Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

Valjda će taj standard paket biti jeftiniji ali će puštati reklame i rezolucija će biti ograničena na 1080. Jedino ako iz prethodnih postova nisam nešto loše razumela.
Kod nas nema reklama

Znači,svi idemo na Standardni paket bez reklame i bez 4k rezolucije...
… ne bi trebalo da ima reklama, Basic je za to… ako ne ograničavaju sadržaj, tj. ako Standard nema ES i D+ sadržaje, onda je bzvz… ako to nije slučaj, manji broj uredjaja u isto vreme i FullHd može da se podnese po istoj ceni…

… ne bi trebalo da ima reklama, Basic je za to… ako ne ograničavaju sadržaj, tj. ako Standard nema ES i D+ sadržaje, onda je bzvz… ako to nije slučaj, manji broj uredjaja u isto vreme i FullHd može da se podnese po istoj ceni…

Kod nas Basic nema u ponudi. Za mene nije prihvatljivo da za istu cenu dobijam HD. Hoću 4K sadržaj koji sam i dosad dobijao bez da moram išta doplaćivati.
u yettelu ce biti premium, uz doplatu za sport dodatak

Kako znaš?

… rekoh ranije, cilj im je bio da povećaju cenu usluge… elegantno su to i učinili… a usput, smanjili sebi troškove objedinjavanjem servisa…

Ja i dalje verujem da sve ostaje po starom (prelazimo na Premium sa 4K), a da su neki operateri pogrešno objasnili standardni paket, verovatno ciljajući na paket bez sporta, a ne na Basic plan pretplate.

Ja sam ih danas na chat-u na sajtu pitao zašto nema nikakvog obaveštenja o prelasku sa HBO Max na MAX i na koji paket će korisnici biti prebačeni. Odgovor je prilično generički i slaže se sa onim što je kolega @VX_1 postavio na prethodnoj strani. Kaže, tu promenu sprovodi HBO, oni nemaju veze sa tim :D Drugi deo odgovora je da će korisnici biti prebačeni na Standard paket, uz mogućnost nadogradnje u samoj aplikaciji, što mi nema logike zato što mi pretplata ide kroz EON Premium. Da hoću da se pretplatim preko aplikacije, to mogu u svakom trenutku i sam da uradim.

… prilično sam siguran da je za AppleTV preorder bio 21.05… sad vidim da je pomeren na 24.05…

Prilozi

• IMG_6981.jpeg
    IMG_6981.jpeg
    528.6 KB · Pregleda: 80
Operater koji god ponudi nesto vise od standarnog, najjeftinijeg je u gubitku. Tako da ko dobije bolji paket a ne placa nista dodatno neka cuti i uziva.
Ja cu svakako godisnju da otkazem, em 4K sadrzaja na kasiku, em nisam upalio app od prve sezone House of Dragon. :D U HD necu da gledam sigurno, iskljucivo bluray 2160p sadrzaj od 60+gb. Videcemo za koji dan kako izgleda sve.

Nisu izlupali verovatno su prekopirali od hbo max-a, sad mogu 3 uredjaja istovremeno koliko znam

Videcemo detalje sutra, nego na sajtu Yettela pise da od 23.04. HBO max vise nije moguce aktivirati; a aktivacija MAX-a kao digitalnog servisa se ne spominje :)

… Hbo max nije bilo moguće od tog datuma, po objavi Yettela…

Videcemo detalje sutra, nego na sajtu Yettela pise da od 23.04. HBO max vise nije moguce aktivirati; a aktivacija MAX-a kao digitalnog servisa se ne spominje :)
Nikakve promene za postojeće korisnike nema do 23.07. Tako su rekli na press releaseu.

Nazad
Vrh Dno