stvarno znači to što piše ili da se ne nadam još nekoliko dana. Danas ušlo u Srbiju i odmah provereno i ocarinjeno. Nešto mi to nerealno🙂

Pogledajte prilog 443376
Ja svakog meseca uzimam sa iHerb preko UPS-a, perfektna saradnja sa njima, retko kada paket ispod 100$, jave mi se sledeci dan nakon sto stigne paket u SRB da im posaljem ovlascenje za zastupanje pri carini (spediterske usluge njihove), 3 dana cekam posle toga da zavrse carinjenje, i cetvrti dan mi donesu paket i ja im predam pare. Slobodno ih kontaktiraj, i proveravaj update za paket preko njihovog sajta i nemas brige. Za mene, neuporedivo bolji i profesionalniji nego DHL, bar sto se tice iHerba...

došlo je iz Nemačke. nije problem za dažbine, više me zanima dal ovaj status stvarno znači to što piše ili da se ne nadam još nekoliko dana. Danas ušlo u Srbiju i odmah provereno i ocarinjeno. Nešto mi to nerealno🙂
Tako meni sa UPSom, ujutru stigne iz HR oko 9-10, imam porudzbine iz Svetske pa ide preko Danske, Nemacke, Hrvatske i u Srbiju za 5 dana i manje, kazem udje ujutru u Srbiju i oko 13h mi kurir Upsa donese.
Al to su brze posiljke.

• Like
Reagovanja: kVu
NS carina je stigla do 20.04.2024. (ako ima nekog reda). Juce prosao paket od tog datuma...

Nema reda, meni su dostavili papirić za paket koji je stigao na carinu tri dana poslije par njih koji i dalje leže tamo.

stigao UPS sa iHerba, za $48 naplaćeno 780din. Oduševljen sam brzinom, naručeno je 16og.

Ne znam da li sam pogodio temu, ali ajde ovde da pitam.

Pošto mi obično pošiljke sa alija stižu u poštin paketomat, da li oni šalju sms? Pošto vidim da devojci šalju na viber, a ja nemam viber, pa je moje pitanje da li će mi u tom slučaju poslati na sms onaj link potreban za preuzimanje.

Vidim da su pominjali da kao od aprila neće više biti poruka jer imaju aplikaciju, ali u toj app vidim samo opcije ako šalješ nešto.

Skini Direct4.me aplikaciju i unesi svoje podatke, najbitniji je broj telefona i unosis ga u formatu +3816XXX... i to je to.

Kad nesto stigne stici ce ti notifikacija od aplikacije i paketomat u kojem je.

Skini Direct4.me aplikaciju i unesi svoje podatke, najbitniji je broj telefona i unosis ga u formatu +3816XXX... i to je to.

Kad nesto stigne stici ce ti notifikacija od aplikacije i paketomat u kojem je.
Pojavilo mi se sve sto sam i pre preuzimao, nema niceg novog, vidim i umrezeno sa postom.

Bas super, nisam znao za ovo, hvala ti puno!

@offline71

Ako hoces , upotrebis GENERATOR i vidis

SYRM -> LK...SK

Standardna SunYou glupost sa statusima 🙁

Arrived at Destination Country Airport - SLOVAKIA NLHFDS

Ako neces , cekas status 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispela
Zdravo, da li se i posiljka SYAE pretvara u LK....SK? Izvinjavam se ne znam kako se dolazi do tog Generatora i kako se koristi. Znam da ste pisali ranije o tome, ali nisam shvatila...🙁
Meni je u poslednjih 3 dana stiglo 10 UC posiljki..., ali novije, one koje su od marta negde...i dalje su tamo🙂

Поштина апликација је прекопирани сајт, ништа више од тога.
Ко нема и не жели вибер, добра и врло практична је апликација која је поменута, Direct4me. Тачно покаже који је пакетомат у питању, ако их има више на локацији, и прикаже која вратанца ће да се отворе.
За разлику од смс-а, ту је неопходан интернет.

Aplikacija koju su pominjali jr i tada bila u beta fazi odnosno u fazi testiranja.
Bitno da je ona reklamirana na sva zvona a kada će je pustiti to niko ne zna...

@amaterka

FAQ u prvoj poruci

Vidis preko par platformi za pracenje koji je kod posle SY
isto tako i za CNG vidis UC...HU

GENERATOR skuzi da pogledas gomilu primera iz iste serije kodova.

@amaterka

FAQ u prvoj poruci

Vidis preko par platformi za pracenje koji je kod posle SY
isto tako i za CNG vidis UC...HU

GENERATOR skuzi da pogledas gomilu primera iz iste serije kodova.

Izgleda da negde gresiim, ne uspevam da dobijem ekran sa slike

Meni još stoji na carini pošiljka koja je stigla 8.5. U utorak mi je stigao paket koji je na carini bio od 27.4. Ajd taj su zakačili praznici ali usporili su se prilično.

ma jasno mi je da neće ocariniti u skorije vreme, ali da znam da li da očekujem za 10 ili 20 dana 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno