Nadam se da neće nigde da puknePoručio ovog Polara XL ram (185 sam visok) pa kud puklo...
Neka lepo služi.
Inače ponuda (čini se) velika, izbor svega na par modela, a cene sve više i više... kao i u svemu.
Nadam se da neće nigde da puknePoručio ovog Polara XL ram (185 sam visok) pa kud puklo...
I ja sam narucio (sa Alija naravno) nesto slicno, posto mi je neki obicni pukao prilikom jednog brdskog spustaDanas 7. maja je stigao QuadLock narucen 4. aprila. 3100din jos dodatnih troskova carine pri preuzimanju paketa. Biciklisticki drzac za quadlock sa tri prstena razlicitog obima. Maska za iphone 12 mini i kisni ponco koji ide preko ekrana i iza za kamere. Sada bih smeo da bacim telefon napred iz sve snage na beton (ne dole nego napred). Tako debelo i sigurno deluje zastita i ne mrda se nista kada je pricvrscen na bicikl.
road ili mtb bicikl?Gde na Fruskoj Gori vozite bicikl? Gde je najbolje doci kolima i onda krenuiti voznju tamo? Neko ime staze ili necega sto se na internetu moze naci. Idealno aplikacija da vodi kuda ici. Da li se ide putem za auto po asfaltu ili postoji neka lepa staza kroz prirodu itd?
Odlicna tura, steta sto ja jos uvek nisam u kondiciji za ovakav krug.Evo jedna turica, ni malo naivna... Bilo je i vepra i leposave
Pogledajte prilog 441949
Pogledajte prilog 441946
Pogledajte prilog 441947
I file za Zeopoxa ako je nekom interesantno![]()
ja mislim da je sutra tamo mtb maraton@illidan Da, stavio si km a ne min. Izivnjavam se. Sto je meni milo to mi se i snilo. Hvala, skinuo sam GPX za kracu pa cu sutra da probam (samo da ne bude kise). Koristicu maps.me jer ne treba internet na brdima koliko vidim a tamo ga obicno nema.
i to za parking je dobro pitanje, koliko ja znam na popovici kod okretnice autobusa je uvek zabranjeno parkiranje auta i policija često zna vikendom tamo da piše kazne, pošto ih zovu stanari.@joojant200 Dobro je sto si primetio da je to bas sutra. Necu ici badava.Spremio sam pomenutu rutu u aplikaciji, samo ne znam gde najbolje parkirati i zapoceti je sledece subote. Koja je verovatnoca bila da bas sutra bude zatvoreno 😭
CamelBak odlican, imam jedan Podium Chill, medjutim cesce koristim Elite bidone jer su najlaksi za koriscenje.
Sto se tice naocara, ok su Uvex, ali… Oakley su posebna liga, kupis jednom i ne menjas godinama. Opet cesce koristim Bole zbog oblika (Oakley Apparition za layback voznju i daily usage) Lightshifter model
Hvala, uzeću onda Podium Chill.I od mene preporuka za Oakley, imam Radar EV Advancer i stvarno su sjajne.
Takođe +1 za Podium Chill, taj ja koristim i super je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari