Optimus Primal
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.08.2023
- Poena
- 75
21 bi trebalo
beše iduće sedmice prelazimo na MAX?
Videh, ali mi nesto skupo to preko ArgentineIma tri posta iznad mesečne i godišnje cene
Ima li negde jeftinije od argentine ili?Digli pretplatu i za Argentinu.Danima merkam dal da uplatim za godinu.Sad su otisle cene duplo.Pogledajte prilog 442621Pogledajte prilog 442622
Mislim da nemaIma li negde jeftinije od argentine ili?
Još uvek ne znamo da li će i koliko će se preko jetela doplaćivati za max bez reklama?
Ista situacija je i sa SBB-om. Nema ama bas nikakve informacije o MAX-u kao da to njih nimalo ne dotice. Katastrofa od provajdera.
Od SBB-a ni reči o ovome nema, a prekosutra stiže Max. Jedino što sam do sada video je onaj neki odgovor od Telemacha. Da li je bilo nekih konkretnih odgovora od SBB-a?SBB će nuditi standardni MAX paket.
Kako plaćaš preko ARG?Digli pretplatu i za Argentinu.Danima merkam dal da uplatim za godinu.Sad su otisle cene duplo.Pogledajte prilog 442621Pogledajte prilog 442622
MasterCardKako plaćaš preko ARG?
Direkt preko browsera?MasterCard
Valjda će taj standard paket biti jeftiniji ali će puštati reklame i rezolucija će biti ograničena na 1080. Jedino ako iz prethodnih postova nisam nešto loše razumela.Koji MAX paket kod nas sadrži reklame?
SBB će nuditi standardni MAX paket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari