Šta je novo?

Raiffeisen bank

Meni je otključan bootloader i imam magisk, ali sam prošao tu provjeru koju aplikacija vrši na samom početku. Prolazim i google integrity i safety testove tako da ne vjerujem da je do toga.
Definitivno je do otključanog BL. Od prošlog leta su blokirali za RaiPay, a ubrzo je blokada usledila i na GPay, što implicira da pravila diktira Google. Xeu rom, ali bez obzira. Pre je moglo i root uz Magisk hide, ali više ne.

Definitivno je do otključanog BL. Od prošlog leta su blokirali za RaiPay, a ubrzo je blokada usledila i na GPay, što implicira da pravila diktira Google. Xeu rom, ali bez obzira. Pre je moglo i root uz Magisk hide, ali više ne.
Definitivno nije. GPay mi radi, kažem da sam prošao i na RaiPay takvu vrstu verifikacije. Greška koju dobijam je da aplikacija ne može da se poveže na internet i poznata je developerima aplikacije. Koristim HyperOS xeu za koji ću svakako morati da odradim čistu instalaciju ponovo, jer nakon ažuriranja sa MIUI na HyperOS telefon radi kao da je 10 godina star.

Napokon mi stigli pinovi, na uputstvu za Visa karticu piše da je za aktivaciju iste potrebno pozvati korisnički centar, pa da pitam da li može na bankomatu da se aktivira (čini mi se da sam to ovde na forumu pročitao), ili moram zvati korisnički centar?
U aplikaciji piše da je aktivna.

Napokon mi stigli pinovi, na uputstvu za Visa karticu piše da je za aktivaciju iste potrebno pozvati korisnički centar, pa da pitam da li može na bankomatu da se aktivira (čini mi se da sam to ovde na forumu pročitao), ili moram zvati korisnički centar?
U aplikaciji piše da je aktivna.
Aktiviraš ih (deblokiraš) u APP na mobilnom, dok PIN-ove možeš da menjaš isključivo i samo na bankomatu.
Pre neki dan stiglie kartice i PIN-ovi mojoj ženi, zvali smo call centar i to nam potvrdili...

Deblokirao sam ih i piše da su aktivne, znači da ne moram zvati call centar...
Hvala. 🙂
Ali, ne mogu dodati Visu u RaiPay, ni ručno, ni prislanjanjem telefona, odbija.
"Skeniranje kartice neuspešno, kartica nije podržana".

Poslednja izmena:
Ma ne mora na bankomatu,idi plati nesto karticom.

Ali, ne mogu dodati Visu u RaiPay, ni ručno, ni prislanjanjem telefona, odbija.
"Skeniranje kartice neuspešno, kartica nije podržana".
Promena pina je besplatna, to se vodi kao transakcija i nakon toga otvoriće ti se internet kanal, kao i mogućnost da je dodaš u RaiPay/ApplePay. Naravno, umesto upotrebe na bankomatu ili podizanja možeš nešto da platiš karticom u prodavnici unošenjem čipa u pos terminal prvi put pa će ti se udostupiti i beskontaktno. To su zaštitne mere zbog slanja poštom.

Otvorio sam klasicni racun u Raiffeisen banci "moze extra" ,dobio dve kartice dinu i visu debitnu,imam i otvoren devizni racun.Hteo bih da predam zahtev za Virtuon internet karticu, hoce li ta kartica biti vezana za ovaj devizni racun koji sam dobio uz paket. Ili se dobija novi racun, koji je potpuno novi ili odvojen od ovih postojecih racuna,koliko se deponuje deviza ,ili skidaju sa postojeceg deviznog.Ako moze neko ukratko da objasni ,to oko virtuon kartice kako funkcionise bio bih zahvalan.Mnogo bi bilo da citam 145 stranica😁ne zamerite,

Virtuon,ako jos postoji,je posebna devizna partoja. Koliko stavis na nju,toliko se klatis s njom;)

Hoće li Virtuon internet kartica biti vezana za ovaj devizni racun koji sam dobio uz paket ili se dobija novi racun, koji je potpuno novi ili odvojen od ovih postojecih racuna?
Dobija se novi namenski račun i kartica ne potražuje sredstva sa tekućih deviznih računa.

Dobija se novi namenski račun i kartica ne potražuje sredstva sa tekućih deviznih računa.
Hvala na odgovoru, znaci pred svaku kupovinu uplatim dovoljnu sumu eura na virtuon (pored obaveznih 20 koji moraju uvek biti na racunu) ,onda cu da ugasim ovaj devizni racun uz paket sto imam. Ovih dana cu otici u filijalu Raiff.da podnesem zahtev za virtuon,nadam se da necu dugo cekati.

Hvala na odgovoru, znaci pred svaku kupovinu uplatim dovoljnu sumu eura na virtuon (pored obaveznih 20 koji moraju uvek biti na racunu) ,onda cu da ugasim ovaj devizni racun uz paket sto imam. Ovih dana cu otici u filijalu Raiff.da podnesem zahtev za virtuon,nadam se da necu dugo cekati.
Ne možeš da gasiš tekući devizni, jer je račun paketiran, ali imaš pravo da tražiš savetnika da ti razveže Visa karticu sa deviznog ako to želiš. 20€ depozita više nisu obavezni, ali karticu ćeš platiti unapred i taj iznos se skida sa tekućeg prilikom uručenja (1250 dinara za dve godine, ali viđao sam navode da nekima traje i duže, 50 dinara je mesečno pa sad kome verovati).

Ja sam osljario i tek juce se prijavio za iracun, da bi me danas ODBILI :D Jel zna neko jel istekla akcija iracun? Nikad nisam imao racun u RF, ne vidim logican razlog da me odbiju.

^^ odbijaju nekada nasumicno, ne znamo razlog.

Istekla je definitivno. Linkovi prikazuju da je kraj kampanje (bio) 30.4. Trenutna akcija je usmerena na 3000 dinara za mlade do 26 godina.

Ja sam osljario i tek juce se prijavio za iracun, da bi me danas ODBILI :D Jel zna neko jel istekla akcija iracun? Nikad nisam imao racun u RF, ne vidim logican razlog da me odbiju.

Mene su 3x vraćali zbog dokumenata i prekidali mi video poziv. Da nisam otvarao račun, jer sam rekao čoveku da ću da otvorim za onaj bonus, na drugo prekidanje veze bi ih pozdravio...

Ja nisam nista prikacio, samo sam popunio formu i ostavio kontakt. Uostalom, ni ne trebaju mi pare za dobrodoslicu, bicu zadovoljan racunom bez odrzavanja, preneo bih i platu i devizni racun jer definitivno hocu da idem iz Komercijalne. Bas sam se nasmejao danas sto su me odbili.

Meni je potreban samo Garmin Pay (zadovoljan sam kako radi), pa sam bio spreman da odustanem, jer je njihov 15min sistem izašao na preko sat vremena...

Novi update za RaiPay, konačno radi na Honor Magic6 Pro a verujem da je time rešen problem i na ostalim (Xiaomi, Honor, Motorola itd) A14 uređajima gde nije radio...

+ ako neko ne zna, RaiPay moze da otkrije PIN kartica. Meni je znacilo, jer RF karticu koristim... pa jednom godisnje :)

Novi update za RaiPay, konačno radi na Honor Magic6 Pro a verujem da je time rešen problem i na ostalim (Xiaomi, Honor, Motorola itd) A14 uređajima gde nije radio...
meni i dalje ne radi.
Doduše rutovan telefon, ali s obzirom da sam pre skrivanja raipay aplikacije dobijao greške odmah po pokretanju aplikacije da telefon nije podržan, a nakon sakrivanja sa magiskom dobijam iste greške kao i do sad, wallet creation failed, verujem da je i dalje do njih i da su preskočili 14u kad su popravljali 😂

Vrh Dno