Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ahsoka (https://www.imdb.com/title/tt13622776/)

Fan sam Star Wars serijala, te resih da bacim pogled na ovu seriju. Ne znam sta mi bi da pogledam 1. epizodu do kraja, sve racunam sad ce akcija, sad ce nesto da se desi.. evo, sad ce... i tako prodje 55 minuta, a imao sam jaku zelju da prekinem gledanje na svakih 5 minuta.

Po meni, jako, jako lose. Samo zbog nostalgije bih dao ocenu 3/10. Mozda se radnja dalje odvija malo zivlje, ali joj ja necu dati sansu - a bas sam se nadao da je suprotno.

Uopsteno, dizni prodaksn (unazad deceniju) ne gledaju vise ni u specijalnim skolama.
Kad kazem specijalnim... mislim na glumce i glumice koje pohadjaju istu, a nisu retrogradni, nego "specijalni"
Dosta je, prevrsise svaku meru

Poslednja izmena:
Unakazili Star Wars, debilčine...

Treba imati ozbiljno razvijen talenat za debiluk, da takav već oformljeni produkt, unerediš. :)

Ljudi koji obitavaju na ovom topiku, sig znaju da je Lukas, odavno, skroz prepustio rukovođenje kompanijom Kathleen Kennedy.

Ona ih je dovela do ovde (dovde?), i i dalje urniše woke ludilom. :)

Ne mogu da ti udarim reply a da ne bude u temi filmovi (jer tamo pripada), ali scena kada se obraca svojoj
vestackoj ruci
prevazilazi temu o serijama.
Klaus Kinski je gledao tu scenu sa svetim Nikolom, i hteo je sebi da oduzme zivot! 😅

ne smem druze, ako dobijem jos 1 poen, odoh ja u vecna lovista, drugarice Nastassja :love:
Preeedobra

Ajde ovako, a da ne budem nedorečen:

Korejske serija će gledati ili ljudi koji imaju dosta slobodnog vremena, ili oni koji su uspešni u raspoređivanju/kompartmentalizaciji tog vremena. Zašto? Zato što uglavnom traju 16 epizoda, a svaka je po sat vremena, i pride je prosto njihov kulturni karakter, dramatično različit od evropskog, pa će to apriori odagnati mnoge...

Eto, sve koji znaju, sam smorio, al možda ima onih koji nisu "u štivu". :D

Ovako je kod mene. Volim duge priče. Osim emisije o Semu i Dinu i The Walking bed :) Lakše mi je da pratim jednu priču dok se ne završi, nego stalno da započinjem nove. Prosto se izgubim u svim tim likovima. Tako je i za knjige. Naviše volim dobre trilogije. Korejske serije obožavam, ali imam problem da zapamtim nazive glumaca, pa čak i naziv serije. Primećujem sa godinama, ubrzanu mentalnu degradaciju. Više ni Ginko ne pomaže :Db620fb40d9bd19ad327af54f30453b23d85bfa39.jpeg

Mislim da je to jedina serija (Supernatural) a koju sam bindžovao 15 sezona

Dragi likovi, drago vreme, i sigurno ima veze i tvoj lični kontekst kad nešto gledaš. :)

Svaka čast za istrajnost :)

Ti si najkulji Jagodinac koga znam, Dovla.

Obično ste ćelavi, živite za fajt, i volite Arkana 🤣

SUpernatural, koliko god im opadao kvalitet gledalo se, dan danas mi je melodija na telefonu

Uopšte ne želim da ulazim u bilo kakvu raspravu...

Meni super serija, a ko nije ispratio posle 5. sezone, štagod, propustio je :D

Super negativci, super *******icja, glumci takodje pojedini sem Sema , muzika, ima zenske da se proberu, to sto mnogi ovde ocekuju vrhunsko ludilo mozga 15 sezona ***a, sta da se radi, ovo je kao i Grim da se dodje sa posla ko nema malu decu ili ima malo veu decu, pusti seriju i odmara mozak\restartuje se.

Mozda sad budem na stubu srama
Posto kada se davale nisam ih gledao sada uhvatim i gledam

i

ali mi nekako Rejmond mnogo vise lezi, mzoda zato sto i samm imam prodicu pa mnoge njihove situacije sam i doziveo sa suprugom i sltako se ismejemo i uporedjujemo sa nasom stvarnoscu.

Dok Sainfilda ne znam nekako jednu 2 epizode mogu da odgledam, znam da je vazila za kao remek delo komedije u to vreme mene nije nesto odusevila

ti si volo ovog šarmantnog šarlatana, priznaj ;)
Screenshot_2024-05-21-11-34-00-540_com.microsoft.emmx-edit.jpg

Poslednja izmena:
Pa i ne nesto spec. Mislim da mi je Constanza bio nainteresantniji. Sve u svemu, slozio bih se da overrated serija.

Pazi ovako, a da razjasnim:

mnogi kulturni i pametni ljudi koje znam, kunu se u tu seriju...

Iskreno, potpuno mi nejasno.... :D

Seinfeld u Seinfeldu mi je bio najslabiji lik.
Pa da, da Sainfildu nije bilo Leri Dejvida da mu napiše seriju, i da nije bio za Holivud "odgovarajućih" korena i porekla, ne bi se on od komedije leba najeo.

Vidite na šta se napravio.

15 godina (a i duže) nije napravio ništa što može da pređe 6/10 (dakle objektivno 3/10).
Clipboard01.jpg

Kaže mi drug koji živi u Americi da je nedavno gledao neki njegov stednap uživo, i da je toliko loš i nimalo smešan da boli...

Nisi u pravu, on i Leri su zajedno pisali...

Drag je Đeri, al meni nije smešan ;)
Tipa Sendler mi je zabavniji 🤣

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno