Popravilipopravicekad se sete ipak je subota xD
Nesto zezaju sa upload veceras [80/8].. ne pamtim inace kada sam imao problema poslednji put 🤔
Pogledajte prilog 443082
Hoćeš da ti osvežim pamćenje?Nesto zezaju sa upload veceras [80/8].. ne pamtim inace kada sam imao problema poslednji put 🤔
Prijavi nestanak signala !meni na nbg od jutros ne rade ni tv ni net, jel do mene ili...?
Na SN web početnoj stranici pojavila se sekcija "Registruj se" koja šalje na mts stranicu i nudi registraciju mts prepaid broja.
zato i super nova radi net kako treba da to uzme mts otislo bi u *****.Siguran sam da postoji razlog zašto se drže odvojeno korisnici.
I prijatelj koji radi u Mts kaže da se oni tamo vode kao zasebna firma i ne mešaju se.
Kako sam se ismejao.. Nije ni cudo sto su stalno nervozni ovi u tehnickoj podrsci.Imao sam neki MTS Box koji je vremenom otišao na preko 6000 dinara mesečno. Obično sam plaćao do 6500 zavisno od parkinga, itd. Sreća pa mi je ugovor istekao pa sam to otkačio. Ogroman je trošak na godišnjem nivou, oko 660 evra.
Sada sam uzeo u supernovi samo TV i Net, 11 meseci po 1600 dinara i posle ostatak po 3600. Sad vidim da sam naseo jer u temi pišu ljudi da su uzeli 12 meseci po 1. No opet to je sada 280 eur godišnje a ne 660. Šta je tu je.
Sve u svemu, na tel. pozivu mi rekoše 10 meseci 50% pa sam ih podsetio da je 11 ako je paket online poručen. Da li je previd operatera ili podvala ne znam.
Već sutra dan je došla ekipa da montira uređaje. Ja ne znam gde su oni našli te ljude. Nisu znali da otkače TV sa zidnog nosača. Nisu vratili policu na mesto a kablovi...
![]()
Nisu umeli da povežu, pa mi isključili soundbar, samo udenuli kabal i pobegli. Da sam bio kući verovatno bih isterao naglavčke.
Sve sam te kablove prepakovao i nije da sam baš zadovoljan zbog sledećeg:
Kad upalim TV, prođe neko vreme dok prikaže kanale.
Ima dva uređaja. Jedan je valjda za premotavanje. To mi ne treba. Pa razmišljam da tražim karticu za TV umesto ovog džumbusa.
Sad antenski kabl ide u uređaj za premotavanje, iz njega idu kablovi u neki veliki modem valjda. Ja sam odatle HDMI sproveo u soundbar, pa drugi HDMI ide iz soundbara u TV. Problem je što ne mogu da aktiviram magični daljinski (Samsung TU8500). Ne radi mi prebacivanje kanala. Neću da imam dva daljinska a pogotovo onaj njihov usrani.
Ako neko ima predloge za ovo rad sam da poslušam.
Već su počeli tu da nas prebacuju. Meni su pre nekoliko dana kreirali nalog na Moj mts portal i tu su mi prebacili račun za Supernova Box paket Super Plan 3L. Sad mogu da koristim Moj mts portal i Moj mts aplikaciju. Kod mene na papirni račun sad nema više da piše MTS-Supernova nego samo MTS.Red bi bio da nakon 5 godina omoguće korišćenje moj MTS portala i za SN korisnike, sramota da do sada to nisu rešili.
Prijavi nestanak signala !
Ne možemo da je aktivirano, jer traži kredencijale za moj MTS portal.Šta se dešava sa HBO max.tj Max aplikacijom
Ne možemo da je aktivirano, jer traži kredencijale za moj MTS portal.
Ja nigde kod mene nevidim gde mogu da odaberem operatora,mozes skrinsotovati da vidim?Nudi to i meni, ali to je ako želiš da samostalno plaćaš, prilikom prijave ima dole opcija da se izabere pretplata preko operatera, tu nudi Telekom, ali traži Login podatke za moj mts.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari