Sunshine4747
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.11.2020
- Poena
- 155
Za one koji nisu dobili invite mejl, ako se banci piše na mejl, da li će onda poslati mejl sa linkom za preporuku prijatelju?
O tome je trebalo da se diskutuje još prošlog meseca, a informacije koje su članovi dobijali od call centra su paušalnog karaktera, čemu i ja svedočim. Kada sam pozvao da pitam zašto mi nije uplaćena peta nagrada, devojka je izjavila da to ide, citiram, random, i ja pitam; bez obzira što ide nasumice, do kad je bio presek, a ona samo na to, kraj kampanje je do 30. dobićete novac. Digoh ruke. Pitam člana prošlog ponedeljka koji je otvorio u subotu, potvrdio mi. Ispostavilo se da me drugi ispalio. Srećom, našao sam još dvoje i sad u ponedeljak je uplaćena i peta (čime potvrđujem da nema omaški i neće se preći da nagrađuju preko praga).Za one koji nisu dobili invite mejl, ako se banci piše na mejl, da li će onda poslati mejl sa linkom za preporuku prijatelju?
Zavisi da li si kliknuo onu tanku liniju gde valjda piše "još par koraka do isplate" pa ti gore napiše online kreditU app piše u odeljku dozvoljeni minus da mogu maksimalno da uzmem 550.000 rsd na 12 meseci, a ja koliko znam dozvoljeni minus je u visini jedne plate, a ne više plata. Da li je to neki bug ili Raiff daje veliki dozvoljeni minus (tj. koliki je maksimalni dozvoljeni minus)
Bravo. Ovaj deo nekako baš nije bio dovoljno jasan.U moja Mbank aplikaciji se obavi.
Ja sam se bas lomio izmedju njih i Intese ali mi je prevagnula cinjenica da u Rf bi placao odrzavanje kreditne,iako sam mislio uzeti premium paket. Druga stvar,kreditna im je najvise na 12 rata. Mozda bi i rate prezvakao ali da placam odrzavanje kreditne,u najskuplje, paketu,ne mogu. Ako to promene,mozda i predjem.Za sada imam IRacun,zadovoljan,aplikacija lepa i funkcionalna,otvaranje proslo perfektno tako da su to stvari u koje nisam ni sumnjao. Ozbiljni su oni igraci.Moram priznati da sam prijatno iznenadjen brzinom kod RF banke.
U ponedeljak sam predao zahtev za kreditnu karticu u sredu je odobren danas zovu gotova je kartica.
Da mi je neko to rekao ranije tvrdio bih da je nemoguce.
Kao bivsi korisnik Intese i jos uvek Komercijalne ovo mi izgleda kao naucna fantastika.
Kod njih i reizdavanje uvek u zadnji cas ili kasni a prvi put ima da se nacekas od tri nedelje do tri meseca kako ti se posreci.
Zbog nekih ranih iskustava nisam preferirao RF ali od iRacuna pa sad kreditne skidam kapu za brzinu i poslovnost.
Jos da imaju neki normalan kurs za devize bili bi prvi izbor.
Meni je leglo posle 6-7 dana.Posle koliko dana otprilike leže novac (nagrada) od preporuke za otvaranje i-Računa u Raiffeisen banci?
Isključivo ako je taj neko popunio podatke na istom možeš da očekuješ nagradu. Nije dovoljno samo da mu pristupi i odskroluje naniže pa ide na polje Otvori iRačun. Reci toj osobi da kad otvori referal link uzme i tu upiše ime, prezime, broj i mejl.Meni jos uvek nije racun otovoren 13.4... A tacno cu ih razvaliti ako ne prodje sledeceg meseca. Jer sam lepo pitao da li moze da se "utvrdi" da li kod iskoriscen u sistemu iako je racun otvoren...
Tako da cemo zbog bezobrazluka ostati na tom jednom refu.
Ne radi ni sa ovom verzijom. Kao da aplikacija nema dozvolu da se poveze na internet. A naravno provereno ima.Probajte verziju sa AppGallery
Ja u Raiffeisen banci imam otvoren dinarski iRačun a skoro sam otvorio i devizni iRačun (oba otvorena online), e sada ovo što pričaš za online plaćanje na inostranim sajtovima sa Visa debit digital karticom pretpostavljam da mora da se ode do poslovnice i zatraži da se devizni iRačun poveže sa Visa debitnom (plastičnom) karticom da bi moglo da se plaća na Aliexpress i ostalim stranim sajtovima?Zgodno je što digitalne verzije kartica možeš da privremeno blokiraš nakon plaćanja.
Za online plaćanja u zemlji, možeš da plaćaš i VISA debitnom karticom.
Digitalne koristim za online plaćanja (VISA debit digital za inostrana i ona je obavezno vezana za devizni iračun), dok RaiPay sa podrazumevanom karticom, VISA plastičnom, za plaćanja na POS terminalima.
Bankomatima pristupam uz pomoć plastičnih verzija ovih kartica. Dinacard plastična mi služi kao backup kartica, isto kao i Dinacard digital za online plaćanja u zemlji.
Evo upravo se vratio iz poslovnice gde sam podneo zahtev da se devizni iRačun doda (spoji) na VISA plastiku, ali ima još bolja fora kako su mi rekli malopre u call centru a to je da može da se i taj devizni iRačun spoji i sa VISA digitalnom karticom i onda sve online transakcije plaćaš samo sa tom VISA digitalnom kao što je objasnio @Zile995Još davno, mislim i pre ebankinga (mislim da nije odmah postojao) sam spojio dinarski i devizni na Visa elektron kartici (plastika). Tako se bar zove kod mene.
Tako da moraš do poslovnice da ti ih povežu. Bar mislim da ne može to online.
Inače, možeš da vidiš u aplikaciji mbanking da li su povezane, imaš padajući meni za karticu, koji otvara valute koje imaš na njoj. Ako je samo dinarski onda nemaš devize.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari